Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android Appleri

BonePART

Öne çıkan mesajlar

instagram denmiş

sevenleri için iyi de

bence pixlr-o-matic çok daha iyi

android'e çıkmadan önce ios için de daha iyiydi

reklamı mı yapılmadı ne oldu bilmiyorum millet instagram da instagram, hoş ben 2 dk açsam bu tarz uygulamaları fenalık geçirip kapatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
DareJedi said:

3G Watchdog Pro cok faydali bir uygulama kesinlikle satin alinmali.

Sakın diyeyim. Ice Cream Sandwich ile geliyor bu özellik. Boşuna para vermiş olursunuz.

Bu var ayrıca: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.onavo.android.onavoid&feature=search_result

Epey iyi bu iş için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Uzun süre Cepnet kullandım Vodafone'dan. Avea kullanıyorum şu anda, 2GB kotalı 3G veriyorlar (6-7 Mbps arası çekiyor), o bitince EDGE veriyorlar sınırsız (190 kbps civarı çekiyor; şimdi kontrol ettim, 171 kbps çıktı). Yanında 2000 SMS (GM olduğum FRP gruplarına toplu mesaj dışında işe yaramıyor) ve 500 dakika her yöne konuşma geliyor (yurtiçi).

Ne kadar veriyorsan dersen: 30TL

Genelde EDGE kullanıyorum, pil için daha iyi hem. Müzik dinleyeceğim ya da Crunchyroll'dan filan anime izleyeceğim zaman 3G açıyorum. 200 kbps kadar hız fazlasıyla yeterli Opera Mini ile. Uzun yolda aralıksız çekiyor 3G'si ayrıca, yolda anime izlerken bitiriyorum genelde.
Sosyal ağlarda paylaş

şirket telefonum Samsung Galaxy Fit vodafone hattı kullanıyor.sadece edge ile bağlanıyor. herhalde saniyede 10 kb'nin üzerinde veri almıyorumdur.

Kişisel telefonum Sensation xe. Turkcell 1 gb kotalisindan kullanıyorum. şimdi test yaptim.792 kbps DL, 1031 UL'si var.

Galaxy Fit ile düzgün internete girebildiğimi görmedim. Bu sınırsız cepnet var galiba. hani sadece mail okumaya yarıyor.

SNA1L said:

1gb internet yetiyo ya bana ztn o hızda video fln izlenmiyo öyle oluncada 1gb çok bile
buarada 3gmi edgemi 2gmi olduğunu nasıl anlıyoruz bizmi ayarlıyoruz

Mobil bağlantı simgesinden görebilirsin.

E ise Edge, G ise GPRS. Bunlar 2G bandı.^
3G ise 3g, H ise HSPA. Bunlar da 3. bant. WCDMA.

http://img.photobucket.com/albums/v148/leking/hero_icons.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Gingerbread için konuşuyorsak, Settings'te mobile data bölümü var. orada network mode diye bi yer vardir. GSM/WCDMA, GSM only, WCDMA Only diye seçenekleri var. Orada GSM Only seçiliyse en fazla edge ile bağlanır. WCDMA only seçili ise hep 3g ya da H ile bağlanmaya kasar. Bağlanamazsa da internetin olmaz. GSM/WCDMA seçili ise en uygununa karar verip o şekilde girersin. Nasıl çekiyorsa artık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Bende de hep H kapatınca da 3G'yi E yazıyor. Senin telefonda ya da yaşadığın yerdeki şebekede sorun olabilir. 3G ile bağlanmışsın çünkü. Network ayarlarından Mobil Data'ya gir. Oradan değişiyor.

GSM only yapıp gerekince 3G açmak daha mantıklı. 3G pili yer.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...