Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 ya shazam'ı kurdum ilk posttan görüp, birkaç şarkı dinlettim bulamadı. En son klasiktir diye November Rain vs. dinlettim onu bile bulamadı. Bir ayar vs. var mı ya asdfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 DarKRideR said: ya shazam'ı kurdum ilk posttan görüp, birkaç şarkı dinlettim bulamadı. En son klasiktir diye November Rain vs. dinlettim onu bile bulamadı. Bir ayar vs. var mı ya asdfdas soundhound motorola mp3 player'ıyla entegre gelmişti. bulamadığı şarkı görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 harbi süpermiş soundhound, şimdiye kadar dinlettiğim herşeyi çözdü. çok sevdim bunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 instagram denmiş sevenleri için iyi de bence pixlr-o-matic çok daha iyi android'e çıkmadan önce ios için de daha iyiydi reklamı mı yapılmadı ne oldu bilmiyorum millet instagram da instagram, hoş ben 2 dk açsam bu tarz uygulamaları fenalık geçirip kapatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 pixlr-o-matic'i de çok sevdim, instagram bazen fotoğrafları tanımıyor saçma sapan işler yapıyordu. direk sildim bunu görünce, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Pixlr'de cok secenek var ya am en iyisio indtagramdaki sosyal paylasim vs o guzel yoksa filtre olarak pixlr ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 benimde favorim "light box" filtreleri çok kaliteli, kullanımıda çok hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 3G Watchdog Pro cok faydali bir uygulama kesinlikle satin alinmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 prosunda tek fark hangi uygulamanın nekadar harcadıgını gösteriyor(sanırım) bedva olanı yeterli bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 ics'de built-in geliyor bu monitor etme şeysi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 DareJedi said: 3G Watchdog Pro cok faydali bir uygulama kesinlikle satin alinmali. Sakın diyeyim. Ice Cream Sandwich ile geliyor bu özellik. Boşuna para vermiş olursunuz. Bu var ayrıca: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.onavo.android.onavoid&feature=search_result Epey iyi bu iş için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 onavo bende cok yanlış sonuclar verdi ya..bütün gün tunein radio dinledim fln onda 300kb varken bambaska alakasız bi program 40 mb yemiş gösterdi.böyle bikaç gün baktım cok kafası karısık sildim..watchdog kullanıyorum şimdi birebir sonuc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Faturali hatta limit asiminda 100TL ye kadar iceri girmektense 6 TL veririm kafam rahat eder hos ben operator calisani oldugum icin sinirsiz ama olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Smartphone kullanmaya başladığımdan beri kotalı mobil internet kullanmadım. Kötü bir şey sanırım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 kotasız mobil internet var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Operator calisanina var 3g hizinda sinirsiz :P Pronun diger ozelligide programlarin baglanti seklini ayarlayabiliyorsun mail ve sosyal paylasim zimbirtilari haric bende cogu WI-Fi olmadan baglanti kurmuyor. Boylece birnevi reklamlarinda onune gecmis oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Uzun süre Cepnet kullandım Vodafone'dan. Avea kullanıyorum şu anda, 2GB kotalı 3G veriyorlar (6-7 Mbps arası çekiyor), o bitince EDGE veriyorlar sınırsız (190 kbps civarı çekiyor; şimdi kontrol ettim, 171 kbps çıktı). Yanında 2000 SMS (GM olduğum FRP gruplarına toplu mesaj dışında işe yaramıyor) ve 500 dakika her yöne konuşma geliyor (yurtiçi). Ne kadar veriyorsan dersen: 30TL Genelde EDGE kullanıyorum, pil için daha iyi hem. Müzik dinleyeceğim ya da Crunchyroll'dan filan anime izleyeceğim zaman 3G açıyorum. 200 kbps kadar hız fazlasıyla yeterli Opera Mini ile. Uzun yolda aralıksız çekiyor 3G'si ayrıca, yolda anime izlerken bitiriyorum genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 1gb internet yetiyo ya bana ztn o hızda video fln izlenmiyo öyle oluncada 1gb çok bile buarada 3gmi edgemi 2gmi olduğunu nasıl anlıyoruz bizmi ayarlıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 şirket telefonum Samsung Galaxy Fit vodafone hattı kullanıyor.sadece edge ile bağlanıyor. herhalde saniyede 10 kb'nin üzerinde veri almıyorumdur. Kişisel telefonum Sensation xe. Turkcell 1 gb kotalisindan kullanıyorum. şimdi test yaptim.792 kbps DL, 1031 UL'si var. Galaxy Fit ile düzgün internete girebildiğimi görmedim. Bu sınırsız cepnet var galiba. hani sadece mail okumaya yarıyor. SNA1L said: 1gb internet yetiyo ya bana ztn o hızda video fln izlenmiyo öyle oluncada 1gb çok bile buarada 3gmi edgemi 2gmi olduğunu nasıl anlıyoruz bizmi ayarlıyoruz Mobil bağlantı simgesinden görebilirsin. E ise Edge, G ise GPRS. Bunlar 2G bandı.^ 3G ise 3g, H ise HSPA. Bunlar da 3. bant. WCDMA. http://img.photobucket.com/albums/v148/leking/hero_icons.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Video izleyemiyorsan 3G değildir, çok rahat izliyorum ben. HD bile sorunsuz oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 ee nerden değiştiriyoruz onu telefonda ekranda 3g bide h harfi dönüp duruyor...aveanın bal bazende genç paketini kullanıyorum o ayki duruma göre..telefon galaxy mini..bırak videoyu bazen friendcastera bile girerken zorlanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Gingerbread için konuşuyorsak, Settings'te mobile data bölümü var. orada network mode diye bi yer vardir. GSM/WCDMA, GSM only, WCDMA Only diye seçenekleri var. Orada GSM Only seçiliyse en fazla edge ile bağlanır. WCDMA only seçili ise hep 3g ya da H ile bağlanmaya kasar. Bağlanamazsa da internetin olmaz. GSM/WCDMA seçili ise en uygununa karar verip o şekilde girersin. Nasıl çekiyorsa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Bende de hep H kapatınca da 3G'yi E yazıyor. Senin telefonda ya da yaşadığın yerdeki şebekede sorun olabilir. 3G ile bağlanmışsın çünkü. Network ayarlarından Mobil Data'ya gir. Oradan değişiyor. GSM only yapıp gerekince 3G açmak daha mantıklı. 3G pili yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Network mode, hangi network'ü seçtiğine karar veriyor. Hangi network'teysen o networkun bağlantı tipiyle bağlanıyorsun. 3g ya da E. GPRS ya da HSPA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 bende yok ya o..gingerbread ama işte network settingste mobile networks var..ordada use packet data,data roaming,access point names,use 2g,bide network operators var okadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar