ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 handcent Sms iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 go sms iyidir widgetı da bayağı iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 telefonu aldigimdan beri GoSms Pro'yu kullaniyorum. hastasiyim. k9dan daha iyi mail uygulamasi da bilmiyorum maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 sanırım gmail dışında bir mail adresi için soruyorsun.. bizim bi arkadaş Moxier kullanıyordu, bak istersen http://www.moxier.com/mail/ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.emtrace.hermes&feature=more_from_developer aslında baktımda iyi görünüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 yeni rom yükleyeceğim. birsürü yüklü oyun program var daha önemlisi mesajlar ve rehber var. sim kaldırmıyo. mailler vs de var. yeni rom için komple wipe gerektiğinden mütevellit napçam lan ben titanyum bekap yapıyo mu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Google ile sync? Mesajları da sync eden programlar var. Yıllardır her romda yedeklemeden geçiyorum. Üç cihaz, onlarca rom geçirdim, Google'ın sync'ı her şeyimi tuttu. AppBrain bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 titanium ile app+data backuplayabiliyosun.save yerleri de ucmamis oluyo. rehber icin google sync.mesajlar icin go sms pro yukleyip onla backup alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 kazasız belasız hallettim teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 instagram gelmiş. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.instagram.android Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 facebook update edilmiyor ya. sonra yapılacak diyor hiç bişi olmuyor. tam sildiğim zamanda mı patladı arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 pcden playe girip ordan update et dedim kurdu namussuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 ÖZELLİKLE HİPSTER ARKADAŞLARIN DİKKATİNE http://instagram-static.s3.amazonaws.com/android/images/email/android-email_header.jpg https://play.google.com/store/apps/details?id=com.instagram.android Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Yukarıda zaten link vardı sende resim koymak istedin herhal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 instagram hiç ilgimi çekmiyor ama smugmug "Camera Awesome" adında inanılmaz başarılı bir photo programı çıkarmış apple için, onun gelmesini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Dynun said: yeni rom yükleyeceğim. birsürü yüklü oyun program var daha önemlisi mesajlar ve rehber var. sim kaldırmıyo. mailler vs de var. yeni rom için komple wipe gerektiğinden mütevellit napçam lan ben titanyum bekap yapıyo mu işi ne ise yariyor abi yeni rom? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 DareJedi said: Yukarıda zaten link vardı sende resim koymak istedin herhal... sonradan gördüm ya , mesajı görmemişim. bana mail gelmiş de ben de postlayayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 THARKAS said: Dynun said: yeni rom yükleyeceğim. birsürü yüklü oyun program var daha önemlisi mesajlar ve rehber var. sim kaldırmıyo. mailler vs de var. yeni rom için komple wipe gerektiğinden mütevellit napçam lan ben titanyum bekap yapıyo mu işi ne ise yariyor abi yeni rom? abi benimki benim telefona has, bu custom romlar biliyosun 1den fazla telefonu da destekliyo ya da telefona özel çıkartıyolar. son yüklediğimde güç kullanımı voltaj kontrolü falan var. bazı algoritmaları modifiye edip hızlandırıyolar. gereksiz uygulamalar çıkartılmış. virtual memory düzenleyip bi de overclock koymuş eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Sırf custom rom değil, custom kernel de yüklemek gerek tam performans için. Benim custom kernel gerektiğinde 2Ghz oluyor (yapmıyorum ama) pil ömrünü ve performansı yine epey arttırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 haklısın fakat optimus black piyasası az telefon. bulunmuyor pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 instagram süper olmuş retro camerayla beraber en çirkin fotolar bile güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Biraz önce iyici bir kurcaladım I/O scheduler'ları, governorları, kernelleri filan, bekleme süresini kendi hesabımla 500-600 saat arasına çıkardım. custom kernel ve rom bu yüzden de gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Power Control sonunda istediğim tada ulasmıs yeni versiyonu guzel olmus. 2G/3G switch APN switch hatta bi kaç tane sey dah aeklemişler canavar gibi ıolmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 doğru düzgün bi navigasyon programı kullanan var mı brut çok yoruyor beni mapleri içind egelen bisi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Dynun said: haklısın fakat optimus black piyasası az telefon. bulunmuyor pek Işte bu yuzden telefon alırken buna da bakmak lazım. Hey gidi hey desire a hayvan gibi dev yapılıyordu. Şimdi sensationda da var dev baya ama bi desiredaki gibi aosplar çıkmıyor. Anca senseless romlar var. Bi oxygen yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Abi, arc'lara süper bir ics custom kernel çıktı geçen gün. 14 saatte %7 pil gitti. arada internete girdim, 10 dakika konuştum 2 kere. SÜper. gece bırakında 6 saat'te %1 gidiyor. iyi dev olayı gerek cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar