Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android Appleri

BonePART

Öne çıkan mesajlar

AndroidVNC ve Remote RDP Lite VNC ve RDP için tavsite ederim. RDP WM5'deki Terminal Services'den çok daha kullanışlı ki HP 6915'de klavye ile kullanıyordum. Fena ironik aslında. :)

Ayrıca rootlamış olanlara CyanogenMod'un 6.1'inin RC1'ı çıktı. Froyo 2.2.1 FRG83'e çıkarıyor. Ayrıca N1 ve Desire'a BT chipini kullanarak FM radyo özelliği eklemişler. Tabi RC olduğunu göz önüne alın. Henüz tam stabil değil, ama yakındır stabil sürüm.

Farklı mod isteyen varsa MIUI'i de düşünebilir, bunda da radyo özelliği bulunmakta N1 ve Desire için.
Sosyal ağlarda paylaş

http://apps.androidtapp.com/

gördüğüm en geniş içerikli android app sitesi, artı programlar hakkında reviewler, blog, app news, ask nerdgirl gibi kısımları falan var baya detaylı.

http://www.androidturkiye.info/

bu da takip ettiğim tek yerli site, bir süredir androidli telefon satış mağazası da açtılar. her türlü root vs hizmeti de veriyorlar ilgilenen varsa.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
androidde karşılıklı nasıl chat yapıyosunuz?
msn fln kullanabiliyo musunuz? yoksa farklı programlar sayesindemi chat yapılabiliyo. bir de, ben burda belarusta, türkmenlerin elinde gördüm, adamlar 6300la chat yapıyolar. bişiy yüklemişler. bütün gün chatteler herifler.

yani android bi telefon ile öle normal sadece 3gsi olan ya da daha basit net bağlantısı olan bi telefon ile karşılıklı chat yapmak mümkünmü ??
Sosyal ağlarda paylaş

Bir çok program var o iş için. Palringo kullanıyordum ben eskiden Symbian'da, veya Fring diye bir program var.

Android için de bu programlar var, ayrıca MSN, Skype gibi yazılımların kendi programları var. Ama onlar yerine yukarıda bahsettiğim Palringo, Fring'e benzer program kullanıyorum. Bir kaç tane denedim, şu an en memnun kaldığım Nimbuzz isimli bi program. Facebook, msn, gtalk.. bir kaç tane daha chat ortamını destekliyor. Dosya gönderip alma, sesli konuşma özellikleri de var. Ayrıca para ile dakika alıp internet üzerinden normal telefonları da arayabiliyorsunuz.

Kısacası Nimbuzz öneririm ama alternatifleri de bolca var.

3g, edge, wap, gprs, wifi.. istediğin bağlantı tipiyle kullanabiliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Etrafımda eBuddy kullanan daha çok ama garip bir şekilde çoğu şikayetçi olmasına rağmen kullanmaya devam ediyor. Sanırım program kapalı olmasına rağmen online gözükme problemi yaşanıyor, logout olmuyor düzgünce.

Ben öyle bir sorun yaşamadım kullanırken ama kullanılabilirlik ve arayüz olarak Nimbuzz'dan daha memnun kaldım.
Sosyal ağlarda paylaş

Klavyeyi değiştiren oldu mu hiç? İnternette bir kaç tane gördüm ama hızlarından şüphelendiğim için güvenip indiremedim. Çok kullandığım şeyleri ekleyebileceğim, gereksiz tuşları çıkartabilceğim, kendime özel menü yapabilceğim (bi tuşa basınca çıkan karakterler veya karakter grupları olcak mesela) bir klavye tavsiyesi olan var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Anti SMS spam

Çok basit ama mucizevi.İsterseniz belirlediğiniz numarları isterseniz tanınmayan bütün numaralardan gelen SMSleri filtreliyo. İnboxınızda görmüyosunuz. Uygulamanın kendi spam inboxına düşüyo. Ordan isterseniz silip isterseniz inboxa atabiliyosunuz. O kadar büyük rahatlık ki inanılmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

Klavyeyi değiştiren oldu mu hiç? İnternette bir kaç tane gördüm ama hızlarından şüphelendiğim için güvenip indiremedim. Çok kullandığım şeyleri ekleyebileceğim, gereksiz tuşları çıkartabilceğim, kendime özel menü yapabilceğim (bi tuşa basınca çıkan karakterler veya karakter grupları olcak mesela) bir klavye tavsiyesi olan var mı?

swype. istedigin gibi diil ama videosunu falan izle, simdi betada ama betasi bitince bi dene.
Sosyal ağlarda paylaş

yok o şekilde bir klavye değişikliğinden bahsetmiyordum ben. yani teknik olarak yine tuşlara basarak yazıcam ama tuşların yerlerini, şekillerini değiştirmekten falan bahsediyordum. veya klavye satır sayısını arttırmak, tuş boyutlarını değiştirmek, yeni tuş eklemek, gereksizi çıkarmak gibi

bu arada LauncherPro kullanıyordum ama yeni çıkan ADWLauncher EX'i gördüm, hiç fena durmuyor. Denersem daha detaylı yazarım.

Ve, Unreal motorlu ilk Android oyunu olan Dungeon Defenders: First Wave çıkmış. Baya merak ediyorum oyunu. Kısa zamanda deneyip onunla da ilgili bir şeyler yazarım. Şimdilik buraya bakabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...