Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android Appleri

BonePART

Öne çıkan mesajlar

bisiklet kullanıcıları için stravayı öneriyorum
https://market.android.com/details?id=com.strava&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zdHJhdmEiXQ..

koşucular için de strava run var. GPS den hareketinizi takip edip ne kadar yol yaptığınızı kaç m yokuş çıktığınızı, yaktığınız kaloriyi ve ortalama hızınızı falan her şeyi gösteriyor. Koşucular için km başına bipleme özelliği falan var. Çok iyi meret.

strava.com dan takip edebiliyorsunuz ayrıca olan biteni
Sosyal ağlarda paylaş

Eralp said:

bisiklet kullanıcıları için stravayı öneriyorum
https://market.android.com/details?id=com.strava&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zdHJhdmEiXQ..

koşucular için de strava run var. GPS den hareketinizi takip edip ne kadar yol yaptığınızı kaç m yokuş çıktığınızı, yaktığınız kaloriyi ve ortalama hızınızı falan her şeyi gösteriyor. Koşucular için km başına bipleme özelliği falan var. Çok iyi meret.

strava.com dan takip edebiliyorsunuz ayrıca olan biteni

bisiklet suruyorum aslinda baya ama km saati aldigimdan beri bu programlari kullanmiyorum.tekrar deniyim bakalim bu haftasonu 50-60 kmlik bi tur yapicam terslik olmazsa. adidasinkine de bakariz..
Sosyal ağlarda paylaş

Dynun said:

Pek ben bilgsayarda direk linkine gitmedkce arama sonuclarinda falan ucretliler cikmiyor onu napcam

Anladığım kadarıyla market enabler ile farklı bir provider'ı seçsen bile telefon üzerinden search edince paralılara, türkiye'ye kapalı app'lere ulaşamama durumu mu?

Şöyle bir çözümü var.

-Market Enabler ile US kaynaklı bir provider'i şey edin.
-Application Setting'te Market uygulamasının Cache'ini data'sını falan silin.
-Market'i tekrar açın.

Böyle yapınca paralı uygulamaları falan görebiliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

fiziksel tuş mu, yoksa touchscreendeki mi ?

touchscreendekiyse kolayı var adw kullanıyorsan. ekrandaki boş bir yere basılı tut, gelen menüden launcher actionsı seçip oradan open/close appdrawerı seç, docka sürükleyip bırakırsın sonra da. ur

dock falan kaybolduysa da ayarları kurcala
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...