miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Bende odeyebilmek istiyorumda market sorun cikartiyor, mecburen kirilmis kullaniyoruz. Bazi programlar okadar iyiki, satin almak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 paralı uygulamaları sitelerinden de alabiliyosunuz ya genelde. ben şu ana kadar öyle yaptım. ha telefonum rootlu aslında ama uğraşmadım markette checkout hesabı açıp denemeyi.. zaten uygulamalar gayet uygun fiyatlı. pc programı gibi 50 dolar bayılmıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 bisiklet kullanıcıları için stravayı öneriyorum https://market.android.com/details?id=com.strava&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zdHJhdmEiXQ.. koşucular için de strava run var. GPS den hareketinizi takip edip ne kadar yol yaptığınızı kaç m yokuş çıktığınızı, yaktığınız kaloriyi ve ortalama hızınızı falan her şeyi gösteriyor. Koşucular için km başına bipleme özelliği falan var. Çok iyi meret. strava.com dan takip edebiliyorsunuz ayrıca olan biteni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 micoach var adidas'ın, sana programı bile hazırlıyor peeheeewww =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 stumbleupon'un android appi çogzel olmuş. firefox kullanırken toolbarını çok seviyordum, operada ise kullanılmayacak derecede kötü bi toolbarı vardı. app çok temiz çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Eralp said: bisiklet kullanıcıları için stravayı öneriyorum https://market.android.com/details?id=com.strava&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zdHJhdmEiXQ.. koşucular için de strava run var. GPS den hareketinizi takip edip ne kadar yol yaptığınızı kaç m yokuş çıktığınızı, yaktığınız kaloriyi ve ortalama hızınızı falan her şeyi gösteriyor. Koşucular için km başına bipleme özelliği falan var. Çok iyi meret. strava.com dan takip edebiliyorsunuz ayrıca olan biteni bisiklet suruyorum aslinda baya ama km saati aldigimdan beri bu programlari kullanmiyorum.tekrar deniyim bakalim bu haftasonu 50-60 kmlik bi tur yapicam terslik olmazsa. adidasinkine de bakariz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 android market üzerinden parayla uygulama alma işi nası oluyor? telefon rootlu. market enabler ile paralı uygulamaları da görebiliyorum. google checkout hesabımı da yarattım. ama item could not be found diyor. edit: yok lan doğru biliyomuşum. o zaman help pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Pek ben bilgsayarda direk linkine gitmedkce arama sonuclarinda falan ucretliler cikmiyor onu napcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 browser ya da işletim sistemi bölge ayarlarından kaynaklı olması lazım. proxy kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Dynun said: Pek ben bilgsayarda direk linkine gitmedkce arama sonuclarinda falan ucretliler cikmiyor onu napcam Anladığım kadarıyla market enabler ile farklı bir provider'ı seçsen bile telefon üzerinden search edince paralılara, türkiye'ye kapalı app'lere ulaşamama durumu mu? Şöyle bir çözümü var. -Market Enabler ile US kaynaklı bir provider'i şey edin. -Application Setting'te Market uygulamasının Cache'ini data'sını falan silin. -Market'i tekrar açın. Böyle yapınca paralı uygulamaları falan görebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 dock barmı ne varya ordaki menü tuşunu sildim yanlıslıkla onu nasıl düzelticem menüye giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 hangi launcher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 adw ama telefonun kendi launcherını açtım ordada yok yanlıslıkla menü tusuna baska biseyi aldım sonra sildim komple gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 abi fabrika ayarlarına dönmeden olmıcak sanırım..bendeki uygulamaları yedeklemenin bi yolu varmı bi fabrika ayarlarına döndüriyim telefonu sacmalıga bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 appdrawer tuşunu mu kaybettin, naptın? menü dediğin tüm uygulamaların listelendiği ekran mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 aynen masaüstünden uygulamalara gittigin tuş işte fabrika ayarlarına döndüm ya 2 saattir uğraşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 fiziksel tuş mu, yoksa touchscreendeki mi ? touchscreendekiyse kolayı var adw kullanıyorsan. ekrandaki boş bir yere basılı tut, gelen menüden launcher actionsı seçip oradan open/close appdrawerı seç, docka sürükleyip bırakırsın sonra da. ur dock falan kaybolduysa da ayarları kurcala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 ahaha evet kolayı varmıs ama ben fabrika ayarlarına döndüm heyecan yapıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 asdf geçmiş olsun. yedek falan alsaydın bari resetlemeden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 bulamadımki yedekleme programı root istiyo hepsi fds manual yedekledim marketteki kitaplıgımdan ss aldım sonra bakıp yükledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 browser olarak ne kullanıyosunuz bayadır opera kullanıyorum ama dolphinin özelliklere bakıncada opera explorer gibi kalıyo yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 dolphin mini kullanıyorum ben. Ama telefonun ekranı ufak, işlemcisi yavaş olduğundan onu seçtim. dolphin hd daha iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 dolphin hd'den memnunum şu an ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 dolphin hd iyi bayağı ya. sorun çıkarmadan heryere giriyor bende. özellikle m. siteleri kullanmaynalar için güzel bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Dolphin hd süpermis ya siteyi pdf yapmasi ss almak battery saver vs baya guzelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar