di Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Betadaymis kahpe. Giremedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 ya kırmızı göz için bi uygulama var mı? htc sıkıntılı bu konuda. hep kırmızı göz oluyo flashlı çekimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Red eye yaznca birsürü app çıkacağını sen de biliyorsun değil miea? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 yaz bakam çıkıyo mu hacı bir sürü gereksiz şey çıkıyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 barnacle said: ya kırmızı göz için bi uygulama var mı? htc sıkıntılı bu konuda. hep kırmızı göz oluyo flashlı çekimde. Telefonu samsung olarak değiştirebilirsin böyle bir uygulama var. HO HO HO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Dynun said: yaz bakam çıkıyo mu hacı bir sürü gereksiz şey çıkıyo =) Sırf şunu dedin diye yazdım abi. Söylüyorum çıkanları: TouchUp Lite - Photo editor RedEye Photo Editor 150+ in 1 Lite ve daha niceleri. Gayet çıkıyor yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 https://market.android.com/details?id=com.pas.webcam&hl=en IP Webcam diye bir uygulama, telefonunuzu webcame dönüştürüyor, böylelikle laptop kullanırken kablosuz olarak telefondan uzaklaşıp istediğiniz açıdan ve yerden görüntü verebiliyorsunuz. Skypeta denedim gayet güzel çalışıyor, app in içinde gelen faqda kurulum detayları güzel anlatılmış. Yine de takılan olursa yardımcı olurum. Şimdi wirelessın olmadığı yerlerde telefonu 3gyle internete bağladığımda cep telefonu kamerasını usbden görecek bi çözüm araştırıyorum. Bakalım bulursam onu da yazıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Rotweiler said: Dynun said: yaz bakam çıkıyo mu hacı bir sürü gereksiz şey çıkıyo =) Sırf şunu dedin diye yazdım abi. Söylüyorum çıkanları: TouchUp Lite - Photo editor RedEye Photo Editor 150+ in 1 Lite ve daha niceleri. Gayet çıkıyor yani... adam post process istemiyor anladığım kadarı ile direk kırmızı göz önleyerek çekmek istiyor. arama sonuçlarını okumayı ben de biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 RedEye uygulamasına bi baksaydın keşke ne yapıyor diye lol. diğerleri işe yarayabilir ama hepsi paralı. ücretsiz yok işte. en iyisi bu sanırım https://market.android.com/details?id=com.adamuccello.redeyeremoverhd&hl=tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 camera fx ve camera zoom fx e bi bak.ucretli programlar muhtemelen ama red eye secenegi olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 O zmn alin size... 1 cent verdim aldim cok mu kotuyum ne :P http://www.humblebundle.com/ Teraziye (tu) yapmaniz yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 masaüstünde concactlar için bi widget kullanan var mı? xperianınkini beğeniyorum fakat benim telefon başka, olmuyor doğal olarak. bir benzerini bulamadım. go'nunkini de beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 güzel bi türkçe klavye varmı ya bedava olanlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Beleş bilmiyorum ama Smart Keyboard Pro gibisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 swype Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 swype kullanamıyom ya var telefonda ama beceremedim ya bi klavye için para verilirmi emin degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 aslında stock android keyboard baya iyi. Fakat Turkce sozluk eklenemiyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 ucuzmus ya bu smartkeyboard nerden alıcam marketten alamıyom bide telefona uyumlumu acaba nerden bakcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 go keyboard kullanıyorum ben. teması falan da var işe yarar. türkçesi var. sözlüğe sözcük ekleyebilmek iyi. kendi swype'ı var. 9 ile 11 mb arasında ram harcar. tşkler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 ha bi de şimdi arkada kalcak sori. Dynun said: masaüstünde concactlar için bi widget kullanan var mı? xperianınkini beğeniyorum fakat benim telefon başka, olmuyor doğal olarak. bir benzerini bulamadım. go'nunkini de beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 türkçe varmı goda yani klavyede ğ ş fln olcak uzun basmak işkence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 mesela swype'ın betasında türkçe var ama türkçe klavye layout olduğundan kullanamıyorum. ben de 3.23'ün apk'sını buldum onu kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 SNA1L said: ucuzmus ya bu smartkeyboard nerden alıcam marketten alamıyom bide telefona uyumlumu acaba nerden bakcam http://www.dexilog.com/smartkeyboard/wiki/Smart_Keyboard Verdine değiyor kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 klavye üstünde var demi ğ ş fln go'da öyle degil uzun basmak gerekiyo yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 uzun basıyorum ben. ama uzun basma süresü ayarlanıyor, uzun basınca ilk çıkan tuşlar ayarlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar