Eralp Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 biraz bakındım bu var: https://market.android.com/details?id=com.farproc.data.enabler ama reklamlı falan diyor bilmiyorum nasıl bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 selçuk o işi gören bir ton widget var olm, widget yaz önüne geleni indir dene sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 sağolun beyler ya apn denen meret işe yaradı :d mutlu mesudum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 https://market.android.com/details?id=com.th.android.widget.gTabsimiClock#?t=W251bGwsMSwxLDUwMSwiY29tLnRoLmFuZHJvaWQud2lkZ2V0LmdUYWJzaW1pQ2xvY2siXQ.. başarılı minimal saat. komple transparan yapınca çok yakışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Sıradaki alarm'ın ne zamana kurulu olduğu yazıyor mu o widget'ta? Sıradaki alarmı da gösteren şık bi saat widget'ına ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 friendcaster baya basarili olmus ya.guzel bir facebook alternatifi. tum notificationlari gosteriyor iphone gibi.ama push degil, belirli araliklarla kontrol ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 LG optimus black kullananlar varsa, gingerbread update çıktı. ZEUS v1 custom rom'unu XDA dan indiriniz. benchmarkta 1500 lerden 2300lere vurdu telefon. röh dedim. duyrulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 team viewer ve dropbox hayatımı değiştirdi varmı başka böyle işe yarar program olmazsa olmaz dediğiniz bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 chrome to phone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 telefona uyumlu degil ya chrome to phone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 ibb aplicationu nihayet yapılmışi, ücretsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 yok muydu zaten? vardı sanki (trafik/yol durumu için olanı diyorsan..) yol durumu turkcell'in uygulaması daha iyi bence, yol tarifi vs. de yapıyor. hem navigasyon, hem yol durumu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 yandex haritalari yukleyin, trafik durumu vs de gosteriyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 yandex'in trafik durumunun tuttuğuna şahit olmadım henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 colornote Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Geçen gün ankara'dan istanbul'a geliyordum. Kaynaşlı'da falandık herhalde. açtım yandex'i. Map rotation'ı enable ettim. Yukarıda hızı gösteren şey çıktı. Otobüs şöfürüne de yakın oturuyordum. 4. koltuk böle en önde. bakayım dedim konsola hızımız ne diye. %100 doğrulukla gösterdi " nası lan" falan oldum. Hele anlık değişimleri saniyesine gösteriyordu. True story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 arkadşlar yeri burası mı bilmiyorum ama sizi çok ilgili gördüm sorayım dedim. ben bu telefonu geçen sene aldım lg optimus p503. bne buna ilk aldığımda rom fln yükledim recovery programı da yükledim (ses tuşlarına basılı tutup menüye basınca mı ne çıkıyor). şimdi ben bu telefona format atmak ve güncel rom vs yüklemek istiyorum. çok yavaşladı, 6-7 saatte şarjı bitiyor vs. bi dünya program yükledim sildim zamanla haliyle. geçen sene olmasa da yaz başında vardı telefon tarihi bile hatırlamıyorum hehe. nasıl yapılır bu format işi ? unuttum çünkü. bu recovery programında wipe var, onu uygulasam güncel rom vs telefonuma uygun olan edinebilir miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 abi xda forumlarına bak, adım adım anlatıyolar orda. her telfon için ayrı bölüm var zaten genellikle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 @Jeeztro abi şimdi. yedekliceklerini yedekle. rehberi mesajı falan ne istiyosan. (sd karta) sonra git ayarlardan güvenlikte miydi nerdeyse artık, factory reset at. beğendiğin custom romu SD karta yükle sonra şu programı yükle. ihtiyacın olan hepsi içinde. https://market.android.com/details?id=com.koushikdutta.rommanager&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5rb3VzaGlrZHV0dGEucm9tbWFuYWdlciJd önce Flash clockwork recoverye tıkla, o seni yönlendircek. bişi indirtçek. sonra SD karttan romu yükle dedin mi o herşeyi hallediyor. tüm verileri de silmesini söyle nolur nolmaz diye. Sd karta dokunmadan tabi. o kendi yeniden başlatıyor, yüklüyor, açılıyor kapanıyor sana hazır ediyor. bi problem olursa burdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 ya ben custom rom olayına hic girmedim beceremem telefonu yalan ederim diye ne ise yarıyoki bu bide en iyisi hangisi hazır sen anlatmısken yapiyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 şimdi telefonua göre değişir rom. ben en son 2.3 güncellemesi çıkınca benim telefona özel bi ZEUS diye bi herifin romunu yükledim. pil ömrü 2 günden tam 4 güne çıktı. gereksiz app'ler olmuyor. genellikle daha iyi performans oluyor. XDA developersta telefonunuzun olduğu kısıma göz atın. ünlü romlar sticky zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 gereksiz applar olmuyo derken market fln gidiyomu komple bide bu rommanager yorumlarında benim telefon icin adamın biri yüklemeyin tel bi kapandı bidaha acılmadı demis sdfdsf samsung mini buarada tel bide xda'da telefonun sadece özellikleri var romlar nerde bulamadım cok cahilim telefon konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 yok market gitmiyor. atıyorum turkcell'den aldın telefon da LG yok LG world gereksiz lg widget turkcell app'leri normalde bunları kaldıramıyosun. rom'da bunlar gelmiyor. evet telefonun brick olma ihtimali var ben kardeşimin ve babamın telefonlarını da yaptım henüz bi sorun olmadı. doğru adımları izlersek hiç bi sorun yok. müsait bi zamanda senin telefona custom rom var mı ben bir bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 sagol ya ozaman ben bekliyim biraz daha araştıriim fln elekronik aletleri bozma konusunda üstüme yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 steam: https://market.android.com/details?id=com.valvesoftware.android.steam.community Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar