Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android Appleri

BonePART

Öne çıkan mesajlar

Geçen gün ankara'dan istanbul'a geliyordum. Kaynaşlı'da falandık herhalde. açtım yandex'i. Map rotation'ı enable ettim. Yukarıda hızı gösteren şey çıktı.

Otobüs şöfürüne de yakın oturuyordum. 4. koltuk böle en önde. bakayım dedim konsola hızımız ne diye. %100 doğrulukla gösterdi " nası lan" falan oldum. Hele anlık değişimleri saniyesine gösteriyordu.

True story.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadşlar yeri burası mı bilmiyorum ama sizi çok ilgili gördüm sorayım dedim.

ben bu telefonu geçen sene aldım lg optimus p503.

bne buna ilk aldığımda rom fln yükledim recovery programı da yükledim (ses tuşlarına basılı tutup menüye basınca mı ne çıkıyor).

şimdi ben bu telefona format atmak ve güncel rom vs yüklemek istiyorum. çok yavaşladı, 6-7 saatte şarjı bitiyor vs. bi dünya program yükledim sildim zamanla haliyle. geçen sene olmasa da yaz başında vardı telefon tarihi bile hatırlamıyorum hehe.

nasıl yapılır bu format işi ? unuttum çünkü. bu recovery programında wipe var, onu uygulasam güncel rom vs telefonuma uygun olan edinebilir miyim ?
Sosyal ağlarda paylaş

@Jeeztro

abi şimdi. yedekliceklerini yedekle. rehberi mesajı falan ne istiyosan. (sd karta)

sonra git ayarlardan güvenlikte miydi nerdeyse artık,
factory reset at.

beğendiğin custom romu SD karta yükle

sonra şu programı yükle.
ihtiyacın olan hepsi içinde.

https://market.android.com/details?id=com.koushikdutta.rommanager&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5rb3VzaGlrZHV0dGEucm9tbWFuYWdlciJd

önce Flash clockwork recoverye tıkla, o seni yönlendircek. bişi indirtçek.
sonra
SD karttan romu yükle dedin mi o herşeyi hallediyor.
tüm verileri de silmesini söyle nolur nolmaz diye. Sd karta dokunmadan tabi. o kendi yeniden başlatıyor, yüklüyor, açılıyor kapanıyor sana hazır ediyor.

bi problem olursa burdayım
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi telefonua göre değişir rom.
ben en son 2.3 güncellemesi çıkınca benim telefona özel bi ZEUS diye bi herifin romunu yükledim.
pil ömrü 2 günden tam 4 güne çıktı.
gereksiz app'ler olmuyor. genellikle daha iyi performans oluyor.
XDA developersta telefonunuzun olduğu kısıma göz atın.
ünlü romlar sticky zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

gereksiz applar olmuyo derken market fln gidiyomu komple bide bu rommanager yorumlarında benim telefon icin adamın biri yüklemeyin tel bi kapandı bidaha acılmadı demis sdfdsf samsung mini buarada tel bide xda'da telefonun sadece özellikleri var romlar nerde bulamadım cok cahilim telefon konusunda
Sosyal ağlarda paylaş

yok market gitmiyor.
atıyorum turkcell'den aldın telefon da LG
yok LG world gereksiz lg widget turkcell app'leri
normalde bunları kaldıramıyosun. rom'da bunlar gelmiyor.

evet telefonun brick olma ihtimali var
ben kardeşimin ve babamın telefonlarını da yaptım henüz bi sorun olmadı. doğru adımları izlersek hiç bi sorun yok.

müsait bi zamanda senin telefona custom rom var mı ben bir bakarım
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...