axedice Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 3G ile skype>viber. 1 ay önce biraz deneme yaptık sonuç bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 en güzeli arayarak konuşmak değil mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Kontörün yoksa mis gibi beleş görüşme işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 senko said: en güzeli arayarak konuşmak değil mi ya? görüşme kıbrısla olduğu için pek yemiyor düz arama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Viber guzelmis. Daha fazla kullanan olsa daha mutlu olurdum. Ozellikle hollandadaki is arkadaslarin siddetle kullanmalari konusunda israr edecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Yüklesinler sadece, kullanmaları bile gerekmiyor. Program açık durmak zorunda değil çünkü, yüklü olması yeterli oluyor. Arayacağın zaman açıyorsun sadece, arandığında otomatik açılıyor. Herkes yüklemeli bu nedenle bence. Ne zaman kimde olacağı belli değil. Adres defterimden 20 kişide varmış benim, haberim yoktu kullandıklarından. Viber üzerinden konuşuluyor artık onlarla. Onlara da notification gitmiştir ben üye olunca. Skype pilin %20-30'unu harcıyor, Viber görünmüyor bile pil yerinde uzunca konuşmadığın sürece, konuştuğunda da telefonun normal konuşmasından daha az pil harcıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Kapalı uygulama arandığında nasıl açılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 VIBER KULLANINCA BENİM CİHAZIM ŞARJ OLUYOR!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 xaty said: Kapalı uygulama arandığında nasıl açılıyor? Ne bileyim abi. Sunucu push alert yolluyormuş. Nasıl olduğunu sorma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 bi listener bi thread bişiler bırakıyordur arkada, devamlı msj dinleyecek şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Pilde %1 bile görünmüyor işte, sorun yok her şekilde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 The cool thing about Viber is that, even if the app is closed and not even running in the background, you can still receive calls through the service. The user is sent a push notification via Apple’s servers, a ring is generated, and as soon as the user clicks “Answer” on the notification, the app is launched and a connection is made in mere seconds. Android için de böyle bir şey oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 İş modellerinin ne olduğunu çözemedim ama. Nereden para kazanıyorlar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 yükledim şimdi mesaj geldi oradan istenen kodu girmem gerektiğini söyledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 sms ile kod geliyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Kurdugumda banada kod verdi ama hepsini kendi yapti kodu falan ben kullanmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 said: Tab 10.1 e format attim, ayarlari sifirladim. Muhim appleri kurdum ama simdi her flashi gostermiyor. Facebook icinde video oynatmaya kalktigimda get flash player cikiyor. Flash var, link ten gidince oynatiyor ama Facebook icinde degil. Birde klavyeler sapitti biraz. Auto-correction yapiyor her biri, yazi yazmak iskence oluyor. Ayarlardan kapali oldugu halde duzeltiyor. Baska bisey vardida kurmayimi unuttum acaba? Update ile duzeldi. Ice cream gelmedi ama guzel bir fix oldu bu tab icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 warez yasakmış.ben yeni ogrendim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 ahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 kozalak said: warez yasakmış.ben yeni ogrendim sdf. uygulama neydi merak ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 abi warez linki falan vermedim nesi editlendi şimdi mesajın sdfg. uygulama indirmedim ama dh de gezinirken gördüm vay anasını dedim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 ya şu 3g'yi tek tuşla acıp kapayabilcek bi uygulama yok mu ya go nun zımbırtsını indirdim açıkken kapatabiliyor ama bi daha açamıyor mal program benim telefonla gelen gadetta herşey var bi tek 3g açma yok. her seferinde menüden girip açmak durumunda kalıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 abi olması lazım be. mobile data widget ı yok mu? senin telefon ne ? olmaması baya saçma çünkü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Go bende sorun çıkarmıyor senko, wigdettan aç kapa sonra manuel aç kapa falan denedin mi öyle? APN diye bi widget daha var bide ona bak. GO gibi ama bitek bu işi yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 telefon dell bifet bi senin dediğini deneyeyim ya go'da kapalıyken bastığımda mobil networku aktif edin diyor lan salak seni ne diye yükledik zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar