Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android Appleri

BonePART

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Yüklesinler sadece, kullanmaları bile gerekmiyor. Program açık durmak zorunda değil çünkü, yüklü olması yeterli oluyor. Arayacağın zaman açıyorsun sadece, arandığında otomatik açılıyor. Herkes yüklemeli bu nedenle bence. Ne zaman kimde olacağı belli değil. Adres defterimden 20 kişide varmış benim, haberim yoktu kullandıklarından. Viber üzerinden konuşuluyor artık onlarla. Onlara da notification gitmiştir ben üye olunca.

Skype pilin %20-30'unu harcıyor, Viber görünmüyor bile pil yerinde uzunca konuşmadığın sürece, konuştuğunda da telefonun normal konuşmasından daha az pil harcıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
The cool thing about Viber is that, even if the app is closed and not even running in the background, you can still receive calls through the service. The user is sent a push notification via Apple’s servers, a ring is generated, and as soon as the user clicks “Answer” on the notification, the app is launched and a connection is made in mere seconds.

Android için de böyle bir şey oluyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Tab 10.1 e format attim, ayarlari sifirladim. Muhim appleri kurdum ama simdi her flashi gostermiyor. Facebook icinde video oynatmaya kalktigimda get flash player cikiyor. Flash var, link ten gidince oynatiyor ama Facebook icinde degil. Birde klavyeler sapitti biraz. Auto-correction yapiyor her biri, yazi yazmak iskence oluyor. Ayarlardan kapali oldugu halde duzeltiyor. Baska bisey vardida kurmayimi unuttum acaba?

Update ile duzeldi. Ice cream gelmedi ama guzel bir fix oldu bu tab icin.
Sosyal ağlarda paylaş

ya şu 3g'yi tek tuşla acıp kapayabilcek bi uygulama yok mu ya
go nun zımbırtsını indirdim açıkken kapatabiliyor ama bi daha açamıyor mal program
benim telefonla gelen gadetta herşey var bi tek 3g açma yok.

her seferinde menüden girip açmak durumunda kalıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...