kozalak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 ben de şahsen custom rom işine pek sıcak bakamadım çünkü hep bir bug çıkıyor ya da her telefonda aynı custom rom farklı tepkiler verebiliyor. o yüzden orjinal rom u rootlayıp setcpu vs kullanmak gayet mantıklı. zaten en büyük problemimiz pil değil mi? rootladıktan sonra bi sürü programla yine yapabiliyosun istediğini. ben htc nin 2.3.5 update ini bekliyorum bakalım ay sonuna kadar gelmezse artık yeter deyip rootlayacağım telefonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Yok abi, bootloader'ı unlock edip custom rom yükleyebilirsin. Rootlamaya gerek yok. Sırf rootlamak custom rom yüklemeye yetmez zaten normal şartlar altında. Benim Xperia rootlu mesela ama bootloader da hala kilitli, custom rom yüklemem mümkün değil bu haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 gelen mesajlari hafiza kartina ya da maile gonderebilecek bi uygulama biliyo musunuz gencler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 ingilizce sözlük arıyorum paralı olması fark etmez tavsiye edeceğiniz sözlük var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 https://market.android.com/details?id=com.merriamwebster&feature=search_result Bunu kullanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 sesli sozlugun de uygulamasini kullaniyodum bi ara, guzeldi ceviri bakimindan. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Theridone said: gelen mesajlari hafiza kartina ya da maile gonderebilecek bi uygulama biliyo musunuz gencler? SMS backup+ googgo gmail e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 https://market.android.com/details?id=net.sourceforge.gemrb&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsIm5ldC5zb3VyY2Vmb3JnZS5nZW1yYiJd ABI BU NE YA OHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 touch screenle cinnet gecirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Of denemem lazım bunu. Baldur cdlerimi bulucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 aquila said: touch screenle cinnet gecirirsin. Abi videoya bi bak cinnetlik degil gibi lan :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 bourbon said: ingilizce sözlük arıyorum paralı olması fark etmez tavsiye edeceğiniz sözlük var mı? tureng sozluk gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 peki offline olarak var mı tavsiyesi olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Merriam-webster var offline istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Online versiyonunu kullanıyorum onun bedavaya, offline versiyon çok pahalı. Offline olarak Arcus en iyisi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 axedice said: Of denemem lazım bunu. Baldur cdlerimi bulucam deneyebildin mi abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Telefonu bluetooth keyboard veya mouse olarak kullanmak mümkün, bunun için uygulamalar var. Bluetooth headset olarak kullanmak için uygulama var mı? Çok aradım, bi çok kişi de aramış benim gibi; kimse yapılamaz dememiş ama herkes napcaksın o programı gibi tepkiler vermiş. Bana da diğerlerine olduğu gibi böyle bi program lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Telefonu bluetooth x kullanmak için bilgisayarda bluetooth alıcısı mı olması gerekiyor? Hiç kullanmadım bluetooth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Eğer bluetooth üzerinden kullanacaksan iki tarafta da olması gerekiyor, diğer türlü bluetooth x demek yanlış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 xaty said: Telefonu bluetooth keyboard veya mouse olarak kullanmak mümkün, bunun için uygulamalar var. Bluetooth headset olarak kullanmak için uygulama var mı? Çok aradım, bi çok kişi de aramış benim gibi; kimse yapılamaz dememiş ama herkes napcaksın o programı gibi tepkiler vermiş. Bana da diğerlerine olduğu gibi böyle bi program lazım.. hakkat napacaksın abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Yanımda telefonu sürekli taşıyorum ama bluetooth headset'i sürekli taşımak istemiyorum. Gerektiğinde de telefona bağlı kablolu kulaklığı etraftaki diğer aygıtlar için bluetooth headset olarak kullanmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 cok amele bi soru olabilir ama ben yinede bi sorayim; simdi telefonda 2.1 yuklu. bunu 2.3.5 yapayim mi, yoksa sadece root yapip setcpu kurup birakayim mi. deger mi yani versiyonu yukseltmeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 elin değmişken yap bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 body diye bir uygulama kurdum tablete,bugUne kadar gordugum en ise yarar uygulama.vucutta kaslari vs gosteriyor tek tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Theridone said: cok amele bi soru olabilir ama ben yinede bi sorayim; simdi telefonda 2.1 yuklu. bunu 2.3.5 yapayim mi, yoksa sadece root yapip setcpu kurup birakayim mi. deger mi yani versiyonu yukseltmeye? 2.1 baya yetersiz. 2.3.5 yapman şiddetle tavsiye olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar