Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android Appleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben de şahsen custom rom işine pek sıcak bakamadım çünkü hep bir bug çıkıyor ya da her telefonda aynı custom rom farklı tepkiler verebiliyor. o yüzden orjinal rom u rootlayıp setcpu vs kullanmak gayet mantıklı. zaten en büyük problemimiz pil değil mi? rootladıktan sonra bi sürü programla yine yapabiliyosun istediğini.

ben htc nin 2.3.5 update ini bekliyorum bakalım ay sonuna kadar gelmezse artık yeter deyip rootlayacağım telefonu.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Yok abi, bootloader'ı unlock edip custom rom yükleyebilirsin. Rootlamaya gerek yok. Sırf rootlamak custom rom yüklemeye yetmez zaten normal şartlar altında. Benim Xperia rootlu mesela ama bootloader da hala kilitli, custom rom yüklemem mümkün değil bu haliyle.
Mesaj tarihi:
Telefonu bluetooth keyboard veya mouse olarak kullanmak mümkün, bunun için uygulamalar var. Bluetooth headset olarak kullanmak için uygulama var mı?

Çok aradım, bi çok kişi de aramış benim gibi; kimse yapılamaz dememiş ama herkes napcaksın o programı gibi tepkiler vermiş. Bana da diğerlerine olduğu gibi böyle bi program lazım..
Mesaj tarihi:
xaty said:

Telefonu bluetooth keyboard veya mouse olarak kullanmak mümkün, bunun için uygulamalar var. Bluetooth headset olarak kullanmak için uygulama var mı?

Çok aradım, bi çok kişi de aramış benim gibi; kimse yapılamaz dememiş ama herkes napcaksın o programı gibi tepkiler vermiş. Bana da diğerlerine olduğu gibi böyle bi program lazım..

hakkat napacaksın abi ?
Mesaj tarihi:
Yanımda telefonu sürekli taşıyorum ama bluetooth headset'i sürekli taşımak istemiyorum. Gerektiğinde de telefona bağlı kablolu kulaklığı etraftaki diğer aygıtlar için bluetooth headset olarak kullanmak istiyorum.
Mesaj tarihi:
Theridone said:

cok amele bi soru olabilir ama ben yinede bi sorayim; simdi telefonda 2.1 yuklu. bunu 2.3.5 yapayim mi, yoksa sadece root yapip setcpu kurup birakayim mi.

deger mi yani versiyonu yukseltmeye?

2.1 baya yetersiz. 2.3.5 yapman şiddetle tavsiye olunur.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...