Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android Appleri

BonePART

Öne çıkan mesajlar

ben de şahsen custom rom işine pek sıcak bakamadım çünkü hep bir bug çıkıyor ya da her telefonda aynı custom rom farklı tepkiler verebiliyor. o yüzden orjinal rom u rootlayıp setcpu vs kullanmak gayet mantıklı. zaten en büyük problemimiz pil değil mi? rootladıktan sonra bi sürü programla yine yapabiliyosun istediğini.

ben htc nin 2.3.5 update ini bekliyorum bakalım ay sonuna kadar gelmezse artık yeter deyip rootlayacağım telefonu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Yok abi, bootloader'ı unlock edip custom rom yükleyebilirsin. Rootlamaya gerek yok. Sırf rootlamak custom rom yüklemeye yetmez zaten normal şartlar altında. Benim Xperia rootlu mesela ama bootloader da hala kilitli, custom rom yüklemem mümkün değil bu haliyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Telefonu bluetooth keyboard veya mouse olarak kullanmak mümkün, bunun için uygulamalar var. Bluetooth headset olarak kullanmak için uygulama var mı?

Çok aradım, bi çok kişi de aramış benim gibi; kimse yapılamaz dememiş ama herkes napcaksın o programı gibi tepkiler vermiş. Bana da diğerlerine olduğu gibi böyle bi program lazım..
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

Telefonu bluetooth keyboard veya mouse olarak kullanmak mümkün, bunun için uygulamalar var. Bluetooth headset olarak kullanmak için uygulama var mı?

Çok aradım, bi çok kişi de aramış benim gibi; kimse yapılamaz dememiş ama herkes napcaksın o programı gibi tepkiler vermiş. Bana da diğerlerine olduğu gibi böyle bi program lazım..

hakkat napacaksın abi ?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...