SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 şimdi ben power amp alırsam kendi sitesinden bana dosya olarakmı gelicek yoksa telefonamı yüklenicek mesela telefonu fabrika ayarlarına getirdim fln marketteki uygulamalar siliniyoya bu silinmezmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 şöyle oldu, gittim sitesinden form doldururak satın aldım. 5 Dk sonra bi mail geldi. Gittim marketten 15 günlük traili kurdum. Sonra mail ile unlocker geldi. onla aktif hale getirdim. Gelen mail Dear X, Thank you for using PayPro, the secure online ordering system. Your purchase details are as follows: Product Name Unit Price Quantity Total Price 1 PowerAMP Full Version Unlocker 8.80 TRY (4.99 USD) 1 8.80 TRY (4.99 USD) Total Purchase Price: 8.80 TRY (4.99 USD) First, please download and install latest PowerAMP Trial application here: http://powerampapp.com/download-poweramp/ Please do the following to install/activate PowerAMP Full Version Unlocker: ensure you have Unknown Sources enabled in Android Applications Settings in your phone browser open this temporary link (it will disappear in few days, but you can request the link again via email) to download Unlocker: Full Version Unlocker open/install downloaded Unlocker APK file via Downloads screen in browser. start PowerAMP as usual. The license is checked once and cached for 4 months. Your product can be activated on the phone with Google Account: [email protected] After you installed the Unlocker, you don't need to run anything except the PowerAMP icon itself. Full Version Unlocker is a plugin for PowerAMP which transforms it into Full Version. Unlocker doesn't start any processes. It's a sort of a license key. You can re-install PowerAMP Full Version unlocker any time as long as you use the google account you bought it with. This means you can do a complete phone reset or even change the phone to the new one. You are granted 15 automated Full Version activations, You can request more activations by sending email to [email protected]. On any questions, please contact PowerAMP dev at [email protected] or contact PayPro at: https://www.payproglobal.com/support_request.aspx and we will assist you promptly. Best regards, PayPro Client Care Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 bende kacak versiyonu vardı v1.0 fln güzel program sonucta aldım bende bekliyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Marketten trial yükleyip, market güncelleyerek kullanmaya devam edebilirsin PowerAmp'ı kendi sitesinden alırsan. Aldığın 10kb filan tutan minik bir apk trial unlocker diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 güzel olmus arayüzü para verdigim ilk uygulama dsfsf ama hakediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 aynen, ilk defa bi uygulamaya para verdim. değiyor gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 ben de galiba ilk defa para vericem bi uygulamaya. dosya yoneticisi olarak pclabs ta "file expert" uygulamasini incelemisler, program baya baya saglam digerlerinden daha cok ozellige sahip. tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Espier Launcher. oha dedim. link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 root istiyor mu bu program? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 bir şey sormak istedim, ben poweramp i kurdum ama hani bunu aldırtacak kadar hangi özelliği ön plandadır ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 equ olsun, android altında sadece onun düzgün çaldığı (bir sürü program vardır, vardır başka çalan ama düzgün bu), çok iyi librarysi olan, balance, stereo width, limiter gibi kendi özdü şeyleri olan, süper program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 ya android in kendi player ında neden şu anli listeye şarkı eklenmiyor çok saçma. illa bi liste yapıp onu dinliycen. bu saçmalıktan dolayı bazen melodi yaptığım garip şeyleri dinliyorum sdfg. poweramp ta şarkıları seçip enqueue diyosun mis gibi. ben de birazdan alıcam programı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 MrLevie said: Espier Launcher. oha dedim. link Go'yu denedin mi levie? Biraz bakındım goya göre bi artısını göremedim, sanırım docktaki simge sayısını ve simgeleri değiştirmek falan da mümkün değil bunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 adw launcher en iyisi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Go'ya göre bir artısı yok tabii sadece teması iOS'e en çok benzeyen launcher bana sorarsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 İyi de bu bir artı değil eksi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 bu sana kalmış abi ne diyeiym. iOS arayüzü daha iyi bana sorarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 GERGE said: adw launcher en iyisi bence. neden adw? ben şimdi go tema go klavye go locker kullanıyorum çok imba olduğunu düşünyodum tam da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 O değil de klavye olarak swype 2.60 kullanıyordum. 3.23'ün de türkçe desteği varmış. indirdim. sözlüğü baya geniş. deneyin derim. Swype ne diyenler için de, http://www.youtube.com/watch?v=SJ-RAefCG_c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 sözlük derken? tahmin yapıyo mu bu yani yapıyo tabi de aklım tüm kelimeyi tahmin eden şeylere gitti ilk iki harfinden filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 abi klavye nasıl yapsın onu :) işte yazacagin şeyin üstünden sürüklüyosun parmagını o anlayıp yazıyor oraya. bir sürü tips var klavyede. Youtube playlisti, http://www.youtube.com/user/MySwype#p/c/47262BA2C45BF87C/0/SJ-RAefCG_c Çok hızlı, düzgün bi türkçeyle yazabiliyosun. Sözlüğü baya geniş, yoksa bile bi kere normal yazıyosun klavyesinde, o database'ine alıyor. Bir daha yazarken swype'lıyosun kendisi yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 regionu yanlış seçtim sanırım türkçe yok ya öf. all region mu seçmek lazım yüklerken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 sms arayüzü değiştirecek bi app tavsiye edebilecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 go sms pro. cok basarili program. pro yazdigina bakma free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 barnacle said: regionu yanlış seçtim sanırım türkçe yok ya öf. all region mu seçmek lazım yüklerken? web sitesinde yer alan sürümünde türkçe yok. 3.23 apk diye aratın googledan. O sürümde türkçe de geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar