Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android Appleri

BonePART

Öne çıkan mesajlar

webkit browserlarda paticik'e giremeyince, opera'ya gectim ben.. gayet memnunum.. link sayesinde desktopunla sync ederek de kullanabiliyosun (tabi desktopta da opera kullaniyorsan =P).. opera mini ve opera mobile diye iki applicationi var.. ikisini de indirdim ben..

mini'de sayfa acarken, o sayfayi once opera'nin kendi serverlarinda sikistirip sonra telefona yolluyor.. daha az data transferi yapmis oluyosun boylece.. disarda 3g acikken mini, wirelessli ortamlarda mobile kullaniyorum.. ikisinde de link var zaten.. bir sey farketmiyo ama su siralar 100 mb internet pakedi kullanan biri icin daha ekonomik oluyor diyebilirim hehe.. tavsiye edilir =P..
Sosyal ağlarda paylaş

Bana pil durumu icin bir app soyleyin pls, yanarli donerli degil sayisal olarak gostersin pil durumunu yeter.

Color Note yukledim birde, sony ericcson xperia var icerisinde boyle not alma aleti yoktu, iş görüyor.

Birde ntvmsnbc baya iyiymiş bunun gibi özel android için yapılmış birşey var mı türkçe ?
Sosyal ağlarda paylaş

GEd said:

Bana pil durumu icin bir app soyleyin pls, yanarli donerli degil sayisal olarak gostersin pil durumunu yeter.

Color Note yukledim birde, sony ericcson xperia var icerisinde boyle not alma aleti yoktu, iş görüyor.

Birde ntvmsnbc baya iyiymiş bunun gibi özel android için yapılmış birşey var mı türkçe ?

htc varsa widget ekle bölümünden "daha fazla çevrimiçi widget" de, var htc nin pil hedesi ufacık bi simge, sayısal gösteriyor. Tıklayınca da geniş bilgi veriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

GEd said:

htc varsa widget ekle bölümünden "daha fazla çevrimiçi widget" de, var htc nin pil hedesi ufacık bi simge, sayısal gösteriyor. Tıklayınca da geniş bilgi veriyor.

iyiymis bu. fakat sense 2.1 ve sonrasında var galiba. stock romda yoktu.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...