axedice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Telefonun ve android sürümün ne? Bende hiç olmadı böyle bi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 lg optimus black 222 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 webkit browserlarda paticik'e giremeyince, opera'ya gectim ben.. gayet memnunum.. link sayesinde desktopunla sync ederek de kullanabiliyosun (tabi desktopta da opera kullaniyorsan =P).. opera mini ve opera mobile diye iki applicationi var.. ikisini de indirdim ben.. mini'de sayfa acarken, o sayfayi once opera'nin kendi serverlarinda sikistirip sonra telefona yolluyor.. daha az data transferi yapmis oluyosun boylece.. disarda 3g acikken mini, wirelessli ortamlarda mobile kullaniyorum.. ikisinde de link var zaten.. bir sey farketmiyo ama su siralar 100 mb internet pakedi kullanan biri icin daha ekonomik oluyor diyebilirim hehe.. tavsiye edilir =P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 adam gibi bir mp3 player arıyorum galaxy S'ime. Halp! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 beyler bir de güzel GPS önerirseniz çogzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 100m sonra sağa dön sola dön hedesi olan iGO var ama arayüzünü beğenmiyorum. Google maps kullanıyorum ben. Şimdiye kadar bulamadığı adres yada yanlış yönlendirdiği olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 eyvalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 beyler applanet down appleri nereden indiriyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Dynun said: beyler bir de güzel GPS önerirseniz çogzel olur ndrive iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 copilot benim bulabildiğimen iyi ama ona rağmen iyi değil. Windows'daki igo gibisi yok. Android'de igo var ama berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 https://market.android.com/details?id=com.talkbuilder.epinephrine msn droid telif hakları sorunları yüzünden yasaklandıktan sonra bu adı almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 bi de owa üzerinden outlook bağlantısı gerçekleştirecek bir client? emoze vardı nokia e71 de süperdi. exchange üzerinden değil owa üzerinden sağlayacak bağlantıyı. exchange üzerinden bağlantıya şirket izin vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ben android ten karşı taraf bilgisayardan, görüntülü görüşme için nedir en ideali ? (daha doğrusu bulamadım bile doğru düzgün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Skype var şu anda, biz denedik gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Bana pil durumu icin bir app soyleyin pls, yanarli donerli degil sayisal olarak gostersin pil durumunu yeter. Color Note yukledim birde, sony ericcson xperia var icerisinde boyle not alma aleti yoktu, iş görüyor. Birde ntvmsnbc baya iyiymiş bunun gibi özel android için yapılmış birşey var mı türkçe ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 colornote`u sil evernote yukle pc ve telefona kop sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Xperiayı bilmiyorum ama s2 için yeni kernel yüklemem gerekti şarjı % olarak görebilmek için. Büyük ihtimalle aynı olay vardır, xdayı karıştırırsan bişeyler bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 android applerinin yanına bi tane android custom ROM diye bi baslik olsa miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ana menülerde falan da goremıyor muyuz sayılsal olarak ? Ayarlar telefon durumu pil durumu diye üç menü geçince bana sayısal gösteriyor, o kadar menü gitmiyim istiyorum. Ever noteda bakalım bir, basit birşeyler lazımdı bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Telefon ve pc`de yazili, gorsel, sesli tuttugun tum notlari senkronize ediyor heryerden ulasiyorsun olayi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 GEd said: Bana pil durumu icin bir app soyleyin pls, yanarli donerli degil sayisal olarak gostersin pil durumunu yeter. Color Note yukledim birde, sony ericcson xperia var icerisinde boyle not alma aleti yoktu, iş görüyor. Birde ntvmsnbc baya iyiymiş bunun gibi özel android için yapılmış birşey var mı türkçe ? htc varsa widget ekle bölümünden "daha fazla çevrimiçi widget" de, var htc nin pil hedesi ufacık bi simge, sayısal gösteriyor. Tıklayınca da geniş bilgi veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 SeaGle said: GEd said: Bana pil durumu icin bir app soyleyin pls, yanarli donerli degil sayisal olarak gostersin pil durumunu yeter. Color Note yukledim birde, sony ericcson xperia var icerisinde boyle not alma aleti yoktu, iş görüyor. Birde ntvmsnbc baya iyiymiş bunun gibi özel android için yapılmış birşey var mı türkçe ? htc varsa widget ekle bölümünden "daha fazla çevrimiçi widget" de, var htc nin pil hedesi ufacık bi simge, sayısal gösteriyor. Tıklayınca da geniş bilgi veriyor. iyiymis bu. fakat sense 2.1 ve sonrasında var galiba. stock romda yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 htc telefon modeli mi ^^ sony ericoson xperia var, widget eklemede güç göstergesi var onu eklediğimde gene bar olarak geliyor kocaman bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Evet HTC Corp. olan HTC, :p eheğühüh Sense 2.2 var bende işte default, Wildfire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 birisi bana appleri nereden dl ettiğimizi söyleyebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar