mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 OLM MALMISINIZ LAN HAZIRLIK MACINDAN SORA BİRBİRİNİZLE AĞIZ DALAŞINA GİRİOSUNUZ. HEPİNİZ HAKSIZSINIZ VE SİZE LAFLAR HAZIRLADIM!! buyaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 mokoko koca kafamısın? mal gibi terimler kullanma forumda. buna hakkın yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 galatasaray ezdi beyler çekemiyosanız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 abi futbol bölümüğnde mokoko'ya katılacağımı hiç beklemiyordum ama adam ana avrat haklı beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 evet mokoko lütfen kalbimiz kırılıyor, muzır neşriyat yapma yüreğimiz burkuluyor sonna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 bilmiyorum barbut ntv de verdi işte maçtan sora verirler bol bol ÇOK GÜZEL ÇAKMIŞ ÇÜNKÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 melisler 2 ay önce timsah yürüyüşü yapıyordu en son bursa'dan gol haberimi var diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 gs maçlarını alalım da gerisi mühim değil, şampiyonluk parasına felan da ihtiyacımız yok fakir takımlar nasiplensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 cabuk unutuyor işte melisler hahah :))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Sparkcaster said: gs maçlarını alalım da gerisi mühim değil, şampiyonluk parasına felan da ihtiyacımız yok fakir takımlar nasiplensin e abi onları zaten alıyoruz ki? bu durumda bişi yapmasın mı takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 yok lan bu sefer maç bitince girdi sahaya taraftar. ztn baska etkileyen maçta yoktu rahattı o yuzden taraftar sevinirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 abi selçuk şahin'in kart pozisyonunu şimdi gördüm. hahahaha. adam hakeme arkadan müdahaleden 2. sarı kartı yedi. bir ilk mi acaba bu futbol tarihinde. çelme taktı adam ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 noldu lan, gene yendik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Ben yine de maç sonunda bi bursa'yı aradım. Es kaza gol haberi falan gelir belki diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 dasaaa said: noldu lan, gene yendik mi? abi bari şu kupayı verse idiniz adamlar delirdi yaa görmüyon mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 her 2 takımda aldı kupa ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 yanlıslıkla yendik abi. bilerek deil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 10 senedir mi yanlışlıkla yeniyosunuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 o kadarcık mı oldu daha lan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 abartmamak lazım ahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Dostluk maçında , dostça ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 yok be abi arada sami yen'de yeniolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 10 senedir yenilgiyi hazmedememiş galatasaraylı = PRICELESS Noyanh said: offf abi yendiniz aferin yıldızlı pekiyi bravo en büyük fener bir gün herkes fb li olcak aman allahım ne kadar muhtesem bir takımsınız ...umrumda deil ya su macı kimin kazandıgının ne önemi var . 87 de oyuncu degistirmeye baslıyan aykut a karsılık ikinci yarıya 4 kişi değiştirerek baslayan bir gs var . oyuncu varki 87 de değişebiliyor tamam bakmadık abi hazırlık karşılasması olarak sistemde denemedik . siz mükemmelsiniz ezdiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 abi ben sasırdım biraz acıkcası. gs nin yendiği maçların istatistiğini koyan olmadı daha. ilginç gelişmeler var patide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Llama said: gooooooollllllllllll :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar