Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mavishop:sc2 140/CE edition 200,iyi oturmalar

pharaoh

Öne çıkan mesajlar

sendit'ten sipariş verdim 80 tl'ye mi ne geldi. mutluyum aral'a para kaptırmadım diye.

ama ilk defa yurtdışından sipariş verdim hem de bodoslama daldım olaya hiç araştırmadan, 1-2 ufak sorum var yardımcı olabilir misiniz

1) normal versiyonunu sipariş ettim dediğim gibi 100 tl'yi geçmiyor. bu durumda bir gümrük falan ödeyecem mi? ödüyorsam ayıp değil mi?
2) 27'sinde elimde olacak şekilde yolluyorlar sözde ama burada normal posta ile mi geliyor bu bana. öle ise 27'sinde elimde olmayabilir di mi?
3) normal posta ile geliyor, postacı geldi çaldı evde kimseyi bulamadı. noluyor? posta kutusuna mı bırakıyor? hadi kapıcıyı da bulamadı 2-3 zili daha çaldı onlar da açmadı, ptt'ye geri mi götürüyor oyunu? yoksa gümrüğe falan mı? (oha)
4) herşeyin ışığında 45 tl fazla verip vatan'dan mı ısmarlasaydım

teşekkür ettim şimdiden
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

sendit'ten sipariş verdim 80 tl'ye mi ne geldi. mutluyum aral'a para kaptırmadım diye.

ama ilk defa yurtdışından sipariş verdim hem de bodoslama daldım olaya hiç araştırmadan, 1-2 ufak sorum var yardımcı olabilir misiniz

1) normal versiyonunu sipariş ettim dediğim gibi 100 tl'yi geçmiyor. bu durumda bir gümrük falan ödeyecem mi? ödüyorsam ayıp değil mi?
2) 27'sinde elimde olacak şekilde yolluyorlar sözde ama burada normal posta ile mi geliyor bu bana. öle ise 27'sinde elimde olmayabilir di mi?
3) normal posta ile geliyor, postacı geldi çaldı evde kimseyi bulamadı. noluyor? posta kutusuna mı bırakıyor? hadi kapıcıyı da bulamadı 2-3 zili daha çaldı onlar da açmadı, ptt'ye geri mi götürüyor oyunu? yoksa gümrüğe falan mı? (oha)

teşekkür ettim şimdiden

1- gümrük sorunu olmaz.
2- 27'sinde elinde olacak garantisi İngiltere için. 23'ünde dağıtım yapacak shopto, türkiye içinse ortalama 4-10 gün arasında elinde oluyor ptt şubenin hızına göre beldendeki.
3- bu da yine senin postacına bağlı. ben iş yerinin adresini veriyorum, postacı haftanın 3 günü geldiği için tanıdık, sorun olmuyor. vurdumduymaz biriyse ama kutuya atıp da gidebiliyor.
4- üstteki cevaplara göre senin bileceğin karar.

bu bilgiler shopto için.
send it den alınan oyunlar daha geç geliyor, hiç almadım ama age of conanı 15 gün beklemişti arkadaş, ek paketini. bence iptal edip shopto dan al yurtdısı yapacaksan.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

teşekkür ettim şimdiden

sendit'ten shopto'yu keşif edene kadar bir sürü alış veriş yaptım.Tecrübelerimi seninle paylaşayım.

1) herhangi bir gümrük ödemeyeceksin kapına kadar gelecek.
2) sendit'ten aldığın ürün en iyi ihtimalle 5 iş günü en kötü ihtimalle 30 iş günü içinde elinde olur.27'sinde garanti elinde olması "ingiltere" için geçerli sadece.
3) sendit'ten gelen posta imza karşılığı verilmek zorunda olmadığı için direk kutuna bırakıp gider ,hatta kutuya sığmayacak kadar büyükse paket oraya bir yere sallar atar gider(bizzat başıma geldi), iyi niyetli bir adamsa gelir kapıyı çalar kapıda teslimat yapar.
4)sendit.com'dan almasaydın keşke, shopto.net'den alsaydın , hep takipli gönderiyor hem de çok daha çabuk eline ulaşırdı, sendit'in sağı solu artık hiç belli olmuyor açıkçası eski kalitesinde değil, elinde ürün olduğu halde , 1 hafta göndermediği zamanları biliyorum yani öyle sölim sana , eğer paranı çekmedilerse iptal et direk, shopto.net'den al.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben oyunun digital key'ini alacagım.Downloadla da olmazsa yurtdısından alırım hem daha ucuz hem de tepkimi göstermiş oluyorum.Bu adamlar 2 kutu cd ithal etmeyi büyük ticari basarı sayıyor heralde...Arkadasın dedigi gibi buna sark kurnazlığı denir,kurnazlıkla ticaret yapılmaz bir tarafında patlar sonra
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...