BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 123'e sipariş ettim Vatan'dan ben. Bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 olmaz abi böyle fiyat digital key ler 60 70 civarına düşene kadar bekleyecem ben, belki korsan bile indiririm bu sinirle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 140 günah lan, zaten online oynamayacaklara korsan aldı diye laf etmemek gerek valla bu fiyatlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 sendit'ten sipariş verdim 80 tl'ye mi ne geldi. mutluyum aral'a para kaptırmadım diye. ama ilk defa yurtdışından sipariş verdim hem de bodoslama daldım olaya hiç araştırmadan, 1-2 ufak sorum var yardımcı olabilir misiniz 1) normal versiyonunu sipariş ettim dediğim gibi 100 tl'yi geçmiyor. bu durumda bir gümrük falan ödeyecem mi? ödüyorsam ayıp değil mi? 2) 27'sinde elimde olacak şekilde yolluyorlar sözde ama burada normal posta ile mi geliyor bu bana. öle ise 27'sinde elimde olmayabilir di mi? 3) normal posta ile geliyor, postacı geldi çaldı evde kimseyi bulamadı. noluyor? posta kutusuna mı bırakıyor? hadi kapıcıyı da bulamadı 2-3 zili daha çaldı onlar da açmadı, ptt'ye geri mi götürüyor oyunu? yoksa gümrüğe falan mı? (oha) 4) herşeyin ışığında 45 tl fazla verip vatan'dan mı ısmarlasaydım teşekkür ettim şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 sabonis said: sendit'ten sipariş verdim 80 tl'ye mi ne geldi. mutluyum aral'a para kaptırmadım diye. ama ilk defa yurtdışından sipariş verdim hem de bodoslama daldım olaya hiç araştırmadan, 1-2 ufak sorum var yardımcı olabilir misiniz 1) normal versiyonunu sipariş ettim dediğim gibi 100 tl'yi geçmiyor. bu durumda bir gümrük falan ödeyecem mi? ödüyorsam ayıp değil mi? 2) 27'sinde elimde olacak şekilde yolluyorlar sözde ama burada normal posta ile mi geliyor bu bana. öle ise 27'sinde elimde olmayabilir di mi? 3) normal posta ile geliyor, postacı geldi çaldı evde kimseyi bulamadı. noluyor? posta kutusuna mı bırakıyor? hadi kapıcıyı da bulamadı 2-3 zili daha çaldı onlar da açmadı, ptt'ye geri mi götürüyor oyunu? yoksa gümrüğe falan mı? (oha) 4) herşeyin ışığında 45 tl fazla verip vatan'dan mı ısmarlasaydım teşekkür ettim şimdiden 1- gümrük sorunu olmaz. 2- 27'sinde elinde olacak garantisi İngiltere için. 23'ünde dağıtım yapacak shopto, türkiye içinse ortalama 4-10 gün arasında elinde oluyor ptt şubenin hızına göre beldendeki. 3- bu da yine senin postacına bağlı. ben iş yerinin adresini veriyorum, postacı haftanın 3 günü geldiği için tanıdık, sorun olmuyor. vurdumduymaz biriyse ama kutuya atıp da gidebiliyor. 4- üstteki cevaplara göre senin bileceğin karar. bu bilgiler shopto için. send it den alınan oyunlar daha geç geliyor, hiç almadım ama age of conanı 15 gün beklemişti arkadaş, ek paketini. bence iptal edip shopto dan al yurtdısı yapacaksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 1) hayır. 2) 10 gün veya biraz fazla sürebilir. 3) hiç yaşamadım çünkü illa evde biri bulundu, normal postacı getiriyor. tembihlersen kapıcı senin yerine teslim alabilir herhalde. 4) yok iyi yapmışsın, en güzeli avrupa'dan sipariş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 sabonis said: sendit'ten sipariş verdim 80 tl'ye mi ne geldi. mutluyum aral'a para kaptırmadım diye. ama ilk defa yurtdışından sipariş verdim hem de bodoslama daldım olaya hiç araştırmadan, 1-2 ufak sorum var yardımcı olabilir misiniz 1) normal versiyonunu sipariş ettim dediğim gibi 100 tl'yi geçmiyor. bu durumda bir gümrük falan ödeyecem mi? ödüyorsam ayıp değil mi? 2) 27'sinde elimde olacak şekilde yolluyorlar sözde ama burada normal posta ile mi geliyor bu bana. öle ise 27'sinde elimde olmayabilir di mi? 3) normal posta ile geliyor, postacı geldi çaldı evde kimseyi bulamadı. noluyor? posta kutusuna mı bırakıyor? hadi kapıcıyı da bulamadı 2-3 zili daha çaldı onlar da açmadı, ptt'ye geri mi götürüyor oyunu? yoksa gümrüğe falan mı? (oha) 4) herşeyin ışığında 45 tl fazla verip vatan'dan mı ısmarlasaydım teşekkür ettim şimdiden sendit'ten shopto'yu keşif edene kadar bir sürü alış veriş yaptım.Tecrübelerimi seninle paylaşayım. 1) herhangi bir gümrük ödemeyeceksin kapına kadar gelecek. 2) sendit'ten aldığın ürün en iyi ihtimalle 5 iş günü en kötü ihtimalle 30 iş günü içinde elinde olur.27'sinde garanti elinde olması "ingiltere" için geçerli sadece. 3) sendit'ten gelen posta imza karşılığı verilmek zorunda olmadığı için direk kutuna bırakıp gider ,hatta kutuya sığmayacak kadar büyükse paket oraya bir yere sallar atar gider(bizzat başıma geldi), iyi niyetli bir adamsa gelir kapıyı çalar kapıda teslimat yapar. 4)sendit.com'dan almasaydın keşke, shopto.net'den alsaydın , hep takipli gönderiyor hem de çok daha çabuk eline ulaşırdı, sendit'in sağı solu artık hiç belli olmuyor açıkçası eski kalitesinde değil, elinde ürün olduğu halde , 1 hafta göndermediği zamanları biliyorum yani öyle sölim sana , eğer paranı çekmedilerse iptal et direk, shopto.net'den al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 sendite güvenmeyin. normal posta olarak yolluyorlar kayıtsız. sağa sola takılıyor kimseye soramıyorsunuz. başka yerden alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 shopto dan aldığım oyunların gelmesi 4 günü geçmedi şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 2 kere wotlk aldım sendit yüzünden. bir ton da zaman kaybettim beklerken. gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 yurtdısı alacaksanız direk shopto. ugrasmayın sendit ile falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 shoptada ne kadarki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Cuce said: shoptada ne kadarki? takipli kargo fiyatı herşey dahil 91 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 45 Euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 e geliyomu peki buraya güvenle öle yapalım bari gelirmi 6 gün icinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 en geç ürünüm 7 günde geldi. ortalama 4-5 günde alıyorum oyunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Cuce said: e geliyomu peki buraya güvenle öle yapalım bari gelirmi 6 gün icinde? 27 sinde elinde olma ihtimal çok düşük , ama garanti o hafta cuma gününe kadar elinde olur . (istanbul'da yaşadığını farz ediyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pharaoh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Ben oyunun digital key'ini alacagım.Downloadla da olmazsa yurtdısından alırım hem daha ucuz hem de tepkimi göstermiş oluyorum.Bu adamlar 2 kutu cd ithal etmeyi büyük ticari basarı sayıyor heralde...Arkadasın dedigi gibi buna sark kurnazlığı denir,kurnazlıkla ticaret yapılmaz bir tarafında patlar sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Masquerade said: 45 Euro oyunları euro üstünden almayın pound üstünden alın daha ucuza geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 140 ne ya dalga mı geçiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pharaoh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Shopto'dan alacagım büyük ihtimalle bu download kafayı yedi.Shoptoda yaklasık 86tl oluyor,türkiyede 140 aradaki farka bak ya yuh...Gidip araldan alacaklar bu oyunu hic oynamasın,malum strateji oyunu :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 CE bu kadar güzel olmasaydı alırdım şimdiye ama beklicem tekrar gelmesini shopto ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 CE yolluyor mu ki Shopto Türkiyeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Shopto da CE unavailable diyor. Normali var ama hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar