niggaknow Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 YATAMIYORUM BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 gece 4 gibi serinliyo hava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 5 gibi yine isiniyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 o 1 saatte uykuya dalcıaksın iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 yavuzdan dolayı uyuyamıyorum ben her uyudugumda cıplak bedeni gözlerimin onune gelip heycanlandırıp uyandırıyor beni oyhs yavuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 6 gibi nolduğunu şaşırıyo hava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 hava nemli bide öf. yapış yapış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 sanki 4 yıldır görmediğim annemin teyzesi beni öpüyomuş gibi hissediyorum okadar nemli ve yapışkan bi hava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 bu spesifik ornek icin seni kutluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 benim balkonum süper derin dondurucu gibi, sıcakladım mı bi balkona çıkıyorum bi sigara yakıyorum bitene kadar zaten üşümüş oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 screwy said: bu spesifik ornek icin seni kutluyoruz hepimizin tanıdık olduğu bi örnek vermek istedim teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 şaka gibi bu hava aaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 klima ya da vantilatör açın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 5-6 gibi anca uyuyabiliyorum ve sıcaktan dolayı 11-12 de uyanıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 zaten bugün yağmur var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Red said: 5-6 gibi anca uyuyabiliyorum ve sıcaktan dolayı 11-12 de uyanıorum bak bu sorun bende de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 screwy said: yavuzdan dolayı uyuyamıyorum ben her uyudugumda cıplak bedeni gözlerimin onune gelip heycanlandırıp uyandırıyor beni oyhs yavuz abi geyiği devam ettiricektim de şu yazdığında iki mesaj değerinde geylik var, pas geçiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 tvde bir şey var mı ki açıp uyusak.uyyykuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 demekki aynı benim gibi bi sürü insan varmış abi içerde eşşekyüküyle para verdiğim süper ultra mega ortapedik 2 kişilik yatağım dururken ben salonda tv izliyerek uyuyorum diye 3 lü koltukta yatıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mhuah yanlızsınmı zannettin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 aynen odamda vantilatör falan var ama pek işe yaramıyo salonda klima var ama klima açık uyumaktan korkuyorum cidden adamın cigerini kurutuyo bende bayılana kadar pc başında duruyorum bazen koltukta uyuyakalıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 zaman ayari yap hocam klimaya, ben oyle yapiyorum 1.30 saat calis sonra kapan diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 salonda klima. salonda yatıyorum. kumandası kayıp 125 milyon istediler kumandaya sinirlenip küfrettim yüzüm yok tekrar arayamıyorum servisi adımı falanda sölemiştim çünkü. klimanın üzerindeki tuştan açıp kapatıyorum. auto'da. buz gibi yapıyor ama en son nasıl abarttıysam kumandayı kaybetmeden önce. açıyorum onu uyuyorum sonra 1 saat sonra üşüyüp kalkıp kapatıyorum 2 saatte bir bu süreç tekrarlanıyor. klimayı aç üşü kapa sıcaktan bunal aç falan gibi devam ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 universal bi kumanda al misal 125 lira bitane kumanda için çok bencede. ayrıca sıcaktan uyuyamayanlar için gunaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar