arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Geçmişe dönmüyor, Fallout 2'den 30 sene sonra mı ne. Enclave'in sonu belli. Zaten oyun doğuda geçtiği için çok da farketmemesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Flashback olcak dediydi oyungezer. Aaaa. Ayrıca enclavein sonu belli ama başı belli değil. Kim ne nasıl falan muallak. Bi de deney yapan abilerin yeri de belli değil. Ya biri olmadı spoiler dolu açıklama falan versin okuyayım ben, karıştı böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Enclave'in geçmişi fallout bibleda baya bi anlatılıyor aslında. Wikiada onla ilgili sayfa olması lazım Evet varmış. http://fallout.wikia.com/wiki/Enclave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Esasında batıya hiç dokunmadan, hatta mümkünse eski organizasyonlara ve büyük olaylara gönderme/referans yapmadan ayrı bir oyun olarak yapsa bethesda daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Lopeth said: bu ne la super mario gibi grafikler. bunu oynayacağınıza crysis oynayın daha iyi sen gel bakayım şöyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 bütün bos u temizledim f1 de sadfas can sıkıntısı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 o değil de oyundaki special encounterlara hastayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Peter said: o değil de oyundaki special encounterlara hastayım bi denk gelemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Oyunun başında düşmüş uzay gemişinden aldığım alien gun, herhangibi bir kartuş, mermi ihtiyacı olmadan oyunun sonuna dek kullanılıyordu. tek sıkıntı kendi kendine şarj olduğu için şarjı bittiğinde başka silaha ihtiyaç duymamdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 aha bi kısmı bu special encounterların http://www.gamebanshee.com/fallout2/encounters.php mesela yaşadıklarım: -a Giant Stone Head karakterimiz stone head ile bizim müdahalemiz olmadan bir geyik çeviriyo sonunda stone head "hay allah belanı versin" diyerek Monument Chunk diye bir item veriyodu (Strength +3, Agility +3, Damage Resistance +50) -a Herd of Brahmin inekler patlayarak bizi öldürmeden kaçıyoruz burdan -a Lone Surviving Dog köpeğe yaklaşmadan kaçın gidin derim luck 1 oluyo köpek size takılırsa (köpeği öldürürseniz de ölüsü yanınızda oluyo hep) -a Man Guarding a Bridge bu alandan kurtulmak için köprüden geçmek gerekiyor, köprüden geçmek için de robe giymiş olan adamın bize oyunla ilgili bikaç soru sorması gerekiyo doğru bilirseniz çekip gidiyosunuz yanlış bilirseniz öldünüz -a Tin Woodsman burada enclave askerinin armoru (advanced power armor) paslanmış (?) ve bizden yağ kutusunu istiyo kenardaki. ister verin ister vermeyin ama verirseniz eyvallah diyip kaçıyo (karma puanı muhtemelen artıyodur) -the Cafe of Broken Dreams buraya oyunda bir FAIL yaşadıysanız ulaşabiliyosunuz. ordaki köpeği öldürünce de bi adam ortaya çıkıyo ben de tam anlamadım oradaki muhabbeti neyse... -a Band of Ruffians Led by a Morton Brother reddingde şerif olma görevlerini bitirdiysek (frog morton'u öldürme görevi) world mapde gezerken başa çok bela oluyo bu herifin kardeşleri ister kesin adamları ister kaçın fark olmuyo -Some People in the Wrong Place at the Wrong Time genelde ilk special encounterimiz bu oluyo, anlatılmaz yaşanır hehe -the Remains of a Whale balina düşmüş parçalanmış hmmm. oyundaki yaşayan tek çiçek bu encounterda, maddi değeri yok -The Unwashed Villagers Hunting a Spammer bu encounterda söyleyeceğimiz tek şey "lol" canım sıkıldı kafama göre açıklayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Peter said: -the Remains of a Whale balina düşmüş parçalanmış hmmm. oyundaki yaşayan tek çiçek bu encounterda, maddi değeri yok Hitchiker's Guide to the Galaxy göndermesi bu ehueaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 fenris said: fallout ta yanına alabildiğin npc ler hep ayakbağı gelmiştir bana.geyikleri için biraz yanımda tutardım. aynen, pack mule olarak kullandım 6 cha'nın izin verdiği kadarını alıp. onun dışında cephane israfı. sadece bir kere max cha fantezi charı yapmıştım o mysterious stranger perk'i için heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ben o perk i hiç almamıştım.nooluyo onda?işe yarıyo mu gelen eleman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Hiç bi işe yaramıyo. Hatta senin npclerden bile kötü. Zaten combatların yarısında falan yok ortada heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ha tamam o bozarlı 3 barzonun villagerları katlettiği olayı gördüm. bir de o köprü başında duran robeli elemanı gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 minigun o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Armory Depot vardı, robot aldığımız ? Hani beyin falan takıyorduk yanılmıyorsam orası encounter yer olarak çıkıyordu karşımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Sierra Armory Depot ? Random mıydı orası yahu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 hayır değil wright ailesinden alıyoruz o görevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 arabayla new renoya gittiğinizde çalınıyor mu sizin de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Evet. Mini quest o. Power armorla tepelerine biniyosun pişman oluyorlar çaldıklarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Cuce said: luck 6 ve fast shot'un gucu tartışılmaz bencede. bu arada arcanum'udwarf gunfighter'la bitirmiştim ben bi kaç kez, zekli oluyo baya. tabi bol molotof kokteyli yardımıyla bitiriyosun ama olsun Ya canım ben tekrar arcanum oynamak istiyorum ama gunfighter bi tekno olarak...Bunun için gereken statleri skilleri işte her neyse biz zahmet yazar mısınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 o kadar unutmus durumdayimki oyunu yazamıycam ne azıkı, aklıma gelen tek şey, karakterı yaratırken böle abuk miktarda int falan veren bi feat almıştım beauty'i vecharismayı tüketmişti. baya uzun bi süre balance sword ve fine revolver kullanarak ilerledim ve daha önce yazdığım gibi molotov kokteyliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Bu fallout 2 nin son patchini filan nereden bulurum malum interplay kapandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 NMA'da offical patchlerden modlara herşeyi bulabilirsin. http://nma-fallout.com/forum/dload.php?action=category&cat_id=4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar