Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2010/07/20/12-bin-euro-vererek-vucudunu-bu-hale-getirdi-746581.Jpeg Belçika'da yaşayan Iğdırlı Hüseyin Kurgan üyesi olduğu Milli Motorlar Kulübü'nün isteği üzerine vücuduna 12 bin Euro vererek çoğu bayan fotoğrafı olmak üzere 19 değişik dövme yaptırdı. Altı evlilik yaptığını ve her evlilikten bir çocuğunun olduğunu söyleyen 51 yaşındaki Hüseyin Kurgan, emekliliğin tadını motorsikleti ile gezerek doyasıya çıkardığını söyledi. Tatil için memleketi Iğdır'ın Alikamer köyüne motorsikleti ile gelen Hüseyin Kurgay, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Dövmeleri kulübün isteği üzerine yaptırdığı belirten Kurgan, "Bu kulüpte motorsiklete binmenin tek şartı vücudunda dövmelerin bulunması. Bende 12 bin euro vererek 19 dövme yaptırdım. Çok da hoşuma gitti" dedi. Iğdırlı Hüseyinin Seksi Dövmeli Resimleri İçin Tıklayınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 şimdi 6 aylık vücut calısması ve 2 aylık definisyon şart. sonra abimizi alkıslarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 epilasyon hissettim donda mavi ve ığdır hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 madem boş boş dolaşıyomuş harbi oturup vücut kassın da bi işe yarasın şu haliyle renkli pudingten farkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 beğendim ben amcayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 12.000€ ya türkiyedeki dövmeciler adamı yıkarlar. böyle penisin başına kadar çizerler o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 RRa said: epilasyon hissettim donda mavi ve ığdır hmm baykaldan beri mavi don moda bikere! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 dövmeler de çok leş gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Adamın sırtında Bülent Ersoy'un gençlik resmi mi var, ben mi öyle görüyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Friedman said: Altı evlilik yaptığını ve her evlilikten bir çocuğunun olduğunu söyleyen 51 yaşındaki Hüseyin Kurgan Adam franchising yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 çeteye katılmak için dövme 19 dövme yaptırmak.. 12000 avro.. çeteyle beraber çay keyfi.. PRAYSLIS ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Esh said: 12.000�ya türkiyedeki dövmeciler adamı yıkarlar. böyle penisin başına kadar çizerler o derece. çok dandik bir yerde yaptırman lazım senin dediğin için, bilindik ve iyi yerler cm² sine 100-200 lira arası para alıyor, renksiz üstelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 cm² 100-200 emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 kadın dövmeleri adamı motosikletçiden çok kamyoncuya benzetmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 insan önce dişlerini yaptırır peh at pipisinde kelebek gibi durmuş dövmelerde hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 reserved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 asgmfoğdkasd adam akıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 haberin haber niteliğini ayıkamadım ben pati'de dövme başlığı hit alır orası ayrı konu da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 ucunbiri said: Esh said: 12.000�ya türkiyedeki dövmeciler adamı yıkarlar. böyle penisin başına kadar çizerler o derece. çok dandik bir yerde yaptırman lazım senin dediğin için, bilindik ve iyi yerler cm² sine 100-200 lira arası para alıyor, renksiz üstelik. oha santimetrekare ( nasıl yazdın lan o cm^2 yi cidden? ) 100-200 lira ise gerçektne dövme yaptıranlara paralı salak gözüyle bakacağım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 bir kere yaptırıp ömür boyu vücudunda taşıyacağın bir şey için fazla pahalı birşey değil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 arizona dirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 bişi yapcaksan tam yap lan bari.git 1000 euro dişlere ver 500 euroda spor salonuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar