Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kac Cocuk.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Red said:

ertesi gün hapıyla iglili duydugum en önemli yan etken kıl tüy yapmsıydı

kanser riski olmayan şey var mı ? yediğimiz dokundugumuz herşeyde kanser riski var düşündüğün zaman.

ayrıca bildiğim kadarıyla ayda 1-2 defa kullanımdan fazlası etki etmeyebiliyormuş.yani sürekli kullanılacak bireşy değil.ama kadınların cogunun gerektiği zamanlarda kullanmadıgı ortada

ve dediğin kadar aşırı bir yan etkisi yok yani.

abi o ne güzel isim bizim ülkemizde bayılıyorum uzak doğuda onu tecavüz hapı diye satıyorlar eğer akşam bi kaza yaptıysan sabah gidiyorsun sevgilinle eczaneye kız "tecavüz hapı istiyorum" diyor sende onun yanında evet o tecavüzcü benim diye duruyorsun..

ne boktan bi durum ya

"güneş gözlüğü takar, diş fırçalarıyla filan ilgilenir"
Mesaj tarihi:
anketle ilgilide ben bir cocuk dedim

evlendiğimde eğer evlenirsem tabi :).ekonomik durumum iyi olursa cocuk düşünürüm.ikiz doğmazsa en fazla 1 tane iyidir

yada ikiz doğduğunu ögrendiğimde bi tanesini alır üstü kalsın derim :)
Mesaj tarihi:
bi de çocuk kayıracaklar 2 çocuk yapmamalı.eğer çok zor geliyorsa iki çocuğa da aynı kurallar çerçevesinde aynı hoşgörüyle davranmak yapmasınlar.
Mesaj tarihi:
çift haneli çocuk yapmam. tek haneli yaparım muhtemelen 3 yaparım. 2 si birlik olup ötekini döverler. ben kapitalistmisiniz lan eşşolu eşşekler diye o ikisine ekleştiririm hergün. yoksa evlilik hayatı başka türlü çekilmez
Mesaj tarihi:
çocukları nicelikten çok nitelikle değerlendirmenin bir yolu olsa doğmadan önce bak o güzel olur.. doktor test yapıp "hmm bu çocuk lise 2 terk olur ancak" derse işte o çocuğu dünyaya getirmemek insanlık için çok daha faydalı olacaktır..

tamam insanlığı geçelim de benim huzurum için faydalı olacağı kesin..
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

çocukları nicelikten çok nitelikle değerlendirmenin bir yolu olsa doğmadan önce bak o güzel olur.. doktor test yapıp "hmm bu çocuk lise 2 terk olur ancak" derse işte o çocuğu dünyaya getirmemek insanlık için çok daha faydalı olacaktır..

sayısaldan derece yapamayacak çocuk karşıma gelmesin benim evlat diye sdfsghd

ben yapamadım oğlum yapsın mantığı, böyle mi oluyordu gerçi bilemedim
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

işte bu ırkçılığa doğru gider bak :) "hmm tipi güzel değilmiş boşver" "hmm gözleri bozuk olacakmış geç" "hmm iq düşük geç" "erkek adamın erkek oğlu olur, kız istemem, geç" diye gider sonra hehe
Mesaj tarihi:
ırkçılık değil ki o..

"hey bu zenci! bu çocuk benden değil! pis zenciyi öldürün!!" dersen ırkçılık olur..

gerçi bu durumda büyük ihtimallse kızıp, beyaz olan karını vurduğun için sadece cinayet olur..

gördüğün gibi ırkçılık falan olmuyor..
  • Yeni Oluştur...