Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kac Cocuk.

Seele

Öne çıkan mesajlar

Red said:

ertesi gün hapıyla iglili duydugum en önemli yan etken kıl tüy yapmsıydı

kanser riski olmayan şey var mı ? yediğimiz dokundugumuz herşeyde kanser riski var düşündüğün zaman.

ayrıca bildiğim kadarıyla ayda 1-2 defa kullanımdan fazlası etki etmeyebiliyormuş.yani sürekli kullanılacak bireşy değil.ama kadınların cogunun gerektiği zamanlarda kullanmadıgı ortada

ve dediğin kadar aşırı bir yan etkisi yok yani.

abi o ne güzel isim bizim ülkemizde bayılıyorum uzak doğuda onu tecavüz hapı diye satıyorlar eğer akşam bi kaza yaptıysan sabah gidiyorsun sevgilinle eczaneye kız "tecavüz hapı istiyorum" diyor sende onun yanında evet o tecavüzcü benim diye duruyorsun..

ne boktan bi durum ya

"güneş gözlüğü takar, diş fırçalarıyla filan ilgilenir"
Sosyal ağlarda paylaş

çocukları nicelikten çok nitelikle değerlendirmenin bir yolu olsa doğmadan önce bak o güzel olur.. doktor test yapıp "hmm bu çocuk lise 2 terk olur ancak" derse işte o çocuğu dünyaya getirmemek insanlık için çok daha faydalı olacaktır..

tamam insanlığı geçelim de benim huzurum için faydalı olacağı kesin..
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

çocukları nicelikten çok nitelikle değerlendirmenin bir yolu olsa doğmadan önce bak o güzel olur.. doktor test yapıp "hmm bu çocuk lise 2 terk olur ancak" derse işte o çocuğu dünyaya getirmemek insanlık için çok daha faydalı olacaktır..

sayısaldan derece yapamayacak çocuk karşıma gelmesin benim evlat diye sdfsghd

ben yapamadım oğlum yapsın mantığı, böyle mi oluyordu gerçi bilemedim
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

işte bu ırkçılığa doğru gider bak :) "hmm tipi güzel değilmiş boşver" "hmm gözleri bozuk olacakmış geç" "hmm iq düşük geç" "erkek adamın erkek oğlu olur, kız istemem, geç" diye gider sonra hehe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...