Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 bol tişort giyersen rüzgarda havalanır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 amerikan atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Red said: bol tişort giyersen rüzgarda havalanır :) haha bu hesap o tamamen. gurur meselesi yapıp herkes XL'den aşağısına burun kıvırırsa olacağı o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Red said: kazara doğan çok cocuk var duyuyoruz goruyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 bi de ülkenin first adamı bir sürü yapın diyor, ne cezasından bahsediyoruz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Red said: ertesi gün hapıyla iglili duydugum en önemli yan etken kıl tüy yapmsıydı kanser riski olmayan şey var mı ? yediğimiz dokundugumuz herşeyde kanser riski var düşündüğün zaman. ayrıca bildiğim kadarıyla ayda 1-2 defa kullanımdan fazlası etki etmeyebiliyormuş.yani sürekli kullanılacak bireşy değil.ama kadınların cogunun gerektiği zamanlarda kullanmadıgı ortada ve dediğin kadar aşırı bir yan etkisi yok yani. abi o ne güzel isim bizim ülkemizde bayılıyorum uzak doğuda onu tecavüz hapı diye satıyorlar eğer akşam bi kaza yaptıysan sabah gidiyorsun sevgilinle eczaneye kız "tecavüz hapı istiyorum" diyor sende onun yanında evet o tecavüzcü benim diye duruyorsun.. ne boktan bi durum ya "güneş gözlüğü takar, diş fırçalarıyla filan ilgilenir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 E Taylandı kastediyosan zaten normal, normal seksten çok tecavüz dönüyor oralarda muhtemelen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 anketle ilgilide ben bir cocuk dedim evlendiğimde eğer evlenirsem tabi :).ekonomik durumum iyi olursa cocuk düşünürüm.ikiz doğmazsa en fazla 1 tane iyidir yada ikiz doğduğunu ögrendiğimde bi tanesini alır üstü kalsın derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 2 cidden fazla ya. kavgalar kıskançlıklar ağlamalar zırlamalar çekilmez 2 çocuk bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 bi de çocuk kayıracaklar 2 çocuk yapmamalı.eğer çok zor geliyorsa iki çocuğa da aynı kurallar çerçevesinde aynı hoşgörüyle davranmak yapmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 çift haneli çocuk yapmam. tek haneli yaparım muhtemelen 3 yaparım. 2 si birlik olup ötekini döverler. ben kapitalistmisiniz lan eşşolu eşşekler diye o ikisine ekleştiririm hergün. yoksa evlilik hayatı başka türlü çekilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Ya herkes eşit olsun evde ortak söz geçsin derlerse ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 üç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 7 niye yok? İlla herkes az çocuk mu istemek zorunda:S? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 10 ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 çocukları nicelikten çok nitelikle değerlendirmenin bir yolu olsa doğmadan önce bak o güzel olur.. doktor test yapıp "hmm bu çocuk lise 2 terk olur ancak" derse işte o çocuğu dünyaya getirmemek insanlık için çok daha faydalı olacaktır.. tamam insanlığı geçelim de benim huzurum için faydalı olacağı kesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 2 kız 2 erkek yapıcam, sırasına karar vermedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Bi kız bi erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 0. benden bu dünyaya iki tane fazla. görüş birliği var bu konuda. sperm bırakırım, ben öldükten sonra yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 dasaaa said: çocukları nicelikten çok nitelikle değerlendirmenin bir yolu olsa doğmadan önce bak o güzel olur.. doktor test yapıp "hmm bu çocuk lise 2 terk olur ancak" derse işte o çocuğu dünyaya getirmemek insanlık için çok daha faydalı olacaktır.. tamam insanlığı geçelim de benim huzurum için faydalı olacağı kesin.. sayısaldan derece yapamayacak çocuk karşıma gelmesin benim evlat diye sdfsghd ben yapamadım oğlum yapsın mantığı, böyle mi oluyordu gerçi bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 dasaaa said: çocukları nicelikten çok nitelikle değerlendirmenin bir yolu olsa doğmadan önce bak o güzel olur.. doktor test yapıp "hmm bu çocuk lise 2 terk olur ancak" derse işte o çocuğu dünyaya getirmemek insanlık için çok daha faydalı olacaktır.. tamam insanlığı geçelim de benim huzurum için faydalı olacağı kesin.. işte bu ırkçılığa doğru gider bak :) "hmm tipi güzel değilmiş boşver" "hmm gözleri bozuk olacakmış geç" "hmm iq düşük geç" "erkek adamın erkek oğlu olur, kız istemem, geç" diye gider sonra hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 ırkçılık değil ki o.. "hey bu zenci! bu çocuk benden değil! pis zenciyi öldürün!!" dersen ırkçılık olur.. gerçi bu durumda büyük ihtimallse kızıp, beyaz olan karını vurduğun için sadece cinayet olur.. gördüğün gibi ırkçılık falan olmuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 kendi ırçını satma oluyo o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Seele said: Ben yardim ederdim size ama yurtdisindayim biliyorsunuz( bilmiyorsan ögren, artik ögrennn). yazar burda pati halkının kaç çocuk istediğini sorgulamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 2 yazıya iki cinsiyetleri farketmez. kızda olabilir erkekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar