Saeros Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 orda biraz da doğaçlama yapıyordu sanki zaten orda gelen şey yıldırım değil elektrik, ha cayır cayır yemişsin ha geri bükmüşsün, mako ikisinden de aynı derecede etkilenirdi muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 amon hakkında, 9'dan bu adam dartvader gibi bir şey çıkacak herhalde yoka bloodbendinge karşı nasıl o kadar dayanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 amon hakkıında 9. bölüm amonun yarısı mekanik vs gibi bişi çıkar. yanan yerleri cabbagemagic ile birleştirmişler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Iser misin Cabbage Guy'in oglu ciksin, babamin pic ettiginiz cabbage'lari yuzunden nefret ettim alayinizdan ceksin ? adsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 xieon said: reddiye said: tenzin de aang in torunu diye masterdır yada oğlu muydu Tenzin Aang'in oğlu Cuce said: feci damar oldu be.. roah kimdi? Roah değil abi Iroh. İlk avatardaki ateşci elemanın amcasının adı. Bu durumda yaşına bakarsak Zuko'nun torunu büyük ihtimalle. tenzen'ın yenı cocuğundan bashediyorum irohan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 nasi kim? tenzinin yeni oglu iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 rohan koydular galiba çocuğun adını, ya o eski avatarın adı değil miydi ya??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 ha yanı onu dıyorum tanıdık geliyo kimdi eski seride o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 kimseymiş ya şimdi baktım da birkaç foruma, benim dediğim avatarın adı Rokuydu şimdi hatırladım=)....rohan hint ismiymiş,hani bunlar da bir nevi budist falan ya diye çıkarımlarda bulunan olmuş,ya da biggest lotr nerds demişler tenzinle pemma'ya=)...sanırım öyle tanıdık birisi değil Rohan.Bize lotr'dan tanıdık gelmiş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 rohanı kaçtır zohan okuyorum: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Chastor said: mako mako ne ara elektrik bükmeyi öğrendi biliyosa önceki bölümlerde niye bükmedi -_-' adam elektrik santralinde çalışıyordu nasıl izledin http://i.imgur.com/QV8f5.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Legend of Korra'nın 2.oyunu. Bence gayet iyi ama hırs yaptım geçemiyorum :( http://www.nick.com/games/legend-of-korra-the-last-stand.html?xid=LOKFB Oyun hakkında Lanet olası kaçtığı yeri geçemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 dünyanın en mal oyunu sanırım. bıktım bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 lol ilk oynayışta "bu ne len" diye öldüm, 2.de bitirdim hiç mi mario oynamadın harvey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Oynadımda ben sağda solda spoiler aramakdan pek oynayamadım ^^' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Qahlel said: amon-korra Yeni bir teori daha duydum. Aslında gerçek Avatar Amonmuş. Ancak Aang, Korra'nın annesiyle işi pişirmiş zamanında ama söyleyememişler kimseye. Korra'da Avatar'ın çocuğu olduğu için özel yetenekli ve bu sayede diğer bendinleri yapabiliyor. Amon kendisi yerine Korra'nın avatar ilan edilmesine kızıp, tüm benderlara savaş açmış. Bu yüzden energybending yapabiliyor. Sadece Avatar Energybending yapabiliyor çünkü. Korra gerçek Avatar olmadığı içinde Avatar State'e giremiyor. Amon tüm benderların bendingini aldıktan sonra kendini Avatar ilan edip dünyayı yönetecek. AHAHAHAHAHHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAHAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 hasta mısın genç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 di said: Iser misin Cabbage Guy'in oglu ciksin, babamin pic ettiginiz cabbage'lari yuzunden nefret ettim alayinizdan ceksin ? adsadas (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 bir bölümde yanlışlıkla lahana adamın equalistlerle işbirliği içinde olduğunu düşünüyorlar, tutukluyorlar. sonra geri salıyorlar. o yüzden lahanacıların bu işle bir ilgisi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Canlandırma çabaları vol1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Genlerinde bending vardır olmaz öle şey durduk yere zırt bender çıksın. ciddi yorum: Diziyi izlemek yerine psikopata sarmış millet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Aang'in hikayesine göre biraz daha aksiyon dolu yapmışlar izlencesi hoş duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 ya mutasyon olduysa ???!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 kataranin ananesi mi, babanesi mi ne bender deil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar