Harvey Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Şimdi önceki bölümlere bakıyordum Korra -Amon bükme gücü alabiliyor diyince Tenzin -Sadece Avatar o güce ulaşmıştır diyor. Önceki sayfalardaki silinen spoiler geldi aklıma gene soru işaretleri çıkmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Episode 9'ın Promosu geldi. Sonunda ruhani bişeyler oh be. http://fyeah-team-avatar.tumblr.com/post/24417285669/asamies-ironinkpen-appingo-right-side-up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 aang reisi yere düşürmüş biri ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 korra'yı wet tshirt contest e falan soksalar aslında ratingler artar gibime geliyor.. the best water bending so far: -duşa soktu abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 samaella said: aang reisi yere düşürmüş biri ! şerefsiz bloodbender yakone düşürdü. ama merak etme o sahneden biraz sonra ağzına etmeye gidiyo avatar statele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 sekizinci bölüm seni seviyorum. aşkıms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Aang'i kim yere düsürebilir ya.. gözümüzde fazla mi büyüttük biz bu cocugu? Bildigin yenilmez benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Yaşlılık işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 ahhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 OMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Tenzin'e cidden çok uyuz olmaya başladım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 aynen abi tenzin ne iş görüyor bu seride ben anlamadım ki. konseyde bi iş yaptığı yok. alınan her kararda tek kalıyor, "okay" moduna girip çekip gidiyor air temple'a. korra'nın daha öğreneceği çok şey var diyoruz. o yüzden fazla bi bending beklemiyoruz da bu adam aang'in oğlu abi hiç mi bir şey kapmamış. bi airwheel gördük ondan sonra da oturttular adamı yere. olmadı tenzin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 The Promise Part 2 Türkçe çıkmış. http://www.birdizihaber.com/2012/06/avatar-last-airbender-promise-part-2.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 bune abi adam kendini şokladıktan sonra eldiveni nasıl çıakrtıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 ahah evet orası biraz saçma olmuş polis şefiyle suç ortağı filandır belki gelip o çıkarıyodur ama yine de saçma olmuş bu şekilde neyse bi izleyelim de tamamını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Bayağı sabretmiştim =p 8 bölümü bir anda izledim. Acık daha mı sabretseymişim ne ya, şimdi yeni bölümler çıkana kadar çatla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 soktan uyanip cikardiktan sonra cagirmistir polisi ? 10 saat surmuyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 lan bayılmamıştır adamların takıldığı şeye bak hemen koşmuşlar PLOT HOLE diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 PLOT HOLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 ipi eldiveni nası buldu, çünkü tarrlok=amon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Artariel said: ipi eldiveni nası buldu, çünkü tarrlok=amon. Cabbage Corp. un binasında buldukları eldivenlerden falan almıştın 1 tane. Bide tarrlok amon olamaz çünkü amon bükücü olmayan bi dünya istiyor tarrlok sa bükemeyenleri olmadığı bi dünya. bkz: episode8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 HarveyQuinn said: Artariel said: ipi eldiveni nası buldu, çünkü tarrlok=amon. Cabbage Corp. un binasında buldukları eldivenlerden falan almıştın 1 tane. Bide tarrlok amon olamaz çünkü amon bükücü olmayan bi dünya istiyor tarrlok sa bükemeyenleri olmadığı bi dünya. bkz: episode8 ne kadar doğru ki ? belki de tek bükücü kendi olmak istiyordur ? amonun anlattığının kaçı doğrudur yok babam yandı ben yandım falan. inanmamak lazım hikayelere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 bugün korra günü bizim saate göre 18:00'da. illa 720p beklerim diyosanız bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 dolunaysız bloodbending baya ilerlemişler bendingde zatende öyle kaotik bişi beklemiyordum açıkçası tenzin çok yeto ama ufaklıkları (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar