Saeros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 7. bölümde araba yarışı var onu diyor heralde
LethE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 ben bıraktım yaw, bitsin seri çerezlik hiç işim olamyan bi haftasonuna sığdırırım. iyi/kötü demeyim de ilkinin havası yok pek sarmadı.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Saeros said: 7. bölümde araba yarışı var onu diyor heralde 60 saniyelik bir sahne o ya. oysa spiritüellikten ölen geberen bir sahneydi o :(
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 bu arada ilkinin havasıyla kıyaslayıp duranlar için promise pt 2 çıkmış, airbending spiritüel yardırıyor feci biçimde ^^
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Bone said: gerçekçilikten uzak dediğin şey ilk dizinin abartısından uzaksa, evet. adamlar kıçından başından alev çıkartıyor gerçekçiliğimi kalmış
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 programın adı neydi ya comic okumak için
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 adam foto çekmiş her sayfayı bazı yerler okunmuo sinir oldum sildim geçen seferki gibi direkt düzgünü varsa onu okurum
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 LethE said: ben bıraktım yaw, bitsin seri çerezlik hiç işim olamyan bi haftasonuna sığdırırım. iyi/kötü demeyim de ilkinin havası yok pek sarmadı. +++
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 ilk seri şimdi çıksa gene beğenilmezdi, onu demiş miydim...
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 harbi neyini beğenmediniz yahu on numara işte
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Korra avatar state'e gecince bana öm atin. Her hafta bekleme stresine degmiyo dizi.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 tahminim 2. sezonda avatar state'e geçer. bi 10 bölüm bekle sen.
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 tartıştığınız şey çok komik lan.. korra'nın avatar state'e girmesi=türkiye'nin dış borcunu kapaması sanki anasını satayım. kıçı kırık bi çizgi film, iki gül eğlen.. arkadaşına git sohbet arasında lan geçen seferki daha iyiydi-kötüydü muhabbeti yap ama burada şunun için wot dökeceğine iki mekik iki şınav çek de göbeğin erisin, sağlık gelsin yüzüne.. şimdi git bi meyve yıka ye.
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 elmayı kabuğuyla yiyin bağırsakları çalıştırır
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 az wot döse diyenin madalyasi var lol.
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Saeros said: elmayı kabuğuyla yiyin bağırsakları çalıştırır vitamini kabuğunda hep. biz sadece kabuk yiyoruz onçin evde. gerisini atıyorum..
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Ayfon said: az wot döse diyenin madalyasi var lol. 35 bin tane kısa kısa mesaj atmıştır belki
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 ona balık yazdım. omega3-6 iyi gelir.
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Mum_Chamber said: wot != mesaj yok artik! wot'tan kasit zamanini ayirip post atmak degil mi? al adamin 3 madalyasi var. onu omega 3'te kurtarmaz bu saatten sonra.
Norak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 avatar diye geldim elmanın faydaları ve vitaminler çıktı lol
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 daha iyi abi elma falan.. yarım elma gönül alma. @diğer hacı: kısa devre yapıcan olm, zorlama kendini bu kadar.
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 evet bugün ne ögrendik? burda wot dökmek yerine gidip arkadaslarimizla ayni konuyu tartisicakmisinz. O zaman daha makbul. Bide meyve yiycekmisiz yüzümüze renk gelirmis. sagol dasaaa panpa. Avatar icin cözüm bekliyoruz burda bizi gec.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Ayfon said: Mum_Chamber said: wot != mesaj yok artik! wot'tan kasit zamanini ayirip post atmak degil mi? yo degil
Öne çıkan mesajlar