Saeros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 7. bölümde araba yarışı var onu diyor heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 ben bıraktım yaw, bitsin seri çerezlik hiç işim olamyan bi haftasonuna sığdırırım. iyi/kötü demeyim de ilkinin havası yok pek sarmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Saeros said: 7. bölümde araba yarışı var onu diyor heralde 60 saniyelik bir sahne o ya. oysa spiritüellikten ölen geberen bir sahneydi o :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 bu arada ilkinin havasıyla kıyaslayıp duranlar için promise pt 2 çıkmış, airbending spiritüel yardırıyor feci biçimde ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Bone said: gerçekçilikten uzak dediğin şey ilk dizinin abartısından uzaksa, evet. adamlar kıçından başından alev çıkartıyor gerçekçiliğimi kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 programın adı neydi ya comic okumak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 HoneyView Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 adam foto çekmiş her sayfayı bazı yerler okunmuo sinir oldum sildim geçen seferki gibi direkt düzgünü varsa onu okurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 LethE said: ben bıraktım yaw, bitsin seri çerezlik hiç işim olamyan bi haftasonuna sığdırırım. iyi/kötü demeyim de ilkinin havası yok pek sarmadı. +++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 ilk seri şimdi çıksa gene beğenilmezdi, onu demiş miydim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 harbi neyini beğenmediniz yahu on numara işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Korra avatar state'e gecince bana öm atin. Her hafta bekleme stresine degmiyo dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 tahminim 2. sezonda avatar state'e geçer. bi 10 bölüm bekle sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 tartıştığınız şey çok komik lan.. korra'nın avatar state'e girmesi=türkiye'nin dış borcunu kapaması sanki anasını satayım. kıçı kırık bi çizgi film, iki gül eğlen.. arkadaşına git sohbet arasında lan geçen seferki daha iyiydi-kötüydü muhabbeti yap ama burada şunun için wot dökeceğine iki mekik iki şınav çek de göbeğin erisin, sağlık gelsin yüzüne.. şimdi git bi meyve yıka ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 elmayı kabuğuyla yiyin bağırsakları çalıştırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 az wot döse diyenin madalyasi var lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 wot != mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Saeros said: elmayı kabuğuyla yiyin bağırsakları çalıştırır vitamini kabuğunda hep. biz sadece kabuk yiyoruz onçin evde. gerisini atıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Ayfon said: az wot döse diyenin madalyasi var lol. 35 bin tane kısa kısa mesaj atmıştır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 ona balık yazdım. omega3-6 iyi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Mum_Chamber said: wot != mesaj yok artik! wot'tan kasit zamanini ayirip post atmak degil mi? al adamin 3 madalyasi var. onu omega 3'te kurtarmaz bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 avatar diye geldim elmanın faydaları ve vitaminler çıktı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 daha iyi abi elma falan.. yarım elma gönül alma. @diğer hacı: kısa devre yapıcan olm, zorlama kendini bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 evet bugün ne ögrendik? burda wot dökmek yerine gidip arkadaslarimizla ayni konuyu tartisicakmisinz. O zaman daha makbul. Bide meyve yiycekmisiz yüzümüze renk gelirmis. sagol dasaaa panpa. Avatar icin cözüm bekliyoruz burda bizi gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Ayfon said: Mum_Chamber said: wot != mesaj yok artik! wot'tan kasit zamanini ayirip post atmak degil mi? yo degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar