Bone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 eski seriyi unutmuşsunuz galiba, bence bir daha izleyin. "böyle bayık gitmiyordu" denecek bişi yok. gayet korra'nın 1-2-3-4 bölümleri last airbender'ın bölümleri gibi bir senaryo sunuyor. karakterler tanışır, kötü adamı görürler, kötü adamla münasebetleri olur felan. last airbender'ın ilk bölümlerinde bu olmuştu. ee, korra'da da bunlar olmadı mı? gayet de oldu. 5. bölüm filler ayarında olmuş, last airbender'da da vardı bolca filler. yani sırf laf olsun diye yükleniyorsunuz. 4 bölüm derinlik olsun, senaryo olsun, karakterler olsun çok zevkliydi. sırf önceki serinin 60 bölümde sunduğu olayları bu seride 5 bölüme sığdıramadılar diye kötü diye damgalıyorsunuz. gerçi daha ilk bölümden önyargıyla yaklaşanlar olmuştu, beğenmemezlik yapması gayet normal onların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Okudugunu anlama konusunda sorunlarin var bence bonec. 60 bolumu 5 bolume sikistirma iddiasini da cok sahane uydurdun, tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 5. bölüm karakter gelşimi açısından iyiydi ama hızlı gitti. O üçgen olayını da sonraki final bölümüne yaysalardı daha iyi olabilirdi (gerçi orada ne olacak bilmiyoruz daha). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Kotu degildi 5 ne guzel probending izledik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 abi tim şu yazdıkların game of thrones başlığında niye aksiyon olmuyo diyenlere benziyo çok üzgünüm, 5 bölüm oldu her bölüm kavga dövüş mü istiyosunuz daha anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Haci sikayet ettigim sey belli, ne bekledigim ve ne goremedigim belli. Buna katilan bir suru insan var, katilmayan bir siz ask hikayesi iyi guzel diyenlersiniz. Bosuna laf sokusturuyorsun Game of Thrones'da aksiyon yok diyenler gibisin diyerek. Zeus olsam yildirimi cakmistim kafana sirf su ikisini ayni kefeye nasil koydugun icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Remus said: Kotu degildi 5 ne guzel probending izledik :) Evet, son 3 dk. ^^ eheh ne haliniz varsa gorun lan. Kotuydu iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 17 yaşında ergenin hikayesini anlatıyor dizi. aşk katmasalar saçma ve kötü olurdu asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Boyle hepimiz birbirimize cevap verince baya sacma sapan bir hal alacak, o yuzden -en azindan ben, cen cen cen konusturdunuz beni aksi koca karilar gibi adsasa- daha fazla uzatmadan tek bir sey soyleyip benim tarafimda konuyu kapatayim; Hayatimda ilk defa, hevesle takip ettigim bir seride 15. dakikada kapatip basindan kalkmak istedim. Haliyle ben kotu olarak degerlendiriyorum. Ne yazikki bir ben degilim, burada bile takip edenler arasinda hatiri sayilir kisi cikti. Gerisine zevkler, renkler, beklentiler diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 hatrı sayılır dedğişin 2 kişi olumsuz görüş beyan etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Ayni sayilari ayni matematigi mi kullandik acep ? 5. bolum hakkinda fikir belirten 11-12 kisi var, 4 kisi begenmemi, meh demis. Cok super olmus diyen de 2 ya da 3 kisi sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 abi bu bölüme gerek yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 bolum filler ama filler bolumler arasinda guzel. en azindan karakter gelisimi var, biraz daha derinlemesine islenmis. ayrica orjinal seride bundan elli kat daha bos bolumler vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 iyi güzel hoş taaa, şu air bending öğrenmeyi gösterseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 mum haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 ema haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 saeros aptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 şükrü bokunu çıkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 yoo cikarmadim, icimde duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Filler sayılmaz bu bence. Karakter development açısında önemli bölümdü, neresi filler? 4 çok efsane geldi diye böyle oldu sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Qualance said: iyi güzel hoş taaa, şu air bending öğrenmeyi gösterseler. niye aga air bending mi kapçan aralardaki tüyolardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 ben ateş bükmeyi kaptım mesela. kuru fasülye çakmak ver bak neler yapıyorum sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 böyle bi bölümün gelmesi normaldi bence, öyle filler falan da değil yani o ne öyle questten queste mi koşsun kız mmorpg oynuyomuş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 şimdi bu yaş için böyle oldu denmiş ya.. peki, bi sonraki avatar milf olsun yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 5 bölüm probending yapip, 1 bölümde airbending'de pro olursa bidaha izlemem Korra'yi. Ayrica 4. bölümde aglamadi mi bu kiz Amon tarafindan tokatlaninca. Hic mi ders almadi egitimine agirlik versin filan? Yok yok karakter gelisimi önemli olan. Insallah dogru erkegi secer Korra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar