Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

eski seriyi unutmuşsunuz galiba, bence bir daha izleyin. "böyle bayık gitmiyordu" denecek bişi yok. gayet korra'nın 1-2-3-4 bölümleri last airbender'ın bölümleri gibi bir senaryo sunuyor. karakterler tanışır, kötü adamı görürler, kötü adamla münasebetleri olur felan. last airbender'ın ilk bölümlerinde bu olmuştu. ee, korra'da da bunlar olmadı mı? gayet de oldu.
5. bölüm filler ayarında olmuş, last airbender'da da vardı bolca filler.

yani sırf laf olsun diye yükleniyorsunuz. 4 bölüm derinlik olsun, senaryo olsun, karakterler olsun çok zevkliydi.
sırf önceki serinin 60 bölümde sunduğu olayları bu seride 5 bölüme sığdıramadılar diye kötü diye damgalıyorsunuz.
gerçi daha ilk bölümden önyargıyla yaklaşanlar olmuştu, beğenmemezlik yapması gayet normal onların.
Sosyal ağlarda paylaş

Haci sikayet ettigim sey belli, ne bekledigim ve ne goremedigim belli. Buna katilan bir suru insan var, katilmayan bir siz ask hikayesi iyi guzel diyenlersiniz.

Bosuna laf sokusturuyorsun Game of Thrones'da aksiyon yok diyenler gibisin diyerek.

Zeus olsam yildirimi cakmistim kafana sirf su ikisini ayni kefeye nasil koydugun icin.
Sosyal ağlarda paylaş

Boyle hepimiz birbirimize cevap verince baya sacma sapan bir hal alacak, o yuzden -en azindan ben, cen cen cen konusturdunuz beni aksi koca karilar gibi adsasa- daha fazla uzatmadan tek bir sey soyleyip benim tarafimda konuyu kapatayim;

Hayatimda ilk defa, hevesle takip ettigim bir seride 15. dakikada kapatip basindan kalkmak istedim. Haliyle ben kotu olarak degerlendiriyorum. Ne yazikki bir ben degilim, burada bile takip edenler arasinda hatiri sayilir kisi cikti.

Gerisine zevkler, renkler, beklentiler diyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

5 bölüm probending yapip, 1 bölümde airbending'de pro olursa bidaha izlemem Korra'yi. Ayrica 4. bölümde aglamadi mi bu kiz Amon tarafindan tokatlaninca. Hic mi ders almadi egitimine agirlik versin filan? Yok yok karakter gelisimi önemli olan. Insallah dogru erkegi secer Korra.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...