HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Mortis said: anladım onu vurgulamak istediim o deil. hikayeyi direk kesme amaçlı mı yapmışlar da böle başlatmışlar karakteri direk tek sezon olsun die ortada savas gibi anormal durum yoksa zaten elementleri ogrenme sureci master'in biriyle yat-kalk-calis zaten, onun dizisi cekilmezki ayni yazarlar ve yapimcilar olsun, kaliteli bir seyler cikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 barbu said: bence direk ilki gibi olmasın istemislerdir. tek tek ogrenme maceraları filan. bence de. bi anlamı olmazdı öbür türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 HellHound said: ayni yazarlar ve yapimcilar olsun, kaliteli bir seyler cikar aynı ekip olsun yine 15 ay yaparım askerliğimi ama aynı ekip olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 HD olsun bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Avatar evreninde iş var beyler. Eğer şamaelealealmeaeyan gibi baltalamazlarsa iyi güzel hikayeler çıkartırlar. Özellikle o epik dövüş hareketlerini saçmalatmasınlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 adamlar kendi işlerini neden baltalasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 bu arada direk türkçe yapsınlar. çok iyi seslendirmişlerdi çizgi filmini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 ShadowFury said: oha mükemmel bir haber. çok doğru bir karar olmuş. acaba hava bükücüler ne oldu... hmm 100 sene, 4 jenerasyon desek pek fazla kabile kurucak kadar olmamışlardır heralde. tabii aang ve kataraya bakar o iş ama yine de merak konusu^^ o herifte 100 senenin birikmişliği var onu da düşün bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 ShadowFury said: oha mükemmel bir haber. çok doğru bir karar olmuş. acaba hava bükücüler ne oldu... hmm 100 sene, 4 jenerasyon desek pek fazla kabile kurucak kadar olmamışlardır heralde. tabii aang ve kataraya bakar o iş ama yine de merak konusu^^ o herifte 100 senenin birikmişliği var onu da düşün bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 yıllar sonra the last airbender'in son bölümünü tekrar izledim. nasıl şahane bi çizgi filmdir bu ya. şaheser yapmış adamlar resmen. seslendirmeler, çizimler, senaryo, dövüş hareketleri felan hepsi süper lezzetli. korra çıksa da izlesek. ama 12 bölümmüş çok üzüldüm. sadece 12 hafta sürecek ama yine de iple çekiyorum. 1 sene sonra başlıyacakmış dizi. hadi hayırlısı. devamı gelir umarım... bu arada bending öğrenmek işin en eğlenceli kısımlarından biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 12 bölüm değil ya, 26 bölüm. Filler bölüm olmayacak. Müzikleri yine Zuckerman yapıyor. Bir yıl kadar kaldı sanırım çıkmasına. Steampunk olması çok heycanlandırıyor beni, yeni tutkum steampunk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 zuko isteruk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 eylül felan gibi çıkmıyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 2012 yaz diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 hadi artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 steampunk felan çok bayık olcak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Bence avatar dünyasını steampunk settinge çok güzel uyarlayabilirler, bayağı ümitliyim ben. Yani tamam, çıkıp ta "Abi şimdi steampunk bi setting yaptık ama böyle dövüş hareketleriyle filan element büken adamlar da olucak" deseler yürü git lan filan derdim. Ama asıl avatar serisini gördükten ve bu seride de asıl yapımcıların olucağını gördükten sonra o kadronun bu işin altından kalkabileceğine eminim (ki aslında hava tapınağındaki/hangisiydi hatırlamıyorum/ yerleşimcileri filan düşünürsek steampunk havası zaten vardı o dünyada, sadece çok yaygın değildi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 iyi bari çizimlerini geliştirmeyi akıl edebilmişler animasyon hala leş gibi ama kyoaninin moe animelerinde bile daha iyi animasyon olması batının şu işte ne kadar yetersiz olduğunu bir kez daha gösteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 buyuk ihtimalle korede filan yapiliyo animasyonlar. yapilmiyo da olabilir, hicbi fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 anavatana göre gene batıda sayılır kore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar