Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Mortis said:

anladım onu
vurgulamak istediim o deil.

hikayeyi direk kesme amaçlı mı yapmışlar da böle başlatmışlar karakteri direk tek sezon olsun die

ortada savas gibi anormal durum yoksa zaten elementleri ogrenme sureci master'in biriyle yat-kalk-calis zaten, onun dizisi cekilmezki

ayni yazarlar ve yapimcilar olsun, kaliteli bir seyler cikar
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

oha mükemmel bir haber. çok doğru bir karar olmuş.
acaba hava bükücüler ne oldu...
hmm 100 sene, 4 jenerasyon desek pek fazla kabile kurucak kadar olmamışlardır heralde. tabii aang ve kataraya bakar o iş ama yine de merak konusu^^

o herifte 100 senenin birikmişliği var onu da düşün bi.
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

oha mükemmel bir haber. çok doğru bir karar olmuş.
acaba hava bükücüler ne oldu...
hmm 100 sene, 4 jenerasyon desek pek fazla kabile kurucak kadar olmamışlardır heralde. tabii aang ve kataraya bakar o iş ama yine de merak konusu^^

o herifte 100 senenin birikmişliği var onu da düşün bi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
yıllar sonra the last airbender'in son bölümünü tekrar izledim.
nasıl şahane bi çizgi filmdir bu ya. şaheser yapmış adamlar resmen.
seslendirmeler, çizimler, senaryo, dövüş hareketleri felan hepsi süper lezzetli.

korra çıksa da izlesek. ama 12 bölümmüş çok üzüldüm. sadece 12 hafta sürecek ama yine de iple çekiyorum.

1 sene sonra başlıyacakmış dizi. hadi hayırlısı. devamı gelir umarım...

bu arada bending öğrenmek işin en eğlenceli kısımlarından biri.
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Bence avatar dünyasını steampunk settinge çok güzel uyarlayabilirler, bayağı ümitliyim ben.

Yani tamam, çıkıp ta "Abi şimdi steampunk bi setting yaptık ama böyle dövüş hareketleriyle filan element büken adamlar da olucak" deseler yürü git lan filan derdim.
Ama asıl avatar serisini gördükten ve bu seride de asıl yapımcıların olucağını gördükten sonra o kadronun bu işin altından kalkabileceğine eminim (ki aslında hava tapınağındaki/hangisiydi hatırlamıyorum/ yerleşimcileri filan düşünürsek steampunk havası zaten vardı o dünyada, sadece çok yaygın değildi)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...