Popeye Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 FreEmoon said: İlginç ya gm ve kankalarının gazına gelip ne kolay insanlar hakkında yorum yapıyorsunuz. gm kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 FreEmoon said: Bu arada daha mavi item seviyesinde bile dps'ler 30k ları geçti betada, Şuanın T9 seviyesine ulaşılınca 50k'ları bulacaktır o dpsler kişi başı. 3 kişi 150k dps yapacak demek bu, 400k hp li bir mob 5 sn zor yaşar. Yaw yok öle bi dps ya uff amma baydın he. Varsa elinde kanıt SS cart curt -koy görelim, kalkmış matematik kullanın dio. Sen kendin kullan onu önce. Live da herksete raid bufflarla %40 dan fazla haste, capten fazla crit var. Betada yeni 85 olmuş adamda combat rating yok arkadaşıım anlasana kıtmısın sen? Kalkmışın sonra "ben şimdi için demedim 4 ay sora görürsünüz" edebiyatı yapıosun.Ne görcem 4 ay sonra? Naxx.ta 5k yı zor cıkaran adam şimdi 15k cıkarıo raidde 3 katı artmış o zaman Cataclysm sonunda senin hesapla şimdi 30k atıolarmış maviyle, t9 muadiliyle 50k rahat cıkarmışş hmm du bakim matematiğe baş vurayım 3x50=150k omg. Bence Deathwingin HP hesabını yapan arkadaş tekrardan bi yapsın heralde 1milyar falan cıkar. Ps: Gangren beni gaza getirme `,-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 betada oynuyorum paladin ile çok değişmiş paladin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 4 işlemle theorycraft zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Küçükken çok iyi theorycraft yapardım hey gidi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 ad3m said: Küçükken çok iyi theorycraft yapardım hey gidi günler. İşte beni gaza getiren biri daha..sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 ayrı bir başlık açmak istemiyorum o yüzden buraya yazayım dedim. bir arkadaş içime kurt düşürdü bi konu hakkında. şimdi biz mesela lvl 80 herhangi bir ırktaki rogue'u race change olayıyla istediğimiz herhangi bir classa çevirebiliyor muyuz? ve değiştirdiğimizde level yine 80 olarak kalıyor değil mi her hangi bişey değişmiyor. arkadaş yok öyle bişey dedi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 race changele nasil class degistiricen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 orda ufak bir karışıklık olmuş canım belli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 yok race change olucak sadece class değiştirmicem. bilmiyorum eski posta bakmadım yanlıs yazmıs da olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Bildiğim kadarıyla Faction change var, onlar da karşılıklı, Orc - Human gibi idi sanırım. Orc - Dwarf olamıyor. Ya da oluyor mu yav bende karıştım :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 yani aslında sorumun tam açıklaması şu. ben şimdi bi level 80 boş rogue alıp onu goblin yapıp devam etmek istiyorum. oh rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 gobline race change gelene kadar sifirdan levellarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 sanırım yeni ırklara race change'i uzunca bi süre açmazlar. mantıklı olan da o zaten, o kadar uğraşıp yeni starting zone, quest v.s. kasacak adamlar, sen parayı basıp goblin olacan. gerçi goblin mentalitesinde düşünürsek parayı verdiğin sürece her şey mübah 8-) kafam karıştı ehuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Rogue durumları ne alem Cata'da? Çok nerf var mı ya da Wotlk'taki Paladin coşması gibi bir artı durum falan :)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 aahha cidden öyle. neyse anlaşılan sıfırdan kasıcaz. pekki teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Kötü rogue. casterclysm oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 bence oyundaki en op skill gelmiş roguelara comba pointi heal regene çeviriyo ve 20sn civarı sürüyo 4k-5k heal atıyo adam tek blindde canını fulluyo nasıl iştir anlamadım aynı şey prot warr lardada var sanki yanlarında healer taşıyorlar damageler çok arttı diyorsunuz da bir o kadar da defansif skiller gelmiş her classa (pvp adına konuşuyorum) hoşuma giden diğer sistem de çoğu classın combo ve rune sisteme benzer özelliklerin getirilmesi palaların holy powerı druidlerin lunar moon systemi lockların soulshard olayı gayet hoş olmuş pvp adına gayet zevkli geçcek bence catada özellikle ilk sezon kimsede item yokken becerisi olan rating yapabilcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Masquerade said: Kötü rogue. casterclysm oyun. +1 caster>mele gerçekten çok fena eziyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 O zaman goblini mage kasak. Huntard nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 harharhar 20mb daha bişeyler indirdim, install başladı . talent bakadurayım bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olivera Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Masquerade said: Kötü rogue. casterclysm oyun. Rogue un ayarını bir kere kaçırdı blizz.Blizzard'ın raidte çok dps yapabilsin diye classların damagelerini bufflaması Rogueların arenada 2 shot yiyip ölmeleriyle sonuçlandı.Arenajunkies.com da 2600 rated hepsi gladiator olan RLS izliyorum,karşılarına spellcleave yada hunterlı setup geliyor.Rogue un cdleri bittiği an 2 shot ve maç kayıp.Aynılarını bende yaşadım klavye yedirir adama. Rogue tan hiçbirşey beklemeyin catacta istediği kadar heallasın kendini.Rogue a pasif defans gelmediği sürece 2 shotta ölmeye mahkum.Ve işin kötü yanı Rated Bg gelicek.Rated Bg de o rogue invisden çıktığı gibi ölmezse birşey bilmiyorum.Rated bg sürekli savaş sonuçta.İlk nuke ü cdlerinle atlattın.Ee sonra?? Gladiator-Arena Master R.druid'e RLD atalım dedi lock partneri,adam ''ben rogue heallayamam abi kusura bakmayın dedi'' Rogue u böyle öldürdü Blizz. S9 da biraz iş yapar çünkü rogue ta sağlam vuracak.S10 gelir rogue yine 30k hp adama 2k critlediği gibi damage vurmaya devam eder olayı yine biter.Şu an adam kitliyo diye arenaya alıyolar.Stunlarıda nerflediler bakalım ne olcak. Forumda faceroller bebeler ''arkadamızdan invis çıkıyo elimiz ayağımız dolanıyo NERF ROGUE omg wtf ffs'' dedikleri sürece bu iş 5 expansion daha böyle devam eder.Tbc de iyiydi,ozaman forumlarda sayfalarca nerf rogue diye ağlayanlar şimdi kendileri 3 sn de adam kesince gayet mutlulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 pfff talentler dert oldu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Sparkcaster said: abi pardon da şu oyunun 6 senedir görmediği absürdlükte bi halde şu an oyun, %110 arpen yapmış warriorlar roguelar felan, haste, crit capte casterlar, rogue la o kadar bufftan sora 346 silahla şu an heroiclerde yaptığım dpsten daha az dps yapıyorum, heroicler gayet zor, raidlerin ne kadar zor olacağı belli değil daha raid testler yapılmaya başlanmamış, sen 30k yapılacak diyorsun cata da arpen kalkiyor diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 kalkti bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar