Gangren Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Undeadlere Feign Death geliyormuş racial. Tru story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Gangren said: Undeadlere Feign Death geliyormuş racial. Tru story. var ki /lay sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 goblin hunter ne komik olur bir ileri bir geri o degilde afc napar neder sezon başında çok tehlikeli gibi duruyo şuanki izlenimlerime göre aynı şekilde lsd zaten op'tu daha fena olcak gibi .. discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 troller warlock olunca böyle oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Pipet said: goblin hunter ne komik olur bir ileri bir geri o degilde afc napar neder sezon başında çok tehlikeli gibi duruyo şuanki izlenimlerime göre aynı şekilde lsd zaten op'tu daha fena olcak gibi .. discuss Abi şu an discuss'a gerek bile yok. Her exp bası gibi yine total abuse chaos olacak, sonra 1 paket gelicek herseyi daha bok eden, sonraki patchte oh biraz belki diyeceğiz ama millet drakelere biniyor olacak yani. WoW arena in 4 lines. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 3 goblin rmp kan alır harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Evet abi o nuke o utilityler, where is your wotf now? diye bagırırz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 engineer roket glovelarla falan 6 tane birden yollayacan. nucleer pwnage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Abi al sana Ghostcrawler düşünme paterni; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 haahah cok iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Season 5 buydu. Bilmiyorum ya, yeni skillere çok bakamadım o yüzden hangi setup domine edecek bilmiyorum hiç. Ama mümkün değil dengeli olmayacak. Merak ettigim turtle mı kuvvetlenicek nuke mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 burstleri vs göstermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 "heavy repercussions" ile shield block açık iken shield slam hasarını %100 çıkartıyor iyi bir kalkanla 15k üzeri crit görmek mümkün oluyor, + protun charın dayanıklığıda eklenince ohh baby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 30k shield slam atıyodu bi tank grim batolda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 ben en fazla 11k filan gördüm bossa vurdum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 bide dil cikartiyo sanki maharifetmis gibi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Prospecting çalışıyormu? ability gözükmüo bile. sıfırdan 475 kastıgım la mal gibi kaldım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 çalışmıyo bildiğim, betada 475 jc mi kastın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 hayr 475 minig kastım (505 oldu btw) ama prospect edemiyorum. Jc 460 a kadar kastım. 510-515 e kadar kasanlar var. Sanırım sadece miningden gelen gemlerle kasmışlardır. Guildies işi olabilir `,-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 prospect jc icin, mining degil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 aquila'dan süper yorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 aquila said: prospect jc icin, mining degil? `,-)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 olm acik ve net yazin mesajlarinizi, allak bullak oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 aquila, aynı nickli human warlockun var mı abi? geçen gün arathi basinde rastladım aquila nickine, pis dayak yedik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 yok, euda degilim zaten. us-warsonga gelirseniz, aquila adli hic oynamadigim priestim var =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar