Asgard Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 miğfer benimde hoşuma gitti human kafasında hiç bişi güzel durmuyoki zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 abi adamlar diyorki "Biz kıçımızı da yırtsak adam gibi miğfer dizayn edemiyoruz. onun için Hide Helm diye bi seçenek koyduk takılın" e siz de kullanın madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 ben de begendim helmi. talent degisiklikleri hosuma gitmedi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 miğfer baya kralmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 85 oldum ve %12 crit var %12 hit var ( gerçi hit fazlaymış şimdi dikkatimi çekti, speciallar direk hit cap ve 72k hp var niyeyse direk 60k dan felan 72k oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 setin geri kalanı da aynı renk olursa warrior seti win direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 nameless said: miğfer baya kralmış. Miğfer Deathchin direk ya. Süper ama. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 ya şu kemerleri boksör kemeri gibi yapmasınlar ama ya ben dwarfum ve vücudun yarısı kemer oluyo sakal kemerin içine giriyo saçmasapan bişi oluyo ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Açacaktın orc, baştan hata yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 hadi sen dorfsun, ben disi bloot elfim, hamile gibi duruyor charim o komik kemerleri giyince neden kemerleri o hale getirdiler anlam veremiyorum, asiri cirkin duruyor cogu race de bu yeni boksor kemerleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Delikanlı gibi tauren olsaydınız şimdi ağlamazdınız, gerçi hala çok geç değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Eğer hatun blood elf paladinimin adı Karıvar olmasaydı kesin racechange e giderdim tauren palalar açıldığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 race change yapınca name change de geliyor yanında beleş benim shamanda öyle olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Saecim senin gibi yurtlarda kalan fakir bi öğrenci değilim ki, namechange istesem elimin kiri der direk satın alırım. Benim derdim muhteşemlikten vazgeçememem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 http://imgur.com/h2fEh.jpg tol baraddan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Biliyordum orada bir ironi olduğunu damn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 axedice said: Saecim senin gibi yurtlarda kalan fakir bi öğrenci değilim ki, namechange istesem elimin kiri der direk satın alırım. Benim derdim muhteşemlikten vazgeçememem. anlıyorum kardeşim, valar'ın ışığı üzerinde parlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 http://imgur.com/HNHeU.jpg tentacles, thousands of them Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 ya bu one light in the darkness rusted proto drake achi mi olucak bidahaki patch o tarz bişi duydum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 kalkcak hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 hepsi kalkıcak da rusted proto olayı nolucak.adamın birisi sadece one light in the darkness yeticek almaya o achiye sahip olana feat of str olucak ve proto gelicek falan diyodu %310 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 warrior seti fena değil o renk dışında açık bi renk çok fena patlar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 kalkacan işte hepsi achiler feat of str olcak yok one light in darkness felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 geliyorum bende. sıkı durun. durmayın durmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 ahaha iyi baya http://www.xfire.com/video/376dd8/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar