Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şu an söyledikleri durum gayet güzel bence item konusunda da umarım böyle kalır.

+ Winterspring Frostsaber var alliance'da diye Un'goro'dan Raptor alınıyo, hiç bi özelliği yok demişsiniz de, Winterspring Frostsaber'ın ne özelliği var onu merak ettim şimdi :D
Mesaj tarihi:

abi şekil şemal olarak bence oyundaki en güzel mountlardan biri. rep grind olayı inanılmaz caydırıcı, hatta tiksindirici. sadece mounta sahip olmak bile yeterince sağlam bi achievement bence :)

duruşa asalete gel :P

Mesaj tarihi:
80 ile 85 arasında combat reatingler 4 kat artıyor. Hiçbir dönem bu derece değşet bir fark olmamıştı.

60-70 arası 1.6 kat kadardı
70-80 arası 2.1 kat kadardı.

Bu sebeple en baba item bile level 83 mavisi yanında sönük kalıyor. T6 ile level 80 ilk contenti temizleyen adamlar görmüştük ama bu sefer T10 ile aynısını göreceğimizi düşünmüyorum.
Mesaj tarihi:
Bir guildd girecez, guild ile raid bossları kesip guildin seviyesini arttıracaz. Guild son seviyeye gelince (sanıyorum 20) binek direk para ile alınabilir olacak guild vendorundan.
Mesaj tarihi:
Hayır.

Guild Mount, guild level 25 istiyor. Sadece bunu istemekle kalmayıp, Guild Rep = Revered istiyor.

Yani guilde gireceksiniz, guild ile rep kasıp, revered yapabileceksiniz ki mountu alabilesiniz.

Bu arada, hiçbir L25 guild sizi kolay kolay almaz, bunu da unutmayın :p
Mesaj tarihi:
Hayır

Yeni bir guilde girince sizin guild rep'iniz sıfır olacak, quest yaparak, achiv kasarak, boss keserek falan rep'inizi exated yapmanız gerekecek. O zaman alabileceksiniz. Ama guildden çıkarsanız binek silinecek.

Edit= exalted istemiyor muydu ya?
  • Yeni Oluştur...