Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cataclysm Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

İşte yeni bir gerizekalılık örneği wotlk paketine bakın orada danslar yazıyor features kısmında wotlk bitmek üzere danslar eklendi mi ? Hayır eklenmedi, eklenmeyecek. Akıllının biri gidip kandırıldık dolandırıldık diye dava bile açabilir bunlara sırf bu yüzden ^^ Hadi dans olayını kimse sallamıyor ama bu yaptıkları nedir ? Sen en çok sükse yapan sistemleri kaldırıyorsun insanların hevesinin içine ediyorsun. Çok süper diyecek söz yok.

batuhan said:

Castiel said:

Disc tree üzerinde oldukça iyi şekilde çalışılması lazım eksikler çok yapmaya çalıştıkları şey yanlış. Holy tree üzerindeyse değiştirilmesi gereken birkaç şey var. Ayrıca lightwellin hala orada durması kabul edilemez birşey.

Shaman Mana tide, Druid Swiftmend, Paladin Holy Shock, Priest Lightwell. Olur da GC bu talentlerin paylaştıkları ortak özelliği farkederse çok sevineceğim ama o basmayan kafasıyla 2 yılda bunu idrak edemediğini hesaba katacak olursak bu epey zaman alacak demektir.

Ghostcrawler:
The problem with both Lightwell and Riposte in LK has to do with the pace of combat. A small self-heal isn't useful in an environment where the healers either keep you up easily or you die to spike damage regardless of the decisions you make. An attack speed debuff isn't super useful in a PvP environment where players die so quickly. But with the larger health pools in Cataclysm, both of those talents become more useful. Saving priest mana and GCDs by using Lightwell could help turn a failure into a victory. Slowing down incoming damage can help a rogue go toe-to-toe with another melee class.

Herşey bu mekanik ile alakalı. Bu düşünce tamamen yanlış ve kabul edilebilir bir yanı yok ne yapılırsa yapılsın işe yaramayacak. Benzeri lafları wotlk için release öncesi yaptı öyle fightlar dizayn edeceğiz ki lightwell buralarda parlayacak çok işe yarayacak dedi, yine aynı şey yaşanacak o yüzden bana ondan quote yapmana hiç gerek çünkü bu gerizekalının birçok class hakkında hiçbir bilgisi yok, trial bile vermem buna.

Ona o kadar güzel lightwell önerileri sunuldu ama onlar gitti o öneriyi toc5'da yer alan priestlerin lightwell benzeri büyüsüne ekledi. Kafası basmıyor aptallığı bilgisizliği ve gerizekalılığını ifade edecek kelimeler bulamıyorum. Geçenlerde oyun stiliyle alakalı bir yazısı vardı çok fail birşeydi böyle adamın liderlik yaptığı grup ne yapabilir ki ?

Bu öküz 3.0.2'den beri oyunun içine çok güzel şekilde ediyor. Alt karakterimle guild alt runı kaçırmışsam pug yaptığım oluyor böyle zamanlarda üstü başı düzgün adamlar görüyorum. Fight öncesi hata yapabilecekleri herşeyi anlatıp sorunuz varsa sorun diyorum kimseden çıt çıkmıyor sonra gerizekalının biri gidip benim uyardığım, yapma dediğim şeyleri yapıyor. Bu adamların orada işi ne ? Bunun tek sebebi her haltı kolay yapmaları, pve anlamında oyunun vanilla-tbc arasındaki bir noktaya gelmesi lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Yapılan degisiklikler cok can sıkıcı.. ozellikle guild talent sisteminin iptal olması ve path of titans ın sadece makyajdan ibaret olucak olması komik olmus ozellikle seye de cok guldum inscription islevsiz hale getirecek olan glyphleri bi kere ogrenince bi daha ogrenmek gerekmiycek olması oyle aralarında degisim yapabilicek olman komik yani.. oyunu kolaylastırmaktan ote sıkıcılastırıyolar..

ama

Viktor said:
endgame i casuallara acmak yaptiklari stratejik hatalardan biriydi, puglar bile arthas kesiyor neredeyse artik

simdi arthasi kesen adam kapiyor hesabi, oyund ayapicak hicbirsey yok
buna katılmıyorum.. tam aksine arthas ı kesen ya da kesmeye yaklasan adam kendini allah sanıp her hafta yapamıycagı seyleri yapmaya calısıyo.. heroic icc10 yapmaya calısıyo bu hafta olmadı obur hafta yaparım diyo.. kolaylasan oyunda kesinlikle oyuna donen ya da yeni baslayan sayısının son boss u kestik sal diyenden daha cok oldugunu dusunuyorum.. ki hard corelar icinde baya bi sure boyunca sınır yaratan bi boss koymuslardı lk hc.. hea artık farma baglandı mı hardcorelarca baglandı.. ama mesela bizim guild hardcore degil iyi oyuncularımız war oturup her hafta min 2 3 gun girip lk hc 10 deniyoruz 25 te sind prof hc kesmeye calısıyoruz.. zaman gecirticek cok sey oldugu icin insanlar oyunda kalmaya ve eklenmeye dewam ediyo..

Tabi bu noktada castiel in dedigi seye donuyo dunyanın gearina ve achievement ina sahip adam bilgisiz oluyo.. olan iyi oyuncuya oluyo puglamaya calıstıgı zaman kafayı yedigi icin..

nese cataclysm de suanki tavırlarından cok dısarı cıkıcaklarını sanmıyorum.. bi de en merak ettigim konu da heroic gearların nereye kadar gidicegi sunwell - naxx arası bi gecis gibi mi olucak yoksa daha yakın mı daha uzak mı.. bi de herkes bi cata alıcak azeroth da bi ucucak questleri yapıp lore u gorucek birbirimizi kandırmayalım =)
Sosyal ağlarda paylaş

Forumlarda ne dönüp ne oluyor pek takip edemiyorum bu aralar da şaşırtıcı değil Blizzard'ın çok beğenilen bir özelliği pat diye çıkarıp atması. Açıkçası memnunum da yarım yamalak bir yeniliğin kaldırılmasından.

Hala Cataclysm'in en iyi expansion olacağını düşünüyorum. 3000 yeni görev eklenecekmiş, en sonunda TBC'den bu yana adam gibi raidler gelecek, talentlardaki saçmalıklardan kurtuluyoruz.

Varsın heroic sfk/dm geç gelsin, varsın guild talentları kırpılmış olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

aceleleri var

endgame i casuallara acmak yaptiklari stratejik hatalardan biriydi, puglar bile arthas kesiyor neredeyse artik

eskiden content cikmasada millet kasardi iste, bigun naxx gorurum, sunwell gorurum diye, farmlanicak rep filan vardi guzel odulu olan uzun donemli

simdi arthasi kesen adam kapiyor hesabi, oyund ayapicak hicbirsey yok

ondan acele ediyorlar

+1480702742746242564268542342
Sosyal ağlarda paylaş

pekaziz said:

Hala Cataclysm'in en iyi expansion olacağını düşünüyorum. 3000 yeni görev eklenecekmiş, en sonunda TBC'den bu yana adam gibi raidler gelecek, talentlardaki saçmalıklardan kurtuluyoruz.

Ya, 3000 görev eklense ne olacak? 1 kez yapıyorsun sonra hiçbir tadı kalmıyor.
Talent saçmalıkları? Valla sadece feral druid talentlarına baktım, hiçbir değişiklik veya kurtarıcı yok.

Adam gibi raid geleceğini de hiç sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Reforging will be done by NPCs in cities, it will let you reduce a secondary stat by 40% and put those points into a different stat. Secondary stats are pretty much any "rating" stats, you cannot reforge primary stats such as Strength, Stamina, Intellect, etc ... The cost of reforging will be the vendor cost of the item, it can be done on any item from green to purple.

afferim bu da gitti

hic bir major değişiklik yok oyunda

basit tanımı ile

"azerotha geri dönüyoruz, makyajlı azeroth in wotlk"

yani kızılmasında yerden göğe kadar haklı oyuncular şimdi kimse kendini kandırmasın, 2009 blizzconu izleyin tekrardan, bu gelen açıklamalar, cataclysmde vaadedilen herşeyden vazgeçildiğni gösteriyor cünkü cesaret edemiyorlar büyük değişikliklere. çapsızlık, ve ucuzculuk bana sorarsanız, daha ziyade "çalışıyorsa elleşme" mantığı.
Sosyal ağlarda paylaş

söyleydi blizzcon2009 itibari ile,

Blacksmithlere "reforging" diye bi skill gelicekti, enchanterler gibi istediğin bir eşyayı (boe-bop) reforge edip, statslarını değiştirecekti

mesela sen huntersin, mail üzerindeki 20 intellecti sildirip yerine 10 agility yaptırıcaktın
(Rakamlar belli değildi o zmn örnek veriyorum bende)

böylece herkes kendi hedefledği türden stat ağırlıklarına göre dizecekti itemlerini, veya atıyorum parry oranın cok düsük tank olarak, hocu al şu crit ratingi biraz parry bas bana diyebilecektin

BS güzel meslek olucaktı

simdi yeni hali ile

sadce criti,parry ye vs cevirebileceksin yani intelelct>agility gibi base stat değişimi kalkmış

ayrıca bu işi NPCler yapıcak BS avucunu yaladı yine...
Sosyal ağlarda paylaş

Rikkie said:

Reforging sadece blacksmithler için de değildi yanılmıyorsam, hani tailor clothu, leatherworker deriyi falan yapıcaktı, crafting yeniden canlanacaktı 10 oyuncudan 7sinin JC ya da Alchemist haline geldiği oyunda.

Evet sadece BS değil diğer meslekler de yapabilecekti aynısını. Şimdi NPCler yapacak artık.
Sosyal ağlarda paylaş

npc ye vermeleri daha iyi

BS plate armor reforge ediyordu son taslaga baktigimizda
JC aksesuar
leatherworker leather
tailor cloth
eng de trinket

balans olarak su saplon rezalet, illaki gidip armor classiniza gore profession alicaksinzi tam verim icin falan

zaten fikir olarakta oyuncuya yardim icin konmus birsey degil, cok item var atiyorum hem healer hem dps gear yapmak bayiyor, biz cloth oalrak koyalim millet istedigine dondursun bunu

e iyide token sistemi o yuzden gelmedimi?
ver tier tokeni bossdan millete vendore koy koyabildigin kadar tier versiyonu, isteyen istedigini alsin ne ugrastiriyorsun

hicbir ek zevkte getirmiycek, her classin belli guclu bri stati var ve olmaya devam edicek GC istedigi kadar ahkam kessin daime bazi statlar %0.05 bile olsa digerine kiyasla daha iyi olucak ve millet ona abanicak

glyph sistemi gibi patlicak, glyphler su oyuna ek hicbirsey katmadi, calismiyan birsey varsa bandaj oldular, butun glyphler minor gibi calissa ve cesit olsa olurduda su halde esneklik sifir, specinin genelde 3 veya 4 sabit glyphi var illa onlari aliyorsun, sonra unutuyorsun

paladinime en son glyphi ulduar ciktiginda takmistim, o zamandan beri glyph pane i acmisligim yok
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...