Soris Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Abi bu bilgewater a exalted olanlar cidden işsiz güçsüz adamlar ya 4 saat içinde mounta binen adamlar var ıdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Eve geldikten 3 saat sonra 15k/21k Revered oldum, fix geldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 5 kişi gittik, herkes bir mob başında çıkması ile ölmesi aynı ana denk gelince 55 saniyede bir resetleniyordu. Ventten muhabbet ede ede 2 saat 10 dakikada exalted olduk. Temiz işmiş valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auberon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 BRD abuse'una fix geldi mi geldiyse artık en hızlı rep nerde kasılır bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Strat Human 1k/run veya BRD yapabilirsin full. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auberon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Strat'da Baron'dan hala mount düşme şansı varsa orayı farmlamak daha mantıklı hem de daha az zaman alır BRD'ye kıyasla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Oyunlardaki açık bulup kullanma hastalığı nereden geldi bilmiyorum da. Adamlar eşşek gibi kolaylaştırmış işte rep farmı, al tabardı gir dungeona kas arkadaş. Hala köşedeki yaratığı çek, spawn bekle, 500 kere resetle, onu yap bunu çek. Nedir yani. Hayvan gibi içerik değişmiş, şehirlerin parkeleri bir bir garip, köylerdeki küçük evlerin bile ayarları yapılmış, hala nasıl açık var nasıl kasarım ottur dottur. Zevkini ala ala oyna arkadaş, 10 günlük şeyi 1 günde yapınca 2 günde sıkılacaksın, 10 günlük uğraşını hatırlar sıkılmadan devam edersin. Ama yok, hemen olsun, açık bulalım, hata bulalım, hemen kasalım hi ho ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Peki, adam 500 kere kesip, resetlemekten zevk alıyorsa? Böyle saçma sapan yorumlar yapmanın hiçbir anlamı yok. Kafanıza göre yargılamayın herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 icc nin ilk gunu oturup exalted olan adamlarda wardı.. keyif iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Oyunun hatasını bulup sömürmek, oyunu oynamak mıdır? Hata sömürüsünden ceza alındığında da yok kuzenim yaptı, ben başında değildim, yok odur budur yalan dolan. Keyfe bak, hatayı bul, sömür, ondan sonra da yalanlar. Hata sömürüsüymüş ki fixlemişler, yoksa bırakırlardı herkes kasardı. Bunu savunmakta ilginçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Blizzard'ın akıl edemediği veya gözden kaçırdığı birşeyi bulup, herhangi bir 3. parti programı/vb. kullanmadan yapmak gayet keyifli evet. Blizzard'ın da UZUN bir süredir kabul ettiği bir durum ayrıca bu, "clever use of ingame mechanics" deniyor. Daha önceden de birçok kez yapıldı, hatta Blizzard bunu yapanları zaman zaman ödüllendirdi (bknz: Dustwallow Marsh revampı, spirit beast petler) Sen yapmazsın veya yapamazsın, o senin bileceği iş. Yapanları eleştirmeye, kötü göstermeye hakkın yok, bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Bu gibi oyun mekaniklerini kullanmaya blizzard hiçbir zaman karşı değil. Evet biraz fazla avantaj sağladığını görürse düzeltiyor ama asla cezalandırmıyor. Bu olayların , bu güne kadar ki en ağırı bence worgen tame'leme olayıdır. Ki o petleri silmedi bile blizzard tameliyen çatır çatır şov yapıyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Darqainu said: Latency derdi bitti mi yoksa hepiniz wtfast mi aldiniz caresizce ? Bu sorum hakkinda fikri olan yok mu :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 galibiyete giden yolda .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Darqainu said: Darqainu said: Latency derdi bitti mi yoksa hepiniz wtfast mi aldiniz caresizce ? Bu sorum hakkinda fikri olan yok mu :O wtfast kullanmıyorum 100-200 arası ping alıorum ama bilgisayar ekranı yeşil olduğu sürece hissetmiyorum. Evet mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 bizzat kendim denemedim ama wotlk hc dunglarinda calısıyormus tabard.. yani bosuna gidip ugrasmayin... guildden arkadsn söyledgne göre son boss 600 repu vermis (toc hc) eve gidinnce denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 bu cata patchlerinden beri (özellikle 4.0.1) abuk subuk grafik hataları çıkmaya başladı mesela orgrimmarda bir şey yok ama orgrimmardan çıktığım anda böyle yerde 2D kocaman dallar, yapraklar sonra çevrenin rernk tonlarına uygun uzaklara doğru giden renk perdeleri (ki açıyı değiştirdiğinizde kayboluyor ama aynıpozisyona dönünce geri geliyorlar) gibi grafiksel bozukluklar yaşıyorum.. daha önce repair yaptım ama ona rağmen devam ediyor var mıdır benzer bir durumla karşılaşan? BG lerde de fastlıyorum buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 applev0dka said: bizzat kendim denemedim ama wotlk hc dunglarinda calısıyormus tabard.. yani bosuna gidip ugrasmayin... guildden arkadsn söyledgne göre son boss 600 repu vermis (toc hc) eve gidinnce denicem bosslar 300 diğer moblar 15 veriyor,oculus ve nexusta böyleydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 güzel o zman bu aksama bike almıs oluruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 abi hc farmlayın zaten 16k justice point lazım 85 rare sete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Masquerade said: abi hc farmlayın zaten 16k justice point lazım 85 rare sete. gerek var mı o kadar farmlamaya yani değer mi,cata dungeonlarından eş seviyede eşya düşmüyor mu ? bi de onlar set mi ? ben set bonus filan bişey göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 set derken toplanan 85 rare itemlar işte. chest, neck, shoulder, belt, pants, glove ve offhand veriyor. contente hemen başlamak isteyenler toplasın bence, baya zaman kazandırır. ayrıca silverpine foresta ettin taxi koymuslar haha http://static.wowhead.com/uploads/screenshots/normal/178082.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 justice point cap acıldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Yok, 4k hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ayrıca 85 olmadan rare item'lar da satın alınamıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar