Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cataclysm Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Oyunlardaki açık bulup kullanma hastalığı nereden geldi bilmiyorum da. Adamlar eşşek gibi kolaylaştırmış işte rep farmı, al tabardı gir dungeona kas arkadaş. Hala köşedeki yaratığı çek, spawn bekle, 500 kere resetle, onu yap bunu çek. Nedir yani. Hayvan gibi içerik değişmiş, şehirlerin parkeleri bir bir garip, köylerdeki küçük evlerin bile ayarları yapılmış, hala nasıl açık var nasıl kasarım ottur dottur. Zevkini ala ala oyna arkadaş, 10 günlük şeyi 1 günde yapınca 2 günde sıkılacaksın, 10 günlük uğraşını hatırlar sıkılmadan devam edersin. Ama yok, hemen olsun, açık bulalım, hata bulalım, hemen kasalım hi ho ha.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun hatasını bulup sömürmek, oyunu oynamak mıdır? Hata sömürüsünden ceza alındığında da yok kuzenim yaptı, ben başında değildim, yok odur budur yalan dolan. Keyfe bak, hatayı bul, sömür, ondan sonra da yalanlar. Hata sömürüsüymüş ki fixlemişler, yoksa bırakırlardı herkes kasardı. Bunu savunmakta ilginçmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Blizzard'ın akıl edemediği veya gözden kaçırdığı birşeyi bulup, herhangi bir 3. parti programı/vb. kullanmadan yapmak gayet keyifli evet.

Blizzard'ın da UZUN bir süredir kabul ettiği bir durum ayrıca bu, "clever use of ingame mechanics" deniyor. Daha önceden de birçok kez yapıldı, hatta Blizzard bunu yapanları zaman zaman ödüllendirdi (bknz: Dustwallow Marsh revampı, spirit beast petler)

Sen yapmazsın veya yapamazsın, o senin bileceği iş. Yapanları eleştirmeye, kötü göstermeye hakkın yok, bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu gibi oyun mekaniklerini kullanmaya blizzard hiçbir zaman karşı değil. Evet biraz fazla avantaj sağladığını görürse düzeltiyor ama asla cezalandırmıyor.

Bu olayların , bu güne kadar ki en ağırı bence worgen tame'leme olayıdır. Ki o petleri silmedi bile blizzard tameliyen çatır çatır şov yapıyor hala.
Sosyal ağlarda paylaş

bu cata patchlerinden beri (özellikle 4.0.1) abuk subuk grafik hataları çıkmaya başladı mesela orgrimmarda bir şey yok ama orgrimmardan çıktığım anda böyle yerde 2D kocaman dallar, yapraklar sonra çevrenin rernk tonlarına uygun uzaklara doğru giden renk perdeleri (ki açıyı değiştirdiğinizde kayboluyor ama aynıpozisyona dönünce geri geliyorlar) gibi grafiksel bozukluklar yaşıyorum..

daha önce repair yaptım ama ona rağmen devam ediyor var mıdır benzer bir durumla karşılaşan?

BG lerde de fastlıyorum buna
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

bizzat kendim denemedim ama wotlk hc dunglarinda calısıyormus tabard.. yani bosuna gidip ugrasmayin... guildden arkadsn söyledgne göre son boss 600 repu vermis (toc hc) eve gidinnce denicem

bosslar 300 diğer moblar 15 veriyor,oculus ve nexusta böyleydi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...