Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 sıcakların gelmesi ile bir soğutucu aldım işte bu laptop ile beraber ısınıyor alet, bir işe yaramadı resmen. Cooler master dedik güvendik yolda kaldık :S var mı bildiğiniz bir soğutucu? sıcağa bana mısın demeyen, laptopumu fırına çevirtmeyen? Microsoftun çıkardığı soğutucuyu methetti bir arkadaş ama öyle pek ahım şahım da gelmedi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 ben coolermasterın şu ürününü kullanıyorum http://www.hepsiburada.com/Liste/cooler-master-r9-nbc-bwua-gp-notepal-infinite-notebook-sogutucu/productDetails.aspx?categoryid=106859&productid=bs11013 yada bu seriden bir şey, görünüm aynı da renk farklı sadece. çok memnunum, baya başarılı benim kullandığım. 1 yıl önce 75 lira vermiştim, en hızlı ayarında bile kullanmıyorum orta ayarı yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 abi şu an su sıcaklarda işe yarıyor mu yaramıyor mu onu söyle? :) bir de laptopta oyun falan oynuyor musun? benim en büyük derdim oyuna girince sıcaktan ölmesi aletin. Wow bu arada dediğim oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 4-5 saat aralıksız fps oynadığım oluyor. Normalde aletin altı alev gibiyken coolerpadi en sonda çalıştırınca bir süre sonra bildiğin soğuyor laptopun altı. Pad metalik zaten çok güzel soğuyor, sen talihsiz bir şekilde biraz uyduruk bir ürüne denk gelmiş olabilirsin =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 GG'den 20 liraya mı ne 3 pervaneli plastik bir şey almıştım -üstelik mavi ledleri var eheh- kerata gayet güzel çalışıyor ama konforlu değil mesela laptop üzerinden kayıyor falan. Harici monitör klavye kullandığımdan beni bozmuyor ama bu durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Myshkin said: 4-5 saat aralıksız fps oynadığım oluyor. Normalde aletin altı alev gibiyken coolerpadi en sonda çalıştırınca bir süre sonra bildiğin soğuyor laptopun altı. Pad metalik zaten çok güzel soğuyor, sen talihsiz bir şekilde biraz uyduruk bir ürüne denk gelmiş olabilirsin =/ evet abi farkındayım ben soğutucya değil ısıtıcıya denk geldim resmen. ibret olsun diye de resmini koydum benim yaptığım hatayı yapmayın bu ürünü almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 zalman zm-nc1500 var bende. bayağı iyi http://www.quietpcusa.com/images/products/galleries/fullsize/zalman-zm-nc1500-top.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Yakın zamanda 15.4" laptop için bir soğutucu almayı düşünüyorum. Bazen masa üzerinde, bazen kucağımda kullanıyorum. Bu yüzden her ikisine de uygun olması biraz önemli. Onun dışında sesi çok rahatsız etmesin yeterli. Soğutması da tabi ki önemli.. Araştırdığım kadarıyla olabilir diye baktıklarım; Microsoft Z3C-00008 Belkin F5L001ERBLK Logitech N100 edit: Donanım bölümüne daha uygun sanırım bu başlık, burada hazır var diye yenisini açmıyım dedim ama taşınabilirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 2 tane farklı soğutucum var hiçbir halta yaramıyorlar birisini halen daha kullanıyorum. genelde laptoplarda ısınan bölge ekran kartı ile alakalı oluyor aslında o yüzden etkilemesini beklemeyin fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 ne olduklarını da yazar mısın işe yaramayanların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 acer notebookum fani bozuk uzun zamandir, coolpad aldim 40 euroya super memnunum. Baska bir konu vardi bunla alakali orda linkinide vermistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 bende zalman kullanıyroum daha evvel belkinin plastik tek fanlı bişeyini kullanmıştım rezaletti ama zalman gerçekten iyi. dikkat etmen gereken en az 2 tane iyi boyutlarda fanı olması ve kesinlikle metal kasaya sahip olması. plastikler benim laptop da bişeye yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Soğutuculara bakıyordum da, hem kucakta kullanmak için uygun olcak, hem de masaüstünde kullanımda. Logitech N100 Cooling Pad genelde 35-40tl civarında olurdu, 18tl'ye denk geldim şimdi. İlgilenen varsa haberi olsun; http://www.novabazar.com/urun/8d1ff99f54c17ab7c52777a6dfec8f1c/-LOGITECH-N100-COOLING-PAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Logitech N100 kullaniyorum 6 ay oldu cok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Eğer soğutucu ısınıyor ise işe yarıyor demektir. Laptopun ısısını üzerine alıyordur ve laptop soğuyordur merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 SOGUTUCUNUN zaten isinmasi lazim isinmassa nasil dagitcak isiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Absolut said: Eğer soğutucu ısınıyor ise işe yarıyor demektir. Laptopun ısısını üzerine alıyordur ve laptop soğuyordur merak etmeyin. yok Abso soğutucuda ısınıyor ama laptopta eski sıcaklığını koruyor. Arkadaşın macbooku hatırlıyorum yıllar önce, normalde cayır cayır olan alet soğutucu ile çalışırken gayet serin bir halde çalışıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar