Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

laptop soğutma problemi

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

sıcakların gelmesi ile bir soğutucu aldım

işte bu

laptop ile beraber ısınıyor alet, bir işe yaramadı resmen. Cooler master dedik güvendik yolda kaldık :S

var mı bildiğiniz bir soğutucu? sıcağa bana mısın demeyen, laptopumu fırına çevirtmeyen?

Microsoftun çıkardığı soğutucuyu methetti bir arkadaş ama öyle pek ahım şahım da gelmedi bana

Sosyal ağlarda paylaş

ben coolermasterın şu ürününü kullanıyorum http://www.hepsiburada.com/Liste/cooler-master-r9-nbc-bwua-gp-notepal-infinite-notebook-sogutucu/productDetails.aspx?categoryid=106859&productid=bs11013 yada bu seriden bir şey, görünüm aynı da renk farklı sadece. çok memnunum, baya başarılı benim kullandığım. 1 yıl önce 75 lira vermiştim, en hızlı ayarında bile kullanmıyorum orta ayarı yetiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

4-5 saat aralıksız fps oynadığım oluyor. Normalde aletin altı alev gibiyken coolerpadi en sonda çalıştırınca bir süre sonra bildiğin soğuyor laptopun altı. Pad metalik zaten çok güzel soğuyor, sen talihsiz bir şekilde biraz uyduruk bir ürüne denk gelmiş olabilirsin =/

evet abi farkındayım ben soğutucya değil ısıtıcıya denk geldim resmen. ibret olsun diye de resmini koydum benim yaptığım hatayı yapmayın bu ürünü almayın.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
Yakın zamanda 15.4" laptop için bir soğutucu almayı düşünüyorum. Bazen masa üzerinde, bazen kucağımda kullanıyorum. Bu yüzden her ikisine de uygun olması biraz önemli. Onun dışında sesi çok rahatsız etmesin yeterli. Soğutması da tabi ki önemli..

Araştırdığım kadarıyla olabilir diye baktıklarım;
Microsoft Z3C-00008
Belkin F5L001ERBLK
Logitech N100

edit: Donanım bölümüne daha uygun sanırım bu başlık, burada hazır var diye yenisini açmıyım dedim ama taşınabilirse sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

bende zalman kullanıyroum daha evvel belkinin plastik tek fanlı bişeyini kullanmıştım rezaletti ama zalman gerçekten iyi. dikkat etmen gereken en az 2 tane iyi boyutlarda fanı olması ve kesinlikle metal kasaya sahip olması. plastikler benim laptop da bişeye yaramıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Soğutuculara bakıyordum da, hem kucakta kullanmak için uygun olcak, hem de masaüstünde kullanımda.

Logitech N100 Cooling Pad genelde 35-40tl civarında olurdu, 18tl'ye denk geldim şimdi. İlgilenen varsa haberi olsun;
http://www.novabazar.com/urun/8d1ff99f54c17ab7c52777a6dfec8f1c/-LOGITECH-N100-COOLING-PAD
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Eğer soğutucu ısınıyor ise işe yarıyor demektir. Laptopun ısısını üzerine alıyordur ve laptop soğuyordur merak etmeyin.

yok Abso soğutucuda ısınıyor ama laptopta eski sıcaklığını koruyor. Arkadaşın macbooku hatırlıyorum yıllar önce, normalde cayır cayır olan alet soğutucu ile çalışırken gayet serin bir halde çalışıyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...