Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fast food markaları isim lazım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dasaaa said:

onu ben de anlamıyorum.. hem daha sağlıklı olsa gerek diğerlerine göre.. gerçi porsiyonlarını %10-15daha büyütmeleri lazım bence..

bi de evlere servis.. şimdi sipariş vereyim desem yok =( bi beylikdüzünde var sanırım siparişli..

abi arbiyzin cirosunun %1ini falan ben yapmışımdır herhalde.

bi yerde varsa direk ondan yiyodum, menünün yanına ayrıca jumbo curly fries alıyodum falan
o patates çok imbaydı,

sonra 75 kilodan 115'e yatay geçiş
Mesaj tarihi:
abi adam tr de olmayan demiş
birisi çıkmış subway demiş
birisi çıkmış sbarro demiş
birisi burger king demiş
yok Sultanahmet köftecisi ak. tr de olmayan diyo abi nerenizle okuyosunuzki acaba
Mesaj tarihi:
CaNNi said:

tim horton's

gerçi fast food denmez sandwic ve kahve ve donats üzerine biyer ama kanada da deli gibi tutan ucuz bi mekan :)

tim horton's cafe abi
kahvesi meşhur
yemeği değil
Mesaj tarihi:
kermit said:

birisi burger king demiş
yok Sultanahmet köftecisi ak. tr de olmayan diyo abi nerenizle okuyosunuzki acaba

Pierre Loti abi yaa, english breakfast tea'sı mükemmel.
Mesaj tarihi:
fransada günaydın diye amblemi horoz olan bir yer var. yemekleri baya iyi. amblem de horoz var, fransız milliyetçiliği vs diye kasmazsan bence tutar türkiyede.
Mesaj tarihi:
kermit said:

birisi burger king demiş
Mesaj tarihi:
abur cubur u marka olarak aldim fiyatta anlasirsak satabilirim hem akılda kalıcı hem sloganı da hazır " abur cuburla karnını doyurma diyen annelerinizin onay verdigi tek abur cubur "

anne dendi kimse bisey de diyemez sdf
  • Yeni Oluştur...