Joker Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 http://www.london-se1.co.uk/restaurants/images/090708_wasabi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 sbarro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Le Crobag Çok harika sandviçleri var herflerin. Bunu getirtip biraz ucuza satsan parayı kırarsın. http://www.lecrobag.de/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Alcadras said: o tip bir şeyler :) adamlar gelmeden isim haklarını alcak adamlar gelince fahiş fiyattan satacak işte yeni bişey değil :) gas jeans, bianchi vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 dasaaa said: onu ben de anlamıyorum.. hem daha sağlıklı olsa gerek diğerlerine göre.. gerçi porsiyonlarını %10-15daha büyütmeleri lazım bence.. bi de evlere servis.. şimdi sipariş vereyim desem yok =( bi beylikdüzünde var sanırım siparişli.. abi arbiyzin cirosunun %1ini falan ben yapmışımdır herhalde. bi yerde varsa direk ondan yiyodum, menünün yanına ayrıca jumbo curly fries alıyodum falan o patates çok imbaydı, sonra 75 kilodan 115'e yatay geçiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 tim horton's gerçi fast food denmez sandwic ve kahve ve donats üzerine biyer ama kanada da deli gibi tutan ucuz bi mekan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 abi irish publarda bile guiness bira yok. biri getirsin şu guiness'i yeteerrrr..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 spider nerden bulduysa uplamış, yoksa altı aylık topik. bakmadan etmeden atlamışım. abi gece gece hepsini gezdim sitelerin, acıktım beter oldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 abi adam tr de olmayan demiş birisi çıkmış subway demiş birisi çıkmış sbarro demiş birisi burger king demiş yok Sultanahmet köftecisi ak. tr de olmayan diyo abi nerenizle okuyosunuzki acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 CaNNi said: tim horton's gerçi fast food denmez sandwic ve kahve ve donats üzerine biyer ama kanada da deli gibi tutan ucuz bi mekan :) tim horton's cafe abi kahvesi meşhur yemeği değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 kermit said: abi adam tr de olmayan demiş birisi çıkmış subway demiş birisi çıkmış sbarro demiş birisi burger king demiş yok Sultanahmet köftecisi ak. tr de olmayan diyo abi nerenizle okuyosunuzki acaba Pierre Loti abi yaa, english breakfast tea'sı mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 o burger king diyen adam otuz çeşit yer de koysan denemez gene burger yer gibi duruyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 şampiyon kokoreç tr de hiç denk gelmedim bi ara taylandda yemiştim inanılmaz güzel kokoreçleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 fransada günaydın diye amblemi horoz olan bir yer var. yemekleri baya iyi. amblem de horoz var, fransız milliyetçiliği vs diye kasmazsan bence tutar türkiyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 yoshinoya http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/69/ac/03/yoshinoya-hk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 bildiğin tandır kebabı lan bu. o değil de bu kolacılar içimize nası girmişse hangi ırkın hangi ürünü olursa olsun hepsinde bir kola var illa ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 düzeltiyorum thunder kebabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 kebap değil o ya o etler bildiğin haşlama et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 evet haşlama ama pamuk gibi sdf bide altı yağsız pilav dolu böyle sağlıklı döner pilav gibi bişe ama çoiyi tadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 pınar döneri alıp fırında ısıtmışlar işte. ne haşlaması da ne tandırı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 şu üstteki menüye 3 lira vermem. donas gibi böyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 in & out Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 kermit said: abi adam tr de olmayan demiş birisi çıkmış subway demiş birisi çıkmış sbarro demiş birisi burger king demiş yok Sultanahmet köftecisi ak. tr de olmayan diyo abi nerenizle okuyosunuzki acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 abur cubur u marka olarak aldim fiyatta anlasirsak satabilirim hem akılda kalıcı hem sloganı da hazır " abur cuburla karnını doyurma diyen annelerinizin onay verdigi tek abur cubur " anne dendi kimse bisey de diyemez sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar