GEd Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 lvl 10 falan acc herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 kendi acctum lan 1500+ games played lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Az önce oyunda sizin bu genel kurallara uymak zorundamıyız, turnuva değil ki bu tarzınızdan bir adam vardı. MF seçtim, Fizz almış bot lane'de bana creep vermiyor. Last hit tam vurucam ona göre ayarlıyorum, çat o vuruyor, ya da skill atıyor. Ben dedim buna bak güzel kardeşim böyle olmaz dedim. Bana vermek zorundasın bunları, oyunu uzatıyorsun dedim. "Ekeekekek 7/1/0 oynuyorum, oyunu alıcam sizin için, turnuva çok izlion sus" tarzında konuştu. Dedim sonra oyun sonunda 40dk'ı geçsin görürsün. Nitekim geçti bu arkadaş yan basmaya başladı bende usulca diğer lanelerde kasmaya devam ettim, assistten altın alırım diye yardım ettim. Sonra bu arkadaş 7/6/x 2li rakamlara gelince kafası bastı ( yada bastığını düşünüyorum), adamlar barondayken baron çaldım. Üstüne birde 4'ünü yatırdım sonraki savaşta, kuleleri aldık, all'dan "this is why we hate mf" yazdım çıktım. Dipnot: Oyunun başında dc yedim. Lvl 6 iken ben 2'ydim. Tl,Dr: DPS'inizi besleyin, onun güçlenmesini engellemeyin. Üzülürsünüz. Yenseniz de oyunu gereksiz uzatmış olarak yenersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 b/h acım meta kasıyosan ranked oyna demiş adam, fizz oynamak istemiş oynamış ama ben olsam caster minionları almana izin verirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 adam hakliymis, iyi olsan gene alirdin last hit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 aqila gel +10 West Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 kendimi adamdan saymıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Deathblade said: Az önce oyunda sizin bu genel kurallara uymak zorundamıyız, turnuva değil ki bu tarzınızdan bir adam vardı. MF seçtim, Fizz almış bot lane'de bana creep vermiyor. Last hit tam vurucam ona göre ayarlıyorum, çat o vuruyor, ya da skill atıyor. Ben dedim buna bak güzel kardeşim böyle olmaz dedim. Bana vermek zorundasın bunları, oyunu uzatıyorsun dedim. "Ekeekekek 7/1/0 oynuyorum, oyunu alıcam sizin için, turnuva çok izlion sus" tarzında konuştu. Dedim sonra oyun sonunda 40dk'ı geçsin görürsün. Nitekim geçti bu arkadaş yan basmaya başladı bende usulca diğer lanelerde kasmaya devam ettim, assistten altın alırım diye yardım ettim. Sonra bu arkadaş 7/6/x 2li rakamlara gelince kafası bastı ( yada bastığını düşünüyorum), adamlar barondayken baron çaldım. Üstüne birde 4'ünü yatırdım sonraki savaşta, kuleleri aldık, all'dan "this is why we hate mf" yazdım çıktım. Dipnot: Oyunun başında dc yedim. Lvl 6 iken ben 2'ydim. Tl,Dr: DPS'inizi besleyin, onun güçlenmesini engellemeyin. Üzülürsünüz. Yenseniz de oyunu gereksiz uzatmış olarak yenersiniz.sonuçta kazanmışsınız, adam haklıymış. az qq çok iş hade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Neyi yanlış yaptık bilmiyorum ki http://i.imgur.com/AJLmd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Bowu almayıp, phantomu bitirsen kazanırmışınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Final başlıyor birazdan. http://iemhanover.leagueoflegends.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 200 bin kişi izliyor. Honun dotanın bu kadar oyuncu sayısı bile yoktur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Ahahahaha kurwa kurwalar turnuva kazancak. Birde doğu serverını beğenmiyordunuz. O değilde bu adamlar nerden çıktık son 2 yıl tüm turnuvalarına şöle böle baktım, ortada bu adamların takımı bırak 1 tane rus yoktu. Putin ajanları falan mı bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 westteki hesabı geri alabildim sonunda nick: Lyvanna oyun olursa çağırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Son 6 aydır falan varlar herkesi domine ediyorlar. Alexich denılen adamın streami vardı diğerleri kim bilemiyorum. Bu alexich US veya west bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Birde amerikalılar direk obez nolifer, rus çocuklar onun yanında votka içtik çıkışta da sarışın bekliyor görüntüsünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Kojiroh said: Neyi yanlış yaptık bilmiyorum ki http://i.imgur.com/AJLmd.jpg isimden kaybediyorsun abi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 boyacıspor vs 1.lig takımı gibi maçtı lol. Urgot tek başına corki+janna'yı ağlattı. Alistar paso roam gezdi ordan oraya. lee desen efsane oynadı gene. m5 iyi, m5 güçlü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 m5 yargıladı adeta haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Adamlar 2 turnuvada 1 maç kaybetmişler sadece O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Bundan sonra Shen oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Clg.eu olsa belki biraz rekabet olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 180 - 1 gerideydik dominin maçında 0-1 kazandık. Hemde takım nerdeyse 4vs5 oynuyordu. asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Kaede said: dakika 8de 3v5 ahahah allah belanı versin west Kafa buldun kaede? eastte urwa kurwa kurwa spam/feedeerlardan kurtulamazken son 6 ayda topu topu 3 adet "hue hue hue" spam yedim westte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 yok 4 arkadaş premade girdiğim 5 oyunun 4ünde dışardan gelen de feeder çıktı ahahah valla rollback yapsınlar saniye durmıyacağım westte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar