deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Pantheon da nerf yedi, ben çok severek oynuyordum ama ultisi değişince verdiği zevk yarı yarıya azaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ultisinin gerçekleşme süresi azaldı ama 2 sn falan eskiden böyle düşmanların baya kaçacak süresi oluyordu şimdi daha kıstırabiliyorsun rakibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Blitz free weekde dene bence öyle karar ver rankedda pek tuttmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 hangi serverda oynuosnz.. biz east'dan west'e gectik oyundan kopma sorunlari fln yasamaya baladk anlam veremedik 3*4 arkadas oynuyoruz da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Ben Nordic'deyim ama ranked problemi fixlenene kadar girmem pek ya. oyunda olduğum zamanda paticik chat kanalındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 lepistes yazan deyyus var bi tane o yüzden girmiyorum ben pati kanalına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Allahtan milletin gazıyla west'e geçmemişim. Ayrıca normal draft'ta rating var mı bilmiyorum ama çoğu normal oyunum ranked'lerden çok daha iddaalı geçiyor. Hani sizin gönderdiğiniz ss'lerdeki gibi abidik gubidik item kasan tipler ne zamandır dek gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 bütün türkler weste geçmiş fsdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 2 haftadır falan evde olmadığımdan oynayamıyordum, patiden de oynayan fazla kimse kalmamış herhalde. Ne kanalda, ne de fl'de kimseyi görmüyorum :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Fin said: bütün türkler weste geçmiş fsdfdsfbir suredir oynamiyorum ama sunu gorunce eastte kaldiima sukrettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 http://www.solomid.net/streampopout.php?s=105599 Dominion betasından streamliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 http://da.twitch.tv/mrmatte Şurda da bir stream var izlediğim kadarıyla ve söylenenler doğrultusunda bazı herolar bu harita için çok güçlü kalıcak. Mesala kog mesafesi sayesinde öttürürdü herkesi yukarıdaki oyunda. Umarım bu haritaya göre buff/nerf olayına gitmezler. Saçmalarlar öyle bir durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Pantheon aldım çok zevkli hero ama ya ben ultiyi iyi atamıyorum yada doğru düzgün dmg yapmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Panth'ın ultisi zaten dmg'dan çok istediğin bölgeye gidebilmek için. Dmg onun bonusu gibi bir şey oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Baya zevkli duruyor. Creep farmsız devamlı kavga dövüş Competitive değil de fun mode olarak reklamını yaptılar hep. O yüzden sanmıyorum Dominion'a göre balans yapacaklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Dominion'a göre tabii ki de buff/nerf olayına girmeyecekler.Yukarda arkadasın dediği gibi fun mode pata küte dalıyorsun.Support tank mantığı yok zaten.Dün oynadık 5 6 oyun cok zevkli ama bazı şampiyonlar bitiriyor.Para kasılması kolay olduğu icin hep carry almak makbul.Tryndamere,jax,ap morde falan baya iyi.İnterrupt icin lux falan da iş yapıyor.Oyunların kısa sürmesi devamlı combat beğendim ama eğlencelik oynucaksın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 dominion açık şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Creep farmlayan adamlar falan var ya off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 dominion inanılmaz kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 eğlencelik işte yav dota'daki saçma modlar gibi düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Bu oyunlarında clien exponentiall büyüyor ya. 2 gb olmuş client. Hona bakmıştım geçenlerde 300 mb olan client 1.5 gb a mı ne çıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 uzun zamandır gırmıyordum baktım 1 saat sıra var , meğer dominion açılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Bir çözebilsem, ocakta 750mb'ydi LoL, ne yaptılar da 2gb oldu anlamadım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Q fena ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 eastte hiç queue yok. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar