Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 vlad'in durumu ne. rp ile alicam iyise. bi ara op op op diye cok qq vardi dsafga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 shaco da vlad da ağır nerf yediler, öyle çok ahım şahım değil. ama orianna <3<3<3<3<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Oriannaya buff falan mı geldi uzun zamandır oynamıyorumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 3. nerf geldi ori ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 orianna gene nerf yedi zoning falan hak getire artık baya baya iyi oynuyor olmanız lazım vladda herzamanki gibi op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 robot yarim gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Adamlarda şaşırdı oriannaya gelene kadar o kadar hero varki nerf yicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 nidalee çok iyi http://www.youtube.com/watch?v=b5ggd7_5TUE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 çok zevkli hero ama beynim yanıyor oynarken sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 orianna çöp olmuş ya kahretsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Blitz almam gerekiyormuş bunu anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 5v5 draft oyunlar daha bir sofistike oluyormuş. 7/24 rage'e giren tipler yok, insanlar ne yapmaya çalıştıklarını falan da biliyor gibi görünüyorlar. (En azından Brand alıp phantom dancer falan çıkmıyor insanlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 çocuklar yatınca gece 11den sonra 5v5 draft kaliteli oluyor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 haftaiçi geç saatler bir nebze daha iyi evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 pudge/devourer gibi bir hero yok mu yav lol'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 blitz benzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Gidiyim op jaxla bir draft daha yapayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 üff 6.3k blitz,neyse f2p'de bu hafta hem denemiş olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 tek gimmick üstüne kurulu herolar hele pahalıysa bulaşma çabuk bayarsın blitz beleş işte bu hafta sömür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 http://b1109.hizliresim.com/11/9/20/9278.png Bazen şu oyunu oynarken beraber oynadığım insanlardan tiksiniyorum. Adamlar şöyle oynuyor, Benimle beraber geliyorlar, combata girecek gibi yapıyorlar, ben chargelayınca hepsi geri kaçıyor. Sonra ben 1-2 kişi öldürüp ölüyorum, bizimkiler aha free kill diye koşuyor sonra gerisin geri ve hepsinin her şeyi açık %100 hp'deyken Rammus'tan taunt yiyip ölmeyi başarıyorlar. Hepsi süzme gerizekalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 abi niye premade ypamiyoruz bu kadar adam oynuyosak yoksa yapiyo musunuz yoksa ben mi nubum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 biz her saat premade kaldiriyoruzda seni sevmediğimiz için çağırmıyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 benide ekleyin yav oyun oynuyosanız normal oyunlara gelirim ekleyin yellow ledbetter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Benim nickim elisttrea, daha invite atıldığını görüp de gelmediğim olmadı ama totalde 2 - 3 kere falan premade yaptık sanırım aylardır. Gerçi ben çok oynamıyorum da daha yeni 30lvl olacağım, belki ranked için falan premade yapılıyordur, ya da arkadaş grubu falan vardır bilemeyeceğim o kadarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Kaede said: tek gimmick üstüne kurulu herolar hele pahalıysa bulaşma çabuk bayarsın blitz beleş işte bu hafta sömür haklısın o kadar puana değmez bencede ama fena değil zevkli hero.pantheon almayı düşünüyorum ne diyosunuz pek oynayan görmedim ama güzele benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar