EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 yeni arayüz çok iyi olmuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 katılıyorum çok daha derli toplu ve kullanışlı gözüküyor şu haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Login sırası başlamış gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 abi kafam basmıyo wukong aldın sıçtık diye başlıyolar. hadi tamam.. 7-2 yapmışım batırdığım fln yok adam 0-5 öldükçe hala beni suçluyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 O çeneye ya çeneyle karşılık vericen ya da susucan kendini yesin.Her daim var öle tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 o tipler her türlü dayaklık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 oyuna yeni başladım lvl 8im şu an 5v5 biten maç olmadı henüz :S leaverı,afkyı reportluyorum da bununla ilgileniyolar mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Tribunal diye bir sistem var oyuncular ilgileniyor onlarla. Ama 2-3 haftadır falan inaktif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 wukong canavar gibi hero neyine laf sölüolar ki stealth olma var ultisi de cevanar gibi + üstüne ucup 1. skill vur adama deli gibi hasar veriyosun falan bence eklenen en iyi herolardan biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 http://www.razerzone.com/pax/league-of-legends Beleşe move speed quinti veriyorlar. Şu an biraz yoğun olduğundan db hatası veriyor ama gece falan deneyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Allah belasını versin bu kadar kötü oyuncular olmamalı bu oyunda ya 1500 ratingden 1250lere düştüm solo 5v5de, ad heimermi dersin lane yimi dersin, her türlü mal varya, biraz önce oyun atıyorum noc junger oyundan düştü geride gelmedi rumble var 5v4 oynuyoruz 16/7 oyun sonu skorum var adamlar alttan giriyorlar diyorumki towerin altınta savunun adamlar ne yapıyor gidip ormanda ölüyor üstüne suçlu ben oluyorum artık haykırmak istiyorum honda yine biraz dota tecrübesi olan nooblar idare ediliyorduda burada yok hacı ya yeter ya yeterrrrrrrrrr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 9-12 yaş arası bütün ruslar orianna op diye ağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 mlg lol streami başladı bu arada http://pro.majorleaguegaming.com/live/league_of_legends Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 orianna bir süredir hep ilk ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 HD izlemek için Step #1: Go to the Majorleaguegaming.com website. Step #2: Create a account Step #3: Login in with that account. Step #4: Go here https://www.facebook.com/hotpockets?sk=app_215587088464027 Step #5: It's a hotpocket contest wich gives a free MLG silver month to any that access it. Step #6: On the bottem is sais, get a free code, click that. Step #7: Enter your e-mail and whatnot and you'll get a code send to your mail. Step #8: PS you do not need facebook for this even when its a facebook event. Step #9: Enter your stuff again, I used a mail-adress I dont use often btw. Step #10: Enter your code!, Congrats you most likely won nothing. Step #11: After a bit check your e-mail and it will have a ''pitty'' prize, a free month of MLG Step #12: The mail will contain a code and a link : http://store.majorleaguegaming.com/hotpockets Step #13: It takes you to the MLG site where you are already logged in, simply enter the code and congrats you're not a MLG silver member, go and enjoy the stream in FULL HD GLORY. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 oh be orianna görücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Ne zaman başlayacak maç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 YA mallar yayınlamadı oriannalı maçı orianna 11-3 mü ne gitmiş.nah banlamadan bırakılar bir daha.izleyemiycez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Geçen izledim bi maçı. Çok komik lan bu lol maçları. Spiker var bide anlatıyo heycanlı heycanlı bi bokmuş gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 /çift gitmiş pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 kimse görmedi problem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 EagleEye said: Geçen izledim bi maçı. Çok komik lan bu lol maçları. Spiker var bide anlatıyo heycanlı heycanlı bi bokmuş gibi :) e sanada o kadar para verseler sende anlatırsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Skarner çok zevkliymiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 ben zerre zevk alamadım o herodan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 çok zayıf bence.. sen adamların dibine gidene kadar eline vermiyolarsa sen çıkarıp 'kancayı' çekiyosun basee kadar.. slowu atmak ayrı olay mana kalmaz, gıdım gıdım vuruşu ayrı bişi wu-kong gibi.. güzel fikir ama biraz zayıf kalıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar