S-H Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 bi sorunum daha var lol ile ilgili,oyunu çalıştırmaya başlamamla birlike internetim felç oluyor resmen interneti hiçbir şekilde kullanamıyorum bir tane sayfa bile açılmayacak hale geliyor,işin ilginç yanı daha oyuna giriş bile yapmadan bunlar olmaya başlıyor(login screen'de).oyuna login olduğumda veya maça başladığımda herhangi bir sıkıntı olmuyor lagsz oyunu oynayabiliyorum yani.repair filan mı yapsam silip baştan mı kursam nedir sorun acaba fikri olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 patch yaparken torrent tarzı bir sistem kullanıyor olabilir ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 DoruK said: patch yaparken torrent tarzı bir sistem kullanıyor olabilir ondandır dün gece tüm patchler yapılmış şekildeydi keza bugün 10 15 kbs ile dl yapıyor ama internet yine kullanılmaz durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 stimpak said: Chu LOL'u bırakmış, hon'a geri dönmüş. şu anda streamliyor said: 've been off HoN for quite a while, but starting to make a comeback. Got some really bad habits from playing LoL, and these new S2 heroes seem very S2'ish. Big plays will have to wait a bit, but I will be streaming daily hopefully we all can enjoy some of these games and my progression :D Just got my own connection, YAY. stream chu dan bizene milletin şeyiylemi giriyoz gerdeğe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 bak bak komedyene bak lolu büyük honu küçük yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Kaede said: bak bak komedyene bak lolu büyük honu küçük yazıyor küçük hesapların adamı heralde :).takım tutar gibi oyun tutmak çok ilginç bir kafa abi @doruk p2p özelliğini kapadım düzeldi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 bu adamdan 50 saat ders alan yoktur dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 yeni yüklüyor bu kadar oha :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 yeni heroyu sadece botlarla deneyebildim daha ama, çok eğlenceli lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Olm 37kbps ne lan dalga mı geçşiyo bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 p2p'yi kapadım 100 kbps ile çekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 ahah herkes bi gazla talon alıyor boom headshot caithlyndealwithit.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 farklı herolar koysunlar şu botlara paso anni,sokara falan bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 onlar bu hale gelmeden önce oynasaydın... youtubeda olacak 1-2 rage videosu.. rus adamın teki seslendirmeli yapmıştı hatta. "Imust attack i must attack" fln diye boyu sesslendiriyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 500mblık bişey indirmeye başladı nasıl patch bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 500mb olması deil 15 kb ile indirmesi soru nbence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 modem resetlemeyi deneyin bütün gün öyle 15kb ile dl olmasını izledim yemek yerken reset attım normal hızına döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 modem reslemedim ama.. peer to peer i açtım kapadım. launcherı resledim ettim. yok. ilk 15 dakak harikaydı.. sonra 5 saat öyle kaldı çğleden akşama doğru bi ara hızlamış ki bitmiş (9-10 saat veriyodu ETA) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 NOLUR leaverlar ölsün ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 talon fazla overpowered ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 dominion mı geldi ki 500 mb patch çekiyoruz arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 talon tam bir saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 talon çok zevkli. 3-5 oyun attım böle hiç ezmedim ama gene 8-9 kill 2-3 deathle oynadım çok zekvli oynaması vayneden sonra favori herom olabilr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Patchten sonra FPS düşüşü yaşayan var mı benden başka? Ayrıca oyun fontları falan da cleartypelı gibi, baya gözümü yordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Var, saçma sapan FPS düşüyo arada bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar