aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 summoner sensin, champion da sana oyunda verilen eleman iste. oyuna girerken seciyosun gene hon dota gibi. ayrica oyun disinda skiller ve runelar var, summoner olarak alabildigin, bonus monus veriyo biseylere, veya ekstra iki skill oluyo oyun icinde kullanabilicegin, onlari degistiriyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Storeda champion kısmının esprisi sadece farklı herolarla oynamak için unlock yapmak mı ? Unlock dediği heroyu ben seçip oynadım gerçi işin garibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 oynayabildigin herolar degisiyo galiba her hafta filan. hep oynamak istiyosan storedan aliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Hum tamam heronun üstündeki ünlem süreli free to play geyiği o halde ,son bir sorum daha var IPleri ileri herolara biriktirmek mi yoksa şimdiden oynamayı sevdiklerimi pickleyeyim mi ?5k IPli hero ile 500 IPli heronun farkı nedir? Sagol bu arada gecenin bi körü cevapladığın için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 onu keyfin bilir valla, begendigin varsa parasi neyse ver, al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 me wants talon :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 shen devam et sen. iyisin. bloodhail nerde lan kaç gündür? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 alakasız başlık oldu ama idare edin ya ben çok büyük bir noobluk yapıyorum ya sitede bir sorun var bi türlü kayıt olamadım bütün boşlukları dolduruyorum,play for free butonuna basıyorum fakat hiçbir şey olmuyor,yanlış yerden mi kayıt oluyorum nedir anlayamadım. https://signup.leagueoflegends.com/en/signup/index region kısmıyla alakalı bişey olabilir diye tahmin ediyorum fakat region seçmeme izin verecek bir şey çıkmıyor karşıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 sitede sorun varmış hallettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 bugün tam bir facia.9k sıra bekliyorum öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 east mi west mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 east Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 east unavailable diyor ?play tuşu bile aktif değil bu ne bea :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 west te patladı busy oldu girişte yapılmıyo sıçtılar gene bi yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 undefined oluyor bekleyince bi süre (10 dakak bakmadım geldim onlnie yazıyodu) düzeliyor.. 30 dakka queue ya atıyor. giriyorum.. kardeşim modemi resetliyor :/ ek: neyse 3 dakka queue verdi şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 9000den geri sayım başladı ,5 dk çekti banada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=SiMHTK15Pik bendede over 9000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Oyun yine oynanmaz oldu allah belalarını versin Riot'un sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 TheRiverBelow said: shen devam et sen. iyisin. bloodhail nerde lan kaç gündür? :( Bugün yarın gelirim. Evde misafirlerle uğraşıyorum :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 patch falan çekiyor,5kb/s ile seneye biter herhalde iki gündür oyun atamıyorum meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Chu LOL'u bırakmış, hon'a geri dönmüş. şu anda streamliyor said: 've been off HoN for quite a while, but starting to make a comeback. Got some really bad habits from playing LoL, and these new S2 heroes seem very S2'ish. Big plays will have to wait a bit, but I will be streaming daily hopefully we all can enjoy some of these games and my progression :D Just got my own connection, YAY. stream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 tamam da bunun yeri bura mı hon streamini hon konusuna koysana :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 oraya da koydum zaten. hon'dan lol'e geçtiğinde "chu bile bizde lololo " yapmışlardı , adamın dönüşünden sonra söylediklerini de buraya koymak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 ne patchi bu bu kadar büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Dominion altyapisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar