DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 fiddle'ın ultisi gayet başarılı aslında, oynayan iyiyse ganklerde fear+drain 1 kişi direk iniyor. teamfightta galio, nunu vs kombosuyla ağır yargı dönebiliyor. tabi karşı takım mr abanırsa ve stun fln varsa devre dışı kalabiliyor biraz. yine de sırf silence ve fearıyla işe yarıyor ya, survivabilitysi en iyi karakterlerden biri zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Şu yukarıdaki poppy buildi (ilk 3 itemi) tavsiye ederim herkese. son 10 maçtır kaybetmiyor olduğum takımlar. 10 2 8 5 pozitif kdlerdeyim sürekli, ilk aldığım hero poppydi gene çıkartayım oyniyim dedim, uzun zamandır oynamıyordum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 pati kanalı ruhsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 pati öğreniyor daha anca oyunu poppy show :) ranked ama tutmaz gibi, cok flame var diye ranked girmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 olm oyun atiyoz niye girmiyon kanala ha sen westteydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Otomatik weste attı değiştiremiyorum. Açılırsa bir hesabı alıcam easte lvl1 hesapla gelebilirim ama maç varsa 5vs falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 bu arada benim de rankedda singed ile winning streak 20 falan olmuştur hehe bi leave var arada ttnet saolsun oyun başladığı gibi net gitti vodemmi kurana kadar oyun bitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ranked girmiyorum cunku flame olayları beni bayıyor orda easte lvl 1 le geleyim maç dönüyorsa pati ? kaç kii oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 yarın custom game falan atarız akşama herkes toplanırsa bi 5v5 çıkaralım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 pati kanalı ölü en iyi kanal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 anivia ile yardırıyorum resmen ama bu kadar kötü takımlar gelemez abi. anlatmak dahi istemiyorum yani allahtan ranked değil de normal game oynamışım, 1 tane işe yarayan adam olsa yanımda tüm oyunları almıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 anivia kırık ya free weekde oynıyarak sadece quadra aldım kaç kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 http://i.imgur.com/EBvq5.jpg Hayvn gibi feedlenmiş bi Karthus oyun boyu bana focusladığı için çok öldüm de gelen para inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 ahah adam tam jew ne parası lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Yeni 21 oldum rune topluyorum ya, süper oldu bu ip boost sdkfjsjdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Ben de IP boostta 1 sayfa rune topladım aşağı yukarı <3 2 de hero aldım hatta. Ama Kayle'ı aldığıma pişman oldum, çok sövüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 şu anda kayle çok patlak ya early gamei çok çok kötü, late gamei çok çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Late gamede adam gibi haste kasınca zaten pew pew dmg vuruyor da early game'de millet flamele oyundan soğutuyor sonra ben de sağ click opposite base alt+tab yapıp patiye bu satırları yazıyorum işte. Yanımda ashe var, adama 3 kere ulti attım kurtardım 1-4-0 kendisi ona rağmen ve bana NOOB FFS falan diyor adam. Sonra gel de oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 deadwoll said: Ben de IP boostta 1 sayfa rune topladım aşağı yukarı <3 2 de hero aldım hatta. Ama Kayle'ı aldığıma pişman oldum, çok sövüyorlar. http://solomid.net/guides.php?g=2701 runeların uyuşuyorsa eğer dağıtırsın ortalığı. :p ama malesef riot ap kayle'yi öldürme derdinde. sezon 2 ile birlikte kayle tamamen support'a kayacakmış. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Ben Q'yu en son max.lıyordum, support gitmekle hata yapıyormuşum demek. AP runelerim var zaten deniyim bakalım böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 ahah veigar ile 1k ap yaptım gelene geçene ulti tek atıyordu I AM EVIL STOP LAUGHING Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 teemo en iyiymiş ya. mantarla triple kill aldım orgazm oldum fdsz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 abi veigar zatn tam ortada dur kas ap'ni etliye sütliye bulasma sonra git dünyayı ele gecir herosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 adamlar free week diye seçtim sanıyor teemo'yu, sonra gidip esiyorum, ego tatmini direkt afkg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Bugün şu solomid denen sitedeki Caitlyn guide'ını deniycem, early game'de hayvan gibi harass yapıp 3-5 kill alıyorum, late-mid game'de etkimi yitiriyorum, sonra late-late game'de anca açılıyorum falan, bi terslik hissettim. Ordaki guide da earlyde çok peacemaker kullanıp harass kasma olağan takıl olablidiğince zonela adamları, midden itibaren açılırsın demiş. Bakalım sdf Çok pis elim kaşınıyo, mayışlar yatsın ruhumu şeytana bi satıp Brand ve Vlad alabilirim sdsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar