GEd Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 350 eskiden vardi telafiden gelen, 500 kusur daha iyi olmus :) Bu ara oynamiyorum tatildeyim ama firsat bulursam bir skin patlatiriz artik. Annie skinleri süper :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Bana da gelmemiş hala. Skin yerine %50 indirim olunca champion almayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 "server is busy today.try again later" artıksaatfalan vermiyodirek yarıngeldiyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 EU serverlarını West ve East olarak ikiye ayırıyorlarmış. Herkesi lokasyonuna göre ikisinden birine yerleştireceklermiş. Ayrıca bir seferliğine ücretsiz olarak taraf değiştirme hakkımız varmış. http://eu.leagueoflegends.com/news/prepare-eu-west-and-eu-eastnordic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 BEn west tarafında oynarım eğer seçme şansım varsa hiç gerek yok nordic/rus filan kasmaya almanlarla filan oynarım daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Bir tarafta Ruslar, diğer tarafta Fransızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ahaha abi bu nedir ya forumlarda çocuğun birisi yazmış gm cevap olarak ahaha yarıldım Zenon please please please group the nordic countries with the west. Don't separate us You are German you should know it hurts! Remember Berlin! The wall! Never forget! LAn okudum yaş geldi gözümdem gülmekten dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Weste girebilirsek güzel olur, kiril alfabesi kullanmayan insanlarla oynarız en azından. Ama anlamadım koskoca Amerika playerları sıkıntı yaratmıyor da Avrupa'da mı yoğunluk oluyor da ikiye bölüyorlar serverları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 avrupada daha cok oyuncu var amerikadan. heleki pc oyuncusu. aksine koskoca avrupada sorun yaratması cok normal. dreamhackinfinali işte avrupa saatine göreydi 200k insan vardı lolda 150k vardı sc de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 ee turkiye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 east oluruz tabii ki. önce o haritaya göre otomatik dağıtılacakmış accountlar ama 1 kereliğine ücretsiz değiştirme hakkı veriyorlarmış, büyük olasılık batı'da yığılma olur, doğu çok daha sakin olur ha bir de serverlar ayrılınca herkese 14 günlük IP boost veriyorlarmış /kaynak: http://eu.leagueoflegends.com/eu-platform-split-faq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Cuce said: avrupada daha cok oyuncu var amerikadan. heleki pc oyuncusu. aksine koskoca avrupada sorun yaratması cok normal. dreamhackinfinali işte avrupa saatine göreydi 200k insan vardı lolda 150k vardı sc de. 200k sadece own3d streaminde vardı oyun içindeki kendi streamleri ile beraber toplam 900k kişi izlemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Bu kadar sık biçimde down olan sunuculara sahip bi oyunun oyuncu sayısının bu kadar randımanlı ilerlemesi takdire şayan bi şey cidden. Adamlar bu potansiyeli kontrol edemedi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Kaede said: Cuce said: avrupada daha cok oyuncu var amerikadan. heleki pc oyuncusu. aksine koskoca avrupada sorun yaratması cok normal. dreamhackinfinali işte avrupa saatine göreydi 200k insan vardı lolda 150k vardı sc de. 200k sadece own3d streaminde vardı oyun içindeki kendi streamleri ile beraber toplam 900k kişi izlemiş 900 k bana daha çok unique sayisi geldi cunku kendileri zaten owned streamin linkini paylaşıyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 bugün oyuna girememe sebebimizi bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 BEn 1 saat bekleyip girdim custom harıcı bırsey calısmıyordu sonra dc oldum tekrar gırım dedım yıne gırmıyor msg gecıyordu tekrar bakım yapacaz dıye problem varmıs normal ve ranked gamelerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Yanlız forumlar acayip komik yani avrupadaki yeni nesil yazık çöpler yani dünyadaki en aptal insanlar USa da yaşar sanırdım avrupada bu yönde gidiyor ahahah kendini üstün gören nordiclermi ararsın zırlayan ruslarmı avusturya ile almanyayı nasıl ayırırsınız diyenler mi? Komedi ama somut bir gerçek resmen ırkçılığa kadar giden bir durum birisi çıkmış ingilizce konusabilen konusamayan demiş, birisi isveç ile rusyayı birmi tutuyorsunuz demiş yani isveçten birisinin bizim teknoloji diğer doğu avrupa ülkelerini ezer filan demiş ahahah lan rusya uzayda japon kale maç yaparken isveçliler daha 6 ay gündüz/gece olayını çözmeye çalışıyordu ne kadar egoları yüksek insanlar bunlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 sonunda euya girebildim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 11.37 2h35m que epix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 ohanye ben 1 saat önce sırasız girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 insanlar oyundan soğumuş işte dün geceyarısı de bugün 17:12 de 20 dakka veriyo max. eskiden olsa 1 saattin altını göremezdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Ben yükledim patchleri serverlar ayrılana kadar us da takılıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 yurtdışı förtleyince oyun ortası 800 ping e mahkum olunca us e de bolca sövüceksin merak etme :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 valla ben 1 aydır falan usteyim, hiç dediğin gibi bişi olmadı. en azından serverlar stabil. eu'daki 240 pingle na serverında aldığın 240 pingin alakası bile yok mesela o bi acayip. eu'da hiç oynanmıyor o pingle. valla kafam rahat ya iyi ki erkenden atmışım kapağı, sıra mıra beklemek bana göre değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar