Fin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Argust Argustr deben lvl 8im 30 olunca akabilir ranked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 serverlerde sıkıntı olduğunu kabul edip gene sus parası vereceklermiş. neyse bu sefer 550rp fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 350 vardı, 900 olcak mis gibi. Seksli bi skin alırız artık sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 of ulan bilsem harcamazdım önceki 350 rp yi indirimdeki waterloo miss fortune skinine fuuuuuuuuuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Bende bugün kaçmasın diye yellow shen aldım, scorpion gibi geziom, ucuza kapattım 550'yle woad ashe falan alırım. Birde hayırlı olsun server problem DDos'danmış. Bizde yedik. said: Recent Server Stability Issues in Europe Posted by Tryndamere on Fri, 06/24/2011 - 00:05 Riot’s mission is to be the most player-focused company in the world. League of Legends has grown from an idea to a worldwide phenomenon at a pace that’s both thrilling and humbling. Our player base is now several million strong and spans over a dozen countries. Unfortunately, this has garnered us some extra attention from cyber bullies. Some of which has been detrimental to your gaming experience. You’ve probably heard rumors of the DDoS attacks that we’ve been experiencing. Unfortunately, these rumors have been a reality, and are a big part of why our service has been suffering. We’ve been working around the clock to maintain stability, but the malicious nature of our internet assailants have made that difficult. In any case, we understand that the service that we’ve been providing you has been unacceptable and we will not rest until we provide the phenomenal service that you all deserve. So to thank you for your patience during this period, we’re happy to provide the following: -550 RP to every summoner who has logged in between 12:00 a.m. CEST on June 1st, 2011 and 11:59 p.m. CEST on June 23rd, 2011 -Leaver amnesty from games going back to June 1st. Many disconnections weren’t your fault, and we don’t want unintended leaves to reflect negatively on you. We know that the best form of compensation we could provide you with is consistently stable access to League of Legends, but as we strive to make that a reality, we want to give you this as a token of our appreciation for your patience and support. Also know that a long-term fix to these stability issues is on the horizon, and we’ll have more information regarding these coming changes in the near term. In the meantime, thank you for your support, your passion, and your patience Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 nerden confirmliyoruz direkmi veriyor 550rp ? gideyim ben de professor ryze alayim yeterse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 yetmezse bekleyin gözünüzü 4 açıp sürekli bi 50% skin sale cycleı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 rp gozukmuyor ben de sanirim gelmemis .< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Aynen skinleri %50 den düşürün hep. Birde daha puanlar gelmemiş. Bu haftasonu gelir galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 baya sürebiliyor yüklenmesi benim 350 puan ilan edildikten sonra 7-8 gün sonra mı ne gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Gene girilmiyor oyuna. 550 kurtarmaz artık 1k falan versinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 serverlar düzeldi sanırım sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 ara sıra sapıtıyor ilk 9k que veriyor 15-20dakka diyor alt tab yapiyorum bi gelip bakiyorum hala 9k 56mins SDFSFSDF paralı yapsınlar bari girmesin swekidler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 40dk bekledim, son 10dk'de bari duş alayım dedim "server is too busy" hatası verip kapanmış. Şimdi de giremiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Hayır bi de yarım saat sıra çıkıyor bekliyorsun, son 10 dakikada "Server busy" hatası veriyor :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 evet tam shen aldım begenmedim gerçi pek ama biraz öğrenmek isterdim :z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 shen iyi tankta alismak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=273925 Shen sıkıcı baya ya. Amumu, rammus, malphite vs. çok daha zevkli geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Shen dünyanın en zevkli karakteri lan naptınız sdfss :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Udyr alayım mı ya? Phanteon var sadece, bir tane daha alayım değişimli oynarım dedim. Bana oynaması zevkli şöyle değişik buildler deneyebileceğim bir hero önerebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 gragas direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 yeni başlayan biri gragasla sıkılır baya :) Twisted fate dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Yarını bekle tabi belki beleş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 gragas gzüelmi ya, portresini sevmedim ben onun yerine olaf aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 master yi o zaman sdsf gragas iyi ellerde bildiğin oyunu taşıyor öyle bi karakter, ama oynamadan 1-2 replay falan izleyin çünkü oynayanların %95i hiç oynayamıyor gragası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar