Loxias Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 zenci her zaman zenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 aquila said: chalky tam bir modern zaman gangasteri, hic o zamanin adami degilmis gibi, o dual wield silah cekme filan, konusmasi. Abi o tarihler dahilinde değerlendirmek lazım bugünün gangsta larıyla bir tutma, 920'lerin "zenci pislik" toplumunda AC nin en paşa adamına "motherfucker" diye hitap edebilen bi zenciysen, adamın öldürüldüğü için aynı adama "racon" kesip diyet alabiliosan, "Chalky reyis" ol artık yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 bunlarin benim dedigimle hicbir alakasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Her türlü pisliğe girip çıkan bi adam,beyazlardan nefret eden ama onlar gibi yaşamak için kıran/döken bi tip. Normalde nasıl konuşması yada silah çekmesi lazım.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 yine mükemmel yine mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ben de tam bunu ariyodum, neler donuyor yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 karakterler muthiş ya.işte bu yuzden adamlara saygı duymak lazım hani dizi izlermiş gibi değilde o adam hakkaten öyle imajını çok iyi veriyorlar oyunculuklarıyla. çok ağır tempoyla ilerliyor fakat muthiş.detaylar mimikler oyunculuk hakkaten son yılların en iyisi dizisidir sniperın o sogukkanlılığı.anneyi öldüreyim kızları öldüreyim sihibrbazı izlerken margaret ayaga kalkıp alkışlamak istiyince nuckynin ona bakışı michael pittde baya iyi oynuyor tommy karakteride çok iyi van halden ztn insan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 tommy kim olm, jimmy. sacini adam gibi kestirsin yalniz, ayar oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 tommy yok dimi dizide.vay anasını. tommy jimmynin cocugu galiba ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Van Alden'in son yedigi halttan yakasini nasil siyiracagini merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Repent, religionlol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ABİİİİ Steve Buscemi'nin oynadığı bi crime dizisi ve ben ilk defa duyuyorum. Çarpılmadığıma dua ediyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Son, I am disappoint. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Jimmy's mom > all >:D<. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 van alden, bootleg fighting vigilante olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 altyazı var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 türkçe yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 işte bende onu diyorum :) koskoca türkiye 1-2 kişin çevirmesiyle mi izlyor şu dizileri filmleri ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 2. sezon çok daha güzel olacak gibi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 3. sezon ondan da guzel olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 kimin geldigini gorunce van aldenin yuz ifadesi asfds. 2. sezon agir entrika donucek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Van Alden'in onlarca tanigin onunde isledigi cinayetten nasil yirttiginin aciklanmamasina gicik oldum. Belki o devirde zencilerin cok ezik olmasi sebebiyle olayi bildirmedikleri falan dusunulebilir ama yine de bir sorun olmasi lazim. Olen adamin ailesi, FBI falan hic mi merak etmez gencecik adamin kalpten nasil gittigini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 izlemenin zmanı geldi bunu da. sabrettim bitsin de toptan izleyeyim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 İlk sezon bitti arkadaşlar. Şimdiden 2. sezonu iple çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 bi dizi bu kadar mı mükemmel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar