Osirix Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 nelson sonunda comic relief olmaktan çıkacak galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 son 2 bölüm kalmış çok fena olaylar dönücek aboo chalky giderse bende giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 son iki bölümdede böle gecerse baya bayık sezon olucak zaten narsis bi rozetti etkisi yapamadı, capone patlar direk dedim oda gelecek sezona kaldı. james gittiginden beri üzgünüz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okibye Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 gillian: "gg wp" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 bari hazır riçırd chalky'nin yanındayken ekşın olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Gillian'ın böyle gideceğini tahmin etmiştim, bir önceki bölümde kaçak göçek telefon konuşması yapıyordu eleman. Nucky de Eli'dan şüphelendi, çocukluk şiirini falan hatırlatması bi nevi vicdan muhasebesi yaptırma amaçlı. sezon finali fantastik olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 aaa haftaya final mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Daesu said: son iki bölümdede böle gecerse baya bayık sezon olucak zaten narsis bi rozetti etkisi yapamadı, capone patlar direk dedim oda gelecek sezona kaldı. james gittiginden beri üzgünüz zaten. Katılmıyorum sana, ben bir önceki sezon sıkıntıdan kurdeşen çıkaracaktım az daha bu diziyi izlerken, korkunç şekilde sıkılıyordum öyle böyle degil. Sırf bitireyim sezonu diye izledim. Bu sezon ise hiç sıkılmadan ve rahatlıkla izleyebildiğim çok da iyi ilerleyen bir sezon oluyor benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Daesu said: son iki bölümdede böle gecerse baya bayık sezon olucak zaten narsis bi rozetti etkisi yapamadı, capone patlar direk dedim oda gelecek sezona kaldı. james gittiginden beri üzgünüz zaten. Bi james gelmez daha zaten. İşi business'dan çıkarıp tension katıyordu aile oldugu için. Öyle bir materyelleri kaldıgını sanmıyorum, 2 sezondur monster of the season temasındalar. Rosetti reis'i anıyoruz. http://i500.listal.com/image/5583070/500full.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 http://i.imgur.com/TDDLW.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 sezon finali, manly tears. http://www.youtube.com/watch?v=d5GZJQYYVAE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Orospu cocukları ne güzel final çekmiş belli değil. Abi Harrow sahnesi gerçekten içimi parçaladı. Çok da güzel çekmiş namussuzlar. Önümüzdeki sezon AR görücez bol bol, tarihte öldügü noktaya geliyor, Hoover'ın seçimlerinden önce vuruluyor zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 olm annelerinin ne suçu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 sezon finali yazık oldu richard harrow'a... rip in peace ilay da ilk iki sezon biriktirdiği backstabbing bastard puanlarını biraz sildi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 of bu sezonu hiç izlemedim. nasıl bir orgazm olacak belli değil. viskimi alıp sabahlayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Çok etkileyici bir final, bok gibi hissettirdiler sağolsunlar da Harrow misslemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 lan bu nasıl sezon finali ya dumur ettiler resmen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Şimdi koyuyorum sezon finalini haydi bakalım dediğiniz kadar varmıymış göreceezz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Jim_E_Rustler said: Orospu cocukları ne güzel final çekmiş belli değil. Abi Harrow sahnesi gerçekten içimi parçaladı. Çok da güzel çekmiş namussuzlar. Önümüzdeki sezon AR görücez bol bol, tarihte öldügü noktaya geliyor, Hoover'ın seçimlerinden önce vuruluyor zira. Üsttenli spoiler'i açmayın, spoiler'siz kısımdaki küfürü edebilirsiniz. Mal bebe.. Sezon finali görüşüm Sezon finali ile ilgili de, meh bir finaldi diyebilirim. Çok şey havada kaldı, bir tek Maybelle'nin sahnesinde dumur oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Evet Ahmet keşke paylaşmasaydın. Bu adamların hiçbiri Spartaküs değil ki, çoğumuz diziden öğreniyor kime ne olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Bir önceki sezon finalinden falan kat kat iyi bir sezon finaliydi bence. Gayet güzel ya, adamlar bu işin nasıl yapılacagına dair ders veriyorlar adeta, öğreti niteliğinde örnek teşkil edilebilecek, derslerde gösterilebecek tarzda dizi çekiyorlar, komple helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 güzel finaldi. harrow sahnesi gördüğüm en iyi sahnelerden. harrowjames en sevdiğim karakterdi, gitti. sonra doyle ile harrow kaldı. doyle'u öldürünce üstüne para verecek insanlar tanıyorum dediydi nuck, ölecek herhalde diyordum hala yaşıyor. derken richard reis öldü yahu. :( :( :( çoook güzel yapmışlar ama ölüm sahnesini. chalky'nin kızını vurması da acayip sağlam twist oldu. narcisse'in mapus sahnesi de çok güzeldi. capone başa geçti. yanında da george. of of. süper. genel olarak geçen sezon kadar iyi değildi belki ama yine de iyiydi. bir de capone olayları sayesinde önümüzdeki sezonun en iyi sezon olacağına bahse girerim. yürü be al, kim tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 calimero said: Jim_E_Rustler said: Orospu cocukları ne güzel final çekmiş belli değil. Abi Harrow sahnesi gerçekten içimi parçaladı. Çok da güzel çekmiş namussuzlar. Önümüzdeki sezon AR görücez bol bol, tarihte öldügü noktaya geliyor, Hoover'ın seçimlerinden önce vuruluyor zira. Üsttenli spoiler'i açmayın, spoiler'siz kısımdaki küfürü edebilirsiniz. Mal bebe.. Ne bu yavşaklık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 http://static2.fjcdn.com/thumbnails/comments/Might+be+a+bit+of+an+over-reaction+but+I+hope+_a4c9db2df91dda70af52eb2279ac1c21.gif overreaction. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Nigger_of_the_sand said: Evet Ahmet keşke paylaşmasaydın. Bu adamların hiçbiri Spartaküs değil ki, çoğumuz diziden öğreniyor kime ne olduğunu. Abi şu an ben size tarihten spoiler mı vermiş oluyorum? Saçmalamayın, dizi sık sık çıkıyor zaten tarihi timeline'dan, öyle olabilir, olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar