Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Eddie'nin son bölümdeki durumlarını çözemedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 dr. narcisse hem isim hem tavır olarak bond kötü adamına benzemiş, pek yakıştıramadım diziye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Ya izlesenize diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 of başladık gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 dr. narcisse = brother mouzone eben HBO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 narcisse iyi de direkt nemesis olmasaymış daha iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 http://31.media.tumblr.com/tumblr_mdi6887qNz1qgsr1po1_500.gif reis kaptı ödülü ya. R.I.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 narcisse'e koymak için bu sezon sonunda ne feda edecek nucky onu merak etmeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 adam ödülü hakettiydi ama helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Nelson'ı harcıyorlar ya güzel bir çıkış yapmasını bekliyoruz artık. Capone'da gittikçe psikopat bir hale bürünüyor 1-2 sezon sonra tam kimliğine bürünecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 NE ZAMAN BAŞLICAK BU YETER BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 atlantic city sandyde yikildi abi, yokmus bu sene dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Nelson kendine gelsin biraz ya, özletti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 http://i.imgur.com/TBKprKD.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 ya 4. sezon 1. bölüm gene çok sıkıcıydı ben daha fazla izleyemeyeceğim sanırım bu diziyi bırakıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 başladı mı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Litminov said: Nelson'ı harcıyorlar ya güzel bir çıkış yapmasını bekliyoruz artık. Capone'da gittikçe psikopat bir hale bürünüyor 1-2 sezon sonra tam kimliğine bürünecek gibi. ileriye yönelik Baby Face Nelson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Spoiler yerim diye bakmadım ya meraktan viki sayfasına bakayım dedim az birşey spoiler yedim. abbaaov bizim sümüklü nelsonı görüyon mu sen neler neler yapmış. şu dizi bir bitsin ne kadar alakalı kitap varsa hepsini okuyacağım. jimmy spoiler bu arada gerçekte jimmy'i nucky öldürmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Vingthor said: başladı mı lan Ohooo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Litminov said: jimmy spoiler bu arada gerçekte jimmy'i nucky öldürmemiş. Dostum wikipedia'da gerçekte jimmy darmody diye biri yok yazıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 biriktiriyorum. geçen sezon 10 bölüme yakın biriktirip arka arkaya final ile birlikte izlemiştim müthiş oluyor. al viskini otur izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Nigger_of_the_sand said: Litminov said: jimmy spoiler bu arada gerçekte jimmy'i nucky öldürmemiş. Dostum wikipedia'da gerçekte jimmy darmody diye biri yok yazıyor? Wiki'de bu karakterin Jimmy Boyd'dan esinlenilerek yaratıldığı yazıyor ancak bazı kesim bazı kaynaklar öne sürerek bu karakterin birebir Jimmy Boyd olduğunu iddia ediyor. Mesela Chalky White da gerçek değil onun da The Wire'dan esinlenildiğini öne sürenler var. Dr. Narcisse için de aynı şeyi söylüyorlar. Jimmy Darmody'nin Jimmy Boyd olduğuna dair şöyle bir yazı var. Yani dizideki karakteri Jimmy Boyd olarak düşünürsek Nucky öldürmemiş diyebiliriz. http://theboardwalkempire.blogspot.com/2010/09/was-jimmy-darmody-based-on-real-person.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Sanırım dizi timeline olarak Dillinger'a yetişemeyecek ya. Harrow'u merak ediyorum ben, onun bölümü çoook tatlıydı. Sezonda öleceklermiş tadı verenler; Eddie, Harrow, Rothstein. Bunlar ölüm kokuyor. Yavaş yavaş bir alt kademenin yükselişine şahit oluyoruz. Lucky, Meyer, Capone. The time is nigh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 spoiler bolca sanat içerir +18 rip Eddie http://www.youtube.com/watch?v=umc9xUembyc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 ep 5 Eddie değilde Frank Capone best capone'du, ona üzüldüm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar