Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boardwalk Empire

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nelson'ı harcıyorlar ya güzel bir çıkış yapmasını bekliyoruz artık. Capone'da gittikçe psikopat bir hale bürünüyor 1-2 sezon sonra tam kimliğine bürünecek gibi.
Mesaj tarihi:
Litminov said:

Nelson'ı harcıyorlar ya güzel bir çıkış yapmasını bekliyoruz artık. Capone'da gittikçe psikopat bir hale bürünüyor 1-2 sezon sonra tam kimliğine bürünecek gibi.

ileriye yönelik

Baby Face Nelson

Mesaj tarihi:
Spoiler yerim diye bakmadım ya meraktan viki sayfasına bakayım dedim az birşey spoiler yedim.

abbaaov bizim sümüklü nelsonı görüyon mu sen neler neler yapmış. şu dizi bir bitsin ne kadar alakalı kitap varsa hepsini okuyacağım.

jimmy spoiler

bu arada gerçekte jimmy'i nucky öldürmemiş.

Mesaj tarihi:
biriktiriyorum. geçen sezon 10 bölüme yakın biriktirip arka arkaya final ile birlikte izlemiştim müthiş oluyor. al viskini otur izle.
Mesaj tarihi:
Nigger_of_the_sand said:

Litminov said:

jimmy spoiler

bu arada gerçekte jimmy'i nucky öldürmemiş.

Dostum wikipedia'da gerçekte jimmy darmody diye biri yok yazıyor?

Wiki'de bu karakterin Jimmy Boyd'dan esinlenilerek yaratıldığı yazıyor ancak bazı kesim bazı kaynaklar öne sürerek bu karakterin birebir Jimmy Boyd olduğunu iddia ediyor. Mesela Chalky White da gerçek değil onun da The Wire'dan esinlenildiğini öne sürenler var. Dr. Narcisse için de aynı şeyi söylüyorlar. Jimmy Darmody'nin Jimmy Boyd olduğuna dair şöyle bir yazı var. Yani dizideki karakteri Jimmy Boyd olarak düşünürsek Nucky öldürmemiş diyebiliriz.

http://theboardwalkempire.blogspot.com/2010/09/was-jimmy-darmody-based-on-real-person.html

Mesaj tarihi:
Sanırım dizi timeline olarak Dillinger'a yetişemeyecek ya.

Harrow'u merak ediyorum ben, onun bölümü çoook tatlıydı.

Sezonda öleceklermiş tadı verenler;

Eddie, Harrow, Rothstein. Bunlar ölüm kokuyor.

Yavaş yavaş bir alt kademenin yükselişine şahit oluyoruz. Lucky, Meyer, Capone.

The time is nigh.
  • Yeni Oluştur...