Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boardwalk Empire

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

sopranos'un yapimcisi ve senaristi yaziyor. basrolde steve buscemi var. konu ise:

said:
The story centers on Nucky Johnson (Steve Buscemi), a cunning businessman who runs a liquor distribution ring at the onset of Prohibition, and Jimmy Darmody (Michael Pitt), a young, highly intelligent and ruthless WWI veteran, a low-level flunky for Nucky who wants to quickly climb the ladder.

ozellikle pilot bolumu cok merak ediyorum cunku hbo akillilik edip gidip scorsese'ye cektirmis sdf.

trailer: http://www.youtube.com/watch?v=StkrCTZPS-c
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
yavaş başladı. ama soundtrack ve sanat yönetmeni kesinlikle 10/10 alır.

Steve Buscemi benim favori aktörlerimden biri. 4/4 lük bir oyuncu kesinlikle. ve bu dizi ile ben bu adamın hakettiği ödülleri golden globe ve emmy ile alacağına inanıyorum.

oyunculuk gayet üst düzeydeydi. zaten oyuncuların bir çoğu kariyerli insanlar. yan rollerde oynayanlar falan sağlam projelerde zamanında yer almış kişiler. HBO nun baş yapıtlarından biri olacağı kesin.
Sosyal ağlarda paylaş

güzel dizi.izlenir herturlu.buscemi yaşlanmış lan.benim aklımda hep böyle con airdaki gibi genç zayıf psikopat suratı kalmıstı :)

bu arada diziyi izlerken yogunlaşamadıgım yerler oldu onları sorayım daha suratlara isimlere alışamadıgımdan tabi ilk bolum :)

bu jimmy malı yine gidicek olan yere götürdü dimi.öldürdüğü adamda bu bizim nuckynin balıkcıda pazarlık yaptıgı adamdı.

bizim restorancı abiyi nucky tayfasımı vurdu yoksa o lucky kumarbaz lavukları mı

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...