Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 sopranos'un yapimcisi ve senaristi yaziyor. basrolde steve buscemi var. konu ise: said: The story centers on Nucky Johnson (Steve Buscemi), a cunning businessman who runs a liquor distribution ring at the onset of Prohibition, and Jimmy Darmody (Michael Pitt), a young, highly intelligent and ruthless WWI veteran, a low-level flunky for Nucky who wants to quickly climb the ladder. ozellikle pilot bolumu cok merak ediyorum cunku hbo akillilik edip gidip scorsese'ye cektirmis sdf. trailer: http://www.youtube.com/watch?v=StkrCTZPS-c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 1. bölüm çıktı. çekiyorum izlerim birkaç saate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 aynen çekiyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 izleyen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 yavaş başladı. ama soundtrack ve sanat yönetmeni kesinlikle 10/10 alır. Steve Buscemi benim favori aktörlerimden biri. 4/4 lük bir oyuncu kesinlikle. ve bu dizi ile ben bu adamın hakettiği ödülleri golden globe ve emmy ile alacağına inanıyorum. oyunculuk gayet üst düzeydeydi. zaten oyuncuların bir çoğu kariyerli insanlar. yan rollerde oynayanlar falan sağlam projelerde zamanında yer almış kişiler. HBO nun baş yapıtlarından biri olacağı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 BUSCEMIIIIIIIIIII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Steve Buscemi cuk diye oturmuş yalnız role, indirelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 abi buscemi'nin bütün filmlerini yırtınıp bulup izlemiştim. hayatımın aktörlerinden adam. 30 rock'ta guest görünce bütün 30 rock'ı izledim falan. inanılmaz sevindim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 breaking bad, weeds derken sevimli ve komik gayrı meşru hayat tarzı baymaya başlamıştı tam. oyuncular, çekim gayet güzel. senaryo da sağlam çıkarsa, ikinci bir sopranos vakası çıkma potansiyeli var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 dün indirmiştim bende, bir ara zaman bulup izlemeyi düşünüyorum. Fragman feci şekilde hoşuma gitti. Hayran olduğum dönemler ve herşeyden önce Buscemi var :D Kesinlikle izlemem gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Fragmanı güzel, iddialı bir yapıma benziyor. Geri kalanlarıda Scorsese mi çekecek yoksa pilot bölümü mü çekmiş? Sopranos'tan tanıdık yüzlerde eklenir umarım diziye Christopher Moltisanti görmek güzel olurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 tabiki geri kalanı scorsese çekmeyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Pilot bölümü 7.1 milyon kişi izlemiş ve bu rakam son 6 yılın en yüksek açılışı olmuş. Bu yüzden HBO ve yapımcılar, daha dizinin sadece ilk bölümü yayınlanmış olmasına rağmen 2. sezon üzerine de anlaşma imzalamış :) Ne olursa olsun Boardwalk Empire 2. sezon devam edecek hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Güzel başladı devam etsin izleriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 küçük ayrıntılar süper özellikle de Al Capone olayı. bknz:dk 41-42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 silverhoof said: Güzel başladı devam etsin izleriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Fragman bildiğin görsel orgazm yanlız. Direk indiriyorum bunu ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 720p nasıl olmaz ayıptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 güzel dizi.izlenir herturlu.buscemi yaşlanmış lan.benim aklımda hep böyle con airdaki gibi genç zayıf psikopat suratı kalmıstı :) bu arada diziyi izlerken yogunlaşamadıgım yerler oldu onları sorayım daha suratlara isimlere alışamadıgımdan tabi ilk bolum :) bu jimmy malı yine gidicek olan yere götürdü dimi.öldürdüğü adamda bu bizim nuckynin balıkcıda pazarlık yaptıgı adamdı. bizim restorancı abiyi nucky tayfasımı vurdu yoksa o lucky kumarbaz lavukları mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 al capone u bağlamaları harbi efsane olmuş dizinin hikayesinin sağlamlığı ilk bölümden kendini belli etti izlenir dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 çok fazla iyi lan dizi. ama çok fazla iyi. oh be. seyrederken keyif ötesi birşeyler aldım. ne aldım bilmiyorum ama çok fazla iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 su donem cok guzel ya, sacma sapan kafalar. joe pesci guest olarak agiz burun kirsin bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 SodomVsGomore said: al capone u bağlamaları harbi efsane olmuş dizinin hikayesinin sağlamlığı ilk bölümden kendini belli etti izlenir dizi snatch'teki eleman oynuyo bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Hbo dan babam çıksa izlerim ya.Hoş deadwoodla carnivale yaptıkları unutulmadı;ama olsun güzel dizi olucak belli zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 carnivale'e aslında onlar çok birşey yapmadı. senarist kadro birşey sunamadı üçüncü sezon için. rating düştü. o kadar parayı havaya mı atsın adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar