BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Başarılı bir cv yazmak için nelere dikkat edilmelidir ? İnternetten araştırdım ama yararlı pek bir şey bulamadım. Önemli bir iş için, güzel bir cv yazmam gerekli yardımlarınızı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 http://www.eurocv.eu/ daha fazla yardım istersen özele gel abi, publice CV atman pek yerinde olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 öz gecmini yazarken asla bosluk olmasin. eger cv'de 2006-2007 arasi yoksa oraya birseyler sokacaksin atiyorum dil kursuna gittim yada bilgisayar kursuna gittim (issiz kaldim ev oturdum olmuyor). sallamasyon birseyde yazma derim. su an aklima gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 http://egeweb.ege.edu.tr/~gd/egekariyer/cv_ornekleri.htm şuna göz attın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 cv fln kalmadi artik videoya kendini cek anlatmaya basla onu youtuba koy direk link ver adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Olay farklı aslında biraz. İş teklifi oradan geldi ama basit bir cv istiyorlar, başarı belgelerimi filan koydum içine ama yinede güzel bir cv hazırlamak istedim. İş barmenlik olduğu için biraz garip tabi cv yazmak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 olsun adam akilli yaz isi ne kadar ciddiye profi oldugunu göster ilerde is yerideki durunsunu ve maas olayini etkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 reyou said: cv fln kalmadi artik videoya kendini cek anlatmaya basla onu youtuba koy direk link ver adamlara. bkz: barney stinson. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Sağda solda yazanlara bakmayın siz. İş alımı yapan biri olarak tavsiyem: Fotoğraf mutlaka koyun Önyazı mutlaka yazın Önüne gelen her yerde çalışmış edası vermeyin, tecrübelerinizi az yazın Cv şekli çok önemli değil, genelde cv'de baktığım 2 yer Okul ve iş tecrübesi Gerisi şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 ne iş yaptiginada baglı biraz. mühendis vs dilde daha relax işlerdeysen yaptigin işleri uzatip "nassın bebek ;) eiimisin" falan diyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 adam seni işe alırsa neler olacağını örgörmek istiyor işte, onu görmesini sağlayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Einstein'ın cv'si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 adamın bi ihtiyacı var, onları vermen lazım çok fazla abartmamak lazım it de eleman alırken bazı cvler geliyordu adam cobalt dan c# a php den asp.net e ne var ne yoksa uzman seviyede biliyorum yazıyor ıııhhh ya yalan söylüyor yalan söylemesede bize mesela php ci lazımsa sadece onunla gelen adam +1 dir benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 BeIlow said: İş barmenlik olduğu için biraz garip tabi cv yazmak :) barmen olup daha önce bu kariyerde cv yazmak zorunda kalan biri olduğunu düşünmüyorum paticikte uhhuhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 cemss said: http://egeweb.ege.edu.tr/~gd/egekariyer/cv_ornekleri.htm şuna göz attın mı? bunlarmi basarili aheahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Başarılı cv minumum sayfada olur, mümkünse tek, american styla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 PDF olarak hazırla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 dreagloth said: Başarılı cv minumum sayfada olur, mümkünse tek, american styla abi böyle de genellemeyin çoğu meslek grubu için değişiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 dreagloth said: Başarılı cv minumum sayfada olur, mümkünse tek, american styla american styla resume oluyor. resim, cinsiyet, martial status, nationality falan belirtmiyorsun. mesela benimkisi soyle, tasarımcı resumesi. tek sayfa, hersey kısa ve net. http://pdfcast.org/download/resume-26.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 resuménin sonundaki ´ unutmayalım. rezuuüüm diyen mallar çıkıyor aramızdan sonra. HIH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 risk budur yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 goldbären said: resuménin sonundaki ´ unutmayalım. rezuuüüm diyen mallar çıkıyor aramızdan sonra. HIH! aa ingilizce bilen var lan sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 toggie said: mesela benimkisi soyle, tasarımcı resumesi. tek sayfa, hersey kısa ve net. http://pdfcast.org/download/resume-26.pdf dostum cv demişsin ama bu cv'de fotoğraf yok. -rep bi de "resume" kelimesini nasıl telafuz ediyosun merak ettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 rezümey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 marifaritiko said: toggie said: mesela benimkisi soyle, tasarımcı resumesi. tek sayfa, hersey kısa ve net. http://pdfcast.org/download/resume-26.pdf dostum cv demişsin ama bu cv'de fotoğraf yok. -rep ne demisim ne? okuman var mı, yoksa sadece resimlere mi bakıyosun? marifaritiko said: toggie said: mesela benimkisi soyle, tasarımcı resumesi. tek sayfa, hersey kısa ve net. http://pdfcast.org/download/resume-26.pdf bi de "resume" kelimesini nasıl telafuz ediyosun merak ettim... résumé diye yazılır ve nerdeyse turkce'deki gibi okunur. bu da telafuz kodu: ʁezyme capisce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar