Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş - Vikingur 15-07-2010 Saat 21:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

Sergen'e göre yeteneğini ölçmek için kariyerinin sonunu beklemek lazım. Tuncay'dan daha hırslı değil ama bu yüzden tuncaydan daha kötü futbolcu değil. Hatta Tuncay'ı cebinden çıkaracak bir tekniğe ve oyun zekasına sahip. Ama sen sırf daha hırssız diye adamı daha kötü ilan ettin.

Hakan Şükür'le kıyaslamak zaten futboldan birazcık olsun anlayan herkes için saçmalıktır, çünkü ikisi tamamen farklı tip oyuncular, mevkilerinden bakış açılarına, oyun stillerinden aranan özelliğe kadar her şekilde tamamen farklı. Ama çok genel bir bakış açısıyla bakarsak, özellikle Hakan Şükür'ün son 4-5 senelik kariyerini düşünürsek (2000 sonrası) evet Arda daha çok katkı sağlıyor diyebilirim.

Serdar Özkan'la ya da Tümerle karşılaştırılamayacak kadar kalite farkı var, gömlek gömlek üstün kendilerinden.
Sosyal ağlarda paylaş

sen o zaman benim ne yazdığımı anlamadın yada çarpıtmaya çalışıyorsun.
ben diyorum ki tuncaydaki hırs arda da yok sen tekniği iyi diorsun.
allah vergisi yeteneği sergen kadar yok diyorum bekleyelim görelim diyorsun. bekleyipte görebileceğin birşey değil bu 60 metre havadan gelen topu kontrol edişinle, adam geçişinde alakalı birşey. yürüye yürüye oynayan adamı bizim başımıza yıldız die lanse etmeye çalışmayın lütfen.
katkı sağlamaya gelincede bu iş mevkiye bakmaz her futbolcu oynadığı mevkide yapması gerekeni yaparak katkıyı sağlar hakan şükür kadar katkı yapıyor diyorsanız eğer valla ne diyim siz bilirsiniz yıldızınızın hayrını görün :)
Sosyal ağlarda paylaş

"yürüye yürüye oynayan futbolcuyu yıldız diye göstermeyin" ne demek ya? Alex de mi yıldız değil? Onu geçtim, karşısına yıldız olarak SERGENDEN BAHSEDİYORSUN BE ADAM! Sergene yıldız diyip de Arda yürüyerek oynuyo demek nedir? Kendi açıklaması var Sergen'in neden koşmuyosun sorularına tepki olarak"koşunca yoruluyorum" diye. 20 kilo fazlası varken göbekli göbekli oynardı sahada.

Kimse anasının karnından 60 metre top atarak kontrol ederek doğmuyor, belli bir süreç var bunu geliştirmek için, o yüzden "bekleyelim" demenin nesi yanlış?

Hırs mırs diyosun da "Tuncay kadar dayanamaz yurtdışında" dedin, ha sırf hırsıyla dayanıyor yani Tuncay Lol.

harrykewell'ı özlettirdin, helal :)
Sosyal ağlarda paylaş

sergen'in ilk çıktığı zamanlara yetişememişlik var sanırsam. Sergen ilk çıktığında döktürüyordu adeta.

sergen her türlü arda'dan daha iyiydi. sporcu olarak kendine bakma adına pek birşey koyamadı ortaya.

daha geçen gün sordular sergen'e ; futbolculuk mu, yorumculuk mu, td'lik mi? daha kolay senin için dediler, adam düşünmeden futbolculuk dedi. rıdvan filan şok geçirdi haha

elano tek başına bir yıldız değilmiş bunu gördük. Takımda diğer adamlar da iyi olunca kendini çok daha iyi gösterebiliyor, ama hiç bir zaman kurtarıcı olamıyor. q7 öyle değil işte. ama şımarık, vurdumduymaz bir adam.

Türkiye'ye gelen herkesin bir eksisi var illa ki. olacak da.
Sosyal ağlarda paylaş

Sergen'in Chealse maçını hatırlıyorsun dimi Ingiltere'deki maç. Yıldız futbolcu takımına tek başına maçı kazandıran futbolcudur. Anadolu takımı futbolcusuna karşı gösterdiği futbolu daha güçlü rakipleri karşısında da gösterebilen futbolcudur. Sergen için Hakan Şükür için Ilhan Mansız için şimdiye kadar rakibin kim olduğu sence hiç farketti mi? Bu adamlar gerçek yıldızlardı kimle nerede nasıl bir ortamda maç yapılırsa yapılsın futboldan anlamayan adama bile maçı izlettir işte bu yıldız die parmağı ile gösterirdi. Hakan Şükür şutla gol attı, rövaşata ile attı, serbest vuruştan attı, kafa ile attı, assistin her türlüsünü yaptı ne topuku kaldı ne kafa ile adama indirmesi kaldı, Inter'de oynadı. Tuncay Şanlı M.United'i devirdi attığı gol halen avrupa kupalarında atılan en güzel gollerden biri.
Ahmet Dursun Barcelona'yı devirmiş adamdır Inönüde. Arda sizin takımın yıldızıysa, Türkiye'nin yıldızıysa büyük takımlara karşı gösterecek yıldızlığını yeteneğini.
Sosyal ağlarda paylaş

Sergen'in ilk çıktığı zamanları da görmüştüm. Ama ben zaten döktürmüyordu, yıldız değildi demiyorum. Adam "Arda koşmuyor yıldız değil" diyip Sergen'i örnek gösteriyor ona gülüyorum. Sergen koşuyor muydu?

Ki Arda'nın en az 6-7 tane golü var tek başına 60 metre depar atarak ya da top sürerek attığı. Örnek isterseniz bir tanesi Euro 08'de isviçreye attığı mesela, bir başkası en son milli takım abd maçında attığı.
Sosyal ağlarda paylaş

Sergen Arda'dan daha yetenekli ama Arda çok daha istikrarlı Sergen'e göre. Oynamak istesin diye bekliyorsan bir futbolcuyu, o futbolcu yıldız değildir, süper yetenektir sadece. Yıldız belki aşırı süper maçlar çıkarmayabilir her sene ama istikrarlı bir şekilde takımına katkı sağlar ki Arda'nın en leş hali bile bu sene alakası olmayan pozisyonlarda oynarken çok sağlam istatistik yaptı.
Sosyal ağlarda paylaş

raul dediğimiz adam şampiyonlar ligi, la liga, real madrid ve ispanya milli takımının en golcü oyuncusu durumunda şu anda.

bunun üzerine konuşmanız cahillikten öteye gidemiyor malesef.

siz kafanıza göre takılın, kendi kötü takımlarınızı iyi olarak görmeye devam edin. hepiniz birer aziz yıldırım, adnan polat olmuş çıkmışsınız gerçekten.

bu arada, ben schuster korkak oynamayacak dedim, bu maçı ölçü olarak gördüğümden değil ki ziar 40 şut atmışız o ayrı, bunun sebebi oynayacağı taktiği göstermiş olmasıydı. çift forveti tek forvet iki oyun kurucusuyla türkiye liginin tozunu attıracak.

ben en iyiyiz demiyorum ama malesef bizden iyi de yok bu ülkede. mourinho' ya saygılarla.
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

Sizinde dikkatinizi çekti mi? Q7 penaltı kaçırınca hiçbir Beşiktaşlı futbolcu yanına gelmedi boşver filan gibisinden teselli etmeye.. yoksa ben mi çok komplo teorisi üretiyorum?

nihatta hocaya şikayet etti ben neden kullanmadım diye
ama maç sonunda herkez öptü kafasını okşadı
malzemeci ile sarıldı falan
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

Abi bi geldim Beşiktaşlılar heyecanlanmış. 15 sayfa yazı dönmüş şu maçın üstüne. Beyler sakin olun, daha 5 sene olmadı siz şampiyon olalı

10% nu macla ilgili, yazanlarda besiktaslı deil heralde ?!!! eminde olamıyorumki mesala böyle basit bir takım ile oynasa fB&GS gidipte tek mesaj atmam atmıs zaten golüNÜ atlamıs turunu ne die ugrasabilirsin ki ama bi hırs ki kale direklerini tekmeleten reklam panolarına vurduran oyuncusundan taraftarına duramıyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...