Mortis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 oha şükrünün US de olması ilk defa bi işe yaradı. oyna şükrü de anlat bize nasılmış oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Kanuni said: ya sanirim yanlis alarm vermisim usa icinmis bu beta :D http://vindictus.nexoneu.com/ Ceza olarak bu oyunu oynayacaksın! Fantage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 http://www.hotspotshield.com/ bununla oluyormus , deneyemedim server kapali sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Hotspot Shield işe yaramadı bende ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 bende beceremedim zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Başka cd key yok mudur? ya da işine yaramayan usa accountu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 binlerce bulabilirsin, bi ara mail a bakip atarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 aynen bende bı hevesle aldım key ve buraya da hedıye keylerı verdım ama US ve Canada only :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 nexon öle north amerikaya oyun oynatıyor sadece. diğer yollardan oynamak ise legal değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
krm1904 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Arkadaslar Vindictus'u obt de oynamak icin obt key mecvur mu ? proxy ile ... cvp plz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 "SoullessKaa: Vindictus EU has been announced to be expected in late 2010. Language isn't the issue, seeing as Canada is in on the EAOB and the fact that most Americans can't speak proper english. Unfortunately the Connection is bad enough between Canada and US that we lag out and disconnect like mad, I can't see myself attempting to play with EU players if I can't even play without lag from people in the same town as me." http://forum.nexon.net/Vindictus/forums/thread/5765897.aspx lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 play free diyor, f2p olarak mı çıktı bu oyun piyasaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 f2p fakat usa ip block avrupadan oynanmiyor su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Vindictus EU başladı. lafı uzatmayacağım oynayın gari tabi oynayabilirseniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 KingV said: tabi oynayabilirseniz :) O neden çok mu lag var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 denemedim de bazı ülkeler oynayamıyormuş. Bir ara Türkiye için de aynısını duymuştum. deneyen biri yazarsa güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 eu ya açılmadan önce oynayamazsın, bu eu için diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 evet EU ya açıldı. sitesine girersen görebilirsin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 "Your country is outside the service area of Vindictus Europe." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=posts&t=468403 ama biz varız? girebilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 ulan adamların sıtesınde turkce bıle var dıl olarak bu nası iş ya mail atıcam durumla ilgili mail at yeirnde vindictus yok :s var mı bildiğiniz bi iletişim adresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 hah gönderdim bi ticket bakam ne dicekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 aslında oyun boktan gibi ve ben nie sardığımı bilmiorm ve internetim boktan aslında ama ticket spam yapın beyler http://support.vindictus.nexoneu.com/Main/Default.aspx said: Hello. Thanks you for your answer. We forwarded the case to the Technical Department. It's not possible to say when this matter will be resolved, but when you know more people with the same issue, we would like if you can forward them to the support, that we can collect the same data from them, like we got from you. This will make it easier for us to detect the problem and resolve it. Thanks for your coorparation. Sincere Regards Syn - Support Administration Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 benim bildiğim üzere adamlar Türk oyuncuları oyuna almıyorlar. artık bizimkiler neler yaptılarsa... forumlarına girmiştim. İsrailde de aynı durum mevcutmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 knight online oynayan mal veledler ,birşeyler yapmıştır kesin bu oyundada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar