Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft II Normal ve CE Edition Türkiye Fiyatları

hacibekirlokumu

Öne çıkan mesajlar

Masquerade said:

Bu arada DR hala netten sipariş alıyor. Hiç stok falan dinlemiyor yani. Kıllanıp DR'ye aradım. Yetkili kişi ilk arayan kişi olmadığımı ve eğer stok sıkıntısı olursa sipariş tarihleri ile sıradan göndeririz, kalan kişiler için 7-10 iş günü kadar 2. parti bekleriz. Gelmezse ürün para iadesi yaparız dedi. (CE olduğu için 2. parti yok diye biliyorum ben.) E dedim web üzerinden kaç tane satış olacak diye sordum, net rakam yok dedi. Şu ana kadar geçen sipariş sayısını sorduğumda 400 civarı galiba dedi.

Ben sanmıyorum 400 tane CE satsınlar web'den. Bunun gece satışı falan var. Çoğu kişi patlıyacak gibi bir his var içimde.

evet bana da aynısını dediler , 22 temmuz sabahı açmışlardı CE'yi ön sipariş'e benim 4 saat sonra haberin oldu sipariş geçtim bakalım şanslı azınlıktamıyım değilmiyim görecez
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben siparişi geç verdiğim içinbiraz kendimi avutmak gibi olabilir ama şöyle düşünüyorum:

1.si Bu starcraft 2 yi çıkacağı gece alacak veya ön sipariş verecek kadar takip edenlerin sayısı WoW'un kitlesine göre çok daha az. Evet WoW'dan SC2'ye geçiş yapanların sayısı çok ama onlar SC1 i deli gibi oynamış adamlara göre daha casual yaklaşıyorlar olaya,

2.si para konusu, 140 - 179 - 200 gibi fiyatları öyle herkes cebinden trink diye çıkarabilecek durumda değil, PS3 orjinal oyunlarını bile sollamış durumda,

3.sü 1. sebep ile ilişkili, Starcraft hayranlarının çoğu eminim ki oyunu çıktıgı gece almak isteyecek, çıktıgı gece aldıgından emin olmak isteyecek, o yüzden bu kişilerin çoğu 3-4 günlük kargo süresini beklemeyip çıkacağı gece mağazalara gidecekler, evet yabancı sitelerden sipariş verenler belki çıktığı gün ellerinde tutucaklar oyunu ama sonuç olarak bu kişiler de siparişlerini D&R'dan vermemiş olacaklar. Bu da diğerlerine ek olarak D&R web sipariş sayısını azaltan etkenlerden

İşte bu sebeplerden, bu D&R ön sipariş olayının düzgün gidebileceğini düşünüyorum, dediğim gibi kendimi avutuyor da olabilirim.

We Shall See.
Sosyal ağlarda paylaş

Desu said:

Ya ben siparişi geç verdiğim içinbiraz kendimi avutmak gibi olabilir ama şöyle düşünüyorum:

1.si Bu starcraft 2 yi çıkacağı gece alacak veya ön sipariş verecek kadar takip edenlerin sayısı WoW'un kitlesine göre çok daha az. Evet WoW'dan SC2'ye geçiş yapanların sayısı çok ama onlar SC1 i deli gibi oynamış adamlara göre daha casual yaklaşıyorlar olaya,

2.si para konusu, 140 - 179 - 200 gibi fiyatları öyle herkes cebinden trink diye çıkarabilecek durumda değil, PS3 orjinal oyunlarını bile sollamış durumda,

3.sü 1. sebep ile ilişkili, Starcraft hayranlarının çoğu eminim ki oyunu çıktıgı gece almak isteyecek, çıktıgı gece aldıgından emin olmak isteyecek, o yüzden bu kişilerin çoğu 3-4 günlük kargo süresini beklemeyip çıkacağı gece mağazalara gidecekler, evet yabancı sitelerden sipariş verenler belki çıktığı gün ellerinde tutucaklar oyunu ama sonuç olarak bu kişiler de siparişlerini D&R'dan vermemiş olacaklar. Bu da diğerlerine ek olarak D&R web sipariş sayısını azaltan etkenlerden

İşte bu sebeplerden, bu D&R ön sipariş olayının düzgün gidebileceğini düşünüyorum, dediğim gibi kendimi avutuyor da olabilirim.

We Shall See.

adam 400 civarı ön-sipariş var demiş CE için , kesin patlıcak hem de çok pis bir şekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

hacibekirlokumu said:

Desu said:

We Shall See.

adam 400 civarı ön-sipariş var demiş CE için , kesin patlıcak hem de çok pis bir şekilde.

ben 400 civari siparişi amaçladıklarını sandım, o zaman gg olduk. D&R'ın bir hafta sonra parayı iade edeceğini düşünürsek benim şimdi 27'si gecesi oyunu almak için para bulmam lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Desu said:

hacibekirlokumu said:

Desu said:

We Shall See.

ben 400 civari siparişi amaçladıklarını sandım, o zaman gg olduk. D&R'ın bir hafta sonra parayı iade edeceğini düşünürsek benim şimdi 27'si gecesi oyunu almak için para bulmam lazım.

sen ne zaman vermiştin D%R webden siparişi
Sosyal ağlarda paylaş

hacibekirlokumu said:

o zaman evet bence de gece satışına gitmelisin, ben 22'sinde vermeme rağmen (3 civarı verdim , satış 22 sabahı açılmış), ben de gidecem.

Giderim gece satışına, alırım normal versiyon.

Kız arkadaşım da istiyo zaten SC2 -beta da oynadı-

CE verirse D&R'dan ne ala, normali kız arkadaşım oynar.

Yok D&R para iade ederse bi tane daha alırım normal 2 tane normal versiyonla oynarız kız arkadaşımla. Herkes mutlu olur.

Benim de düşük de olsa CE alma ihtimalim olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizimkilerde almış netten. Ama adamlar unsigned yapmışlar posta yolunu. Panik olduk bizde şimdi postada kaybolursa napcaz falan diye :D Birde şeyi anlamadım, ptt görevlisi bu oyunları eve çıkartıp kutusuna imza alacak mı yoksa evin posta kutusunun oralara bir yerlere fırlatıp gidecek mi? Durum 2.si ise posta kutusunun orada pusuya yatmam lazım ._.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

abi ne les bir durum D&R hala siapris aliyor

simdi gelme ihtimalide var, iptal ettirsem icime ukte kalcak

ama parayi odedigimden gecede gidemiycem ole cok les bir sekidle birakti

biraz ciddiyet ya, kimse yaptigi isi sallamiyor su salak ulkede, sinirli stok diyip gelen her pre order i aliyor embesiller

abi arayıp konusssanıza?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...