dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 57$`a cd key aldım mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 donanimda biri 60ytl'ye satıyo key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 bu ptt hala getirmedi kargoyu,arayıp konussam hangi şubeyi aramam gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 şu 60 liralık keyden alsammı diyorum ama pekte güvenemiyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Flassh said: bu ptt hala getirmedi kargoyu,arayıp konussam hangi şubeyi aramam gerekiyor dediğim geçerli. şubede bulamassın muhtemelen dağıtım için postacıya verilmiştir, beklicen evde. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 valla salak bu ptt şu numarayı ara diyip yüzüme kapadı beyinsiz karı verdiği numara bile yanlış %&%&%&%&%6 @masq haftasonu dağıtım yapıyor mu ptt ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Cumartesi getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 bu saatden sonra CE bulabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Flassh said: bu ptt hala getirmedi kargoyu,arayıp konussam hangi şubeyi aramam gerekiyor Evine en yakın ptt nin telefonunu bulup ararsan belki birşeyler çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Ben sendit den aldim bir hafta once ama nasil takip ederim gonderiyi sitede takip etme olayi yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leao Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 ben ptt de çalışıyorum marketten kankalarla geçen 3 kutu çalıp sattık birine qanqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 WTS SC2 Loled çok karizma çıkmış yav :P T.T Uploaded with ImageShack.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 soldaki sensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 bombalıcam bu pttyi o olcak kaybettiler kesin 4 farklı yeri aradım hepsi farklı yere arattıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Lind3r0th said: WTS SC2 Loled çok karizma çıkmış yav :P T.T Uploaded with ImageShack.us niye afişe ediyosun bizi arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Bende 55$ a aldım keyimi ilk çıktığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Elimde 2 tane misafir kartı var. isteyen varsa pm atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paladinpala Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 arkadaşlar mediamarktın bazı mağazalarında oyunun CE versiyonun 138 lira gibi cüzzz-ii bir rakama satıldığı veya satılmış olduğu gibi birkaç söylenti var sağda solda. bu konunun gerçekliği hakkında bilgisi olanlar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 yazmayı unutmuşum 2 sini de verdim hayırlı uğurlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Benim paket gelmemis hala. Sendit'te tracking number'i vermiyor. Geliyor mu gelmiyor mu, paketin durumu nedir hicbir haberim yok, bide askerim zaten, carsidan carsiya anca haber aliyoruz pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 dedik kullanmayın diye sendit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 LathspeLL said: Benim paket gelmemis hala. Sendit'te tracking number'i vermiyor. Geliyor mu gelmiyor mu, paketin durumu nedir hicbir haberim yok, bide askerim zaten, carsidan carsiya anca haber aliyoruz pff. gg erhan. şu anda bizimle akıyor olabilirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 2. parti ne zaman gelecek? ce için yanıp tutuşuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 soktumun pttsi sabahtan beri arıyorum sbah konuşuyorum tamam dağıtımda diyorlar yine aradım yok böyle bi paket diyorlar of cinnet geçircem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paladinpala Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Xenocide said: 2. parti ne zaman gelecek? ce için yanıp tutuşuyorum 2.parti CE yok arkadaşım. CE bir defa üretilir ve satılır. yani ilk satışta aldın aldın yoksa ancak ikinci el bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar