wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Ya adını hatırlamıyorum hiç. Paraşüt eğitiminde kullanıyorlar ya o pervanelerden, acaba Ankara yakınlarında 'herkese açık' o tip bir hizmet veren bir yer bilen var mı aceba? Gidicez eğlenicez yani yarım saat bi saat artık seanslar ne kadar sürüosa ^_^
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 ya şu şey mi, cocacola şişesi gibi bi şeyin icinden kızı fırlatıyo. ben o reklamı ilk gördüğümde eneee ne güzel la demiştim, sonra fiziksel boyutumu düşününce üzüntüye boğulmuştum :( özet, çok şişkoyum.
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Evet o alet, bi de şişman olsanda o alet havada kalmanı sağlar o yüzden üzülmene gerek yok ^_^
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 wastyrx said: Ya adını hatırlamıyorum hiç. Paraşüt eğitiminde kullanıyorlar ya o pervanelerden, acaba Ankara yakınlarında 'herkese açık' o tip bir hizmet veren bir yer bilen var mı aceba? Gidicez eğlenicez yani yarım saat bi saat artık seanslar ne kadar sürüosa ^_^ pervane şeyiyle kastettiğin ne bilmiyorum ama ankara'da paraşüt kulesi var meşhurdur.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 ne pervanesi bu yaw? ben reklamlarda zaplıyorum görmedim reklam falan
Öne çıkan mesajlar