Black-ice Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Kanuni said: Black-ice simdi daha rahat gelisirsin. kas hafizasi ve tecrube var sonucta. inşallah. bir de şu kas hafızası hakkında hiç bir bilgim yok. var değil mi böyle bir şey gerçekten. biraz araştırayım bunu ben. @lectre abi zaten böyle yani eheh pek düşünmüyorum açıkçası sağlıklı mı değil mi, basıyorum kfc extremi gerektiğinde. zayıf adam oldugumdan hayatımda hiç aman yemeyeyim fln diye düşünmedim acaip şımarığım yapacak bir şey yok. gece 4'de iskender yer öyle uyurum gerekirse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 3 bira + 2 yarım ekmek random et skinny gece menüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 alkolü azaltmaya çalışıyorum ama bak skinny de olsam. hem öbür günü bozuyor, hem de kas gelişimini yavaşlatıyor. yoksa kurban olurum kalorisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 insana benzemisin lan, birakma sen asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 en büyük temennimiz işalla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Kas hafızası denen olay kaslarını nasıl kazandığınla alakalı. Hangi tür büyüme ile kazandın kaslarını o çok önemli. Bir şey ne kadar kolay oluyorsa o kadar kolay gidiyor. Birde bence bu sporu yapan alkolü hayatından silsin. Direk metabolizma bozucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 blackays evrimleşmiş lan pokemon gbi. this isnt even my final form çek millete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 abi galba sonrasını okumadınız. :) şimdi tekrar ilk fotodaki kadar olmasa da zayıfım. :D 3 hafta oldu başladım tekrardan hayırlısıyla böyle devam edersem 365 gün sonra çekerim final form herhalde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Sabah akşam dota oynuyon öübarek, koy cipsi birayı önüne 1 ayda çok tatlı bişi olursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 buraya post atan arkadaşların fotolarını görmek isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Ben cam açıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 yeni mezun oldum iş bulamıyorum napayım fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 samaella said: Ben cam açıyorum :) vaay msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 black-ice gz abi gayet iyimiş, yine yaparsın bence aslanım kaplanım sdfjhsadf sen yine ne bulduysan götürüyomuşsun, ben onu yapınca yağlı zayıf oluyorum lan direk. ben ne yiyeyim allah kahretsin sdfkjadgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 kardiyoya daha çok yer ver o zmn abi. o da nası oluyo hiç anlamıyom bende hiç olmadı bu güne kadar. ya da yağlanacak kadar olmadım daha. boy 78 falan 62 kilo az tabi yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 of ne buldum ya http://forum.paticik.com/read.php?32,553527,page=1 bu topikten sonra body'ye başlamıştım. lise sondaydım. 9 sene olmuş hala yapamamışım. sdafbs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 PrudenT said: black-ice gz abi gayet iyimiş, yine yaparsın bence aslanım kaplanım sdfjhsadf sen yine ne bulduysan götürüyomuşsun, ben onu yapınca yağlı zayıf oluyorum lan direk. ben ne yiyeyim allah kahretsin sdfkjadgf sen ne alemdesin lan hiç bişey sormuyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 yav bide herkes spora biyerden başladı ve hepimizi genetiğini ve anatomisini gözardı edersek hepimiz SIRADAN İNSANIZ. ben başladığımda bu kadar dert etmiyodum ya 63 kilyodum lan ben dramlarınız bb'den soğuttu beni heee gidin ağırlık kaldırın yemek yiyin kardeşim bu kadar mınaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 sol yaprak tam ucuna gelmemiş 1/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 cumartesi'den itibaren diyetiysen kontrolünde devam edicem body çalışmalarıma. önemli bişi öğrenebilirsem sizle de paylaşırım. iş yaşamı cidden çok kötü etkiliyor antrenmanları, diyetiysen şart olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/562847_625892034094061_1508913795_n.jpg abavv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 adam giderek barzoya dönüşmeyi başarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 işte bunlar hep roid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 o da var tabi abanmış hormuonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 8 sene.. Breh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar