Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Before - After Foto (her turlu spor icin)

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

Kanuni said:

her sporun kendine ozgu bir vucut yapisi olusur, futbolcudan vg ci gibi kasli olmasini beklemek judocudan trambolin sporcusu olmasini beklemek gibi bir sey.

yaptiklari sporun dogasina uygun hareketler ve beslenme ile anca ronaldonun vucudu olur yani.

abi vücut yapısıyla ilgili dediğin doğru ama o kas gruplarının faaliyeti daha aktif, gelişime daha kolay tepki verebilir tabi

ama anatomi ona göre gelişmiyo sonuçta. bb'ye yakın bi antrenmanla pump olunabilir gayet.

ben de öyle bi antrenmanları yok diyorum. son cümlende bana hak vermişsin zaten

-Deno- said:

Killer said:

no

bana fitness modele yakın bi kaç tane futbolcu göster o zaman. çok da bilgim yok gerçi ama

talihsiz bir açıklama

nesi talihsiz?
Sosyal ağlarda paylaş

valla pro voleybolculari anlattim iste hayvan gibi basiyor adamlar ancak agirlik idmanlari olayin onlar icin olayin %10-20 si falan , onlarin idmanlari ve asil vucut gelisimlerine olan etki eden baska seyler.

adamdan devamli sicrayip smaclamasini bloklamasini bekliyorsun , yuzucuden devamli yuzmesini, bu devamlilarin diger kas gruplarina negatif etkisi oluyor iste. yuzucude gogus calisiyor ama bak vucutlarina en sonu yer gogus nerdeyse. esek gibi kulac atiyor ama kollari dana gibi degil.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

valla pro voleybolculari anlattim iste hayvan gibi basiyor adamlar ancak agirlik idmanlari olayin onlar icin olayin %10-20 si falan , onlarin idmanlari ve asil vucut gelisimlerine olan etki eden baska seyler.

adamdan devamli sicrayip smaclamasini bloklamasini bekliyorsun , yuzucuden devamli yuzmesini, bu devamlilarin diger kas gruplarina negatif etkisi oluyor iste. yuzucude gogus calisiyor ama bak vucutlarina en sonu yer gogus nerdeyse. esek gibi kulac atiyor ama kollari dana gibi degil.

doğru diyosun abi. ama yüzücülerin kasları falan yumuşak oluyo biide onların ağırlık antrenmanları da one more one more son raddesine kadar değil. bisürü yüzücü arkadaşım var. hani tamam 100kg basıyodur ama adam 150kapasitede falan basıyo

@Deno

abicim ben bilmiyorum. senelerce futbol izledim ben de bitane görmedim. çok biliyosan konuşma foto koy. kime yakın olmaları gerektiğini gösterdim.

c. ronaldo'nun'ki eeh işte o kıyaslamayı yaparsak. kaç kg merak ettim
Sosyal ağlarda paylaş

lol

işi bana bırakıcaksan artis artis konuşma. ben görmedim diyorum, yoktur demiyorum, dediğim tarzda bi antrenman yapmadıkları için de, o tarz vücut olmaz diyorum

anatomik olarak kaslı olanları bilemicem

bildiiğiniz varsa koyun dyiorum foto. hala öhhö vardır diyosunuz
Sosyal ağlarda paylaş

deno killerin bahsettigi vucut tipindeki ornekleri gor istersen, hangi futbolcu oyle be yahu :) yok oyle bir sey.

adam ulysses mi ne onu koymus bir baksana resimlere once :)

fitness body builder diyor adam sen hala senden 1 kg daha kasli adami kasli sandigin icin var diyorsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

haa, mma dövüşçüsü futblcu diyormuşsunuz.

pardon ya kendimi göt ettim gene. evet öyle bir dünya yoktur herhalde. ama her 10 erkekten 7'si futbol oynuyor desek, tamam işte vardır gene dfs

bir önceki sayfadaki post'a baktım ben, orada kendinden geçmiş derecede vücut yapmış tipler yoktu. vücudu iyi olan futbolcu demiş adam, eh ona örnek gösterilir.
Sosyal ağlarda paylaş

killer tam muhafazakar bodycisin ya. valla kendimin lisedeki metalci halini hatırladım. muhafazakar metalciydim ben de. metal dışındaki her müzik benim için basit saçma ezik dinlenmez ıyk böyk müzikmi o da idi. ama öyle deil işte hayat. onları da takdir etmeyi öğrenceksin.

body de bi olay değil yani. boş kas. ha yapıyo muyuz? evet. ama ben olabildiğince farklı programlarla farklı yönlerini geliştirmeye çalışıyorum vücudumun, conventional body building yapmıyorum. aikido falan filan da var. bi işe yaratmaya çalışıyorum yani. o nedenle vücudun illa bombastik kaslı olması, süper çalışma en zor idman "pump it bitch" of mütiş zor. olay bu değil. sana 2-3 bodyweight program veriyim yaptığın ağırlık çalışmasının kaç katı yorulursun. 1234038294 kilo basmak değil olay. yaptığın idmanı bi şekilde bi işe yaratmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

killer mahalle berberinin çıraklarını koyma şuraya ya. Tiplere bak sadnasddyufısfsdf.

Benim sorum nerelere gelmiş :D kimilerinin göğüs şişik oluyor bildiğin meme , kimilerinin hatlı ama basık oluyor bu aradaki farkı merak etmiştim. Yandan bakınca monica belluci gibi memelerim olması pek istemiyorum da açıkcası.

Bu arada şu vg de bilmemkaç kilo kaldırmayı bukadar abartmayın. 30 kg da gayet güzel bir kilo.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

deno killerin bahsettigi vucut tipindeki ornekleri gor istersen, hangi futbolcu oyle be yahu :) yok oyle bir sey.

adam ulysses mi ne onu koymus bir baksana resimlere once :)

fitness body builder diyor adam sen hala senden 1 kg daha kasli adami kasli sandigin icin var diyorsun :)

abi eyvallah açıkladın tam ne demek istediğimi

-Deno- said:

of ne atarlı adam çıktın.

arda, arkadaşa ortaya karışık bir kaslı futbolcu furyası daha yapsana boştaysan.

atarlandım cevap verişiniz yanlış çünkü. ne dediğimi anlamadan bana var diyosunuz öyle tip

-Deno- said:

haa, mma dövüşçüsü futblcu diyormuşsunuz.

pardon ya kendimi göt ettim gene. evet öyle bir dünya yoktur herhalde. ama her 10 erkekten 7'si futbol oynuyor desek, tamam işte vardır gene dfs

bir önceki sayfadaki post'a baktım ben, orada kendinden geçmiş derecede vücut yapmış tipler yoktu. vücudu iyi olan futbolcu demiş adam, eh ona örnek gösterilir.

neyse anlamışsın ne demek istediğimi sonunda

Kemarlos said:

killer tam muhafazakar bodycisin ya. valla kendimin lisedeki metalci halini hatırladım. muhafazakar metalciydim ben de. metal dışındaki her müzik benim için basit saçma ezik dinlenmez ıyk böyk müzikmi o da idi. ama öyle deil işte hayat. onları da takdir etmeyi öğrenceksin.

body de bi olay değil yani. boş kas. ha yapıyo muyuz? evet. ama ben olabildiğince farklı programlarla farklı yönlerini geliştirmeye çalışıyorum vücudumun, conventional body building yapmıyorum. aikido falan filan da var. bi işe yaratmaya çalışıyorum yani. o nedenle vücudun illa bombastik kaslı olması, süper çalışma en zor idman "pump it bitch" of mütiş zor. olay bu değil. sana 2-3 bodyweight program veriyim yaptığın ağırlık çalışmasının kaç katı yorulursun. 1234038294 kilo basmak değil olay. yaptığın idmanı bi şekilde bi işe yaratmak lazım.

abicim ben futbolculara bok atmadım. O ANTRENMANLA O KARDİOYLA FITNESS MODELE YAKIN VÜCUT YAPAMAZLAR DİYORUM

adamların kas yapısını antrenmanını falan küçümsediğim yok. benle tartışanların hiç biriniz de daha bitane futbolcu fotosu koyamadınız

anlamayan varsa hala dediğimi kanuni güzelce açıkladı
Sosyal ağlarda paylaş

killer, abicim, senin kendini savunma biçimin bana biraz ters geliyor. bak, zaten haklı olduğun bir konuymuş, olay benim 2 sayfa öncesine bakmamam imiş. eyvallah, ben yanlış ya da haksız olduğum bir konuda özür de dilerim, ne biçim göt oldum lan da derim. ama sen hop diye artis artis konuşma, çok konuşma koy da görelim diyince ortam gereksiz geriliyor. sonuçta herkes bir post'a cevap verirken önceki sayfalara gidecek zamanı bulamayabiliyor, ben de senin geçen sayfadaki post'unu dikkate alarak yazdım.

şu topic'den çok canlarımız yandı, kaç kişi forumda arkamızdan gay dedi, ki ben buraya foto bile koymadım (albüm'e koydum lol) birde birbirimizi yakmayalım eheha.
Sosyal ağlarda paylaş

spark kaybol diyerek sabah sabah gereksiz gerilimi yarattı zaten. sen de bilmiyosan ne konuşuyosun edasıyla yaklaşmışsın o yüzden tepki verdim. katılamdığmıız görüşler varsa tartışıcaz tabi. benim de devreler çok doğru bağlı değil anlatırken bazen tam mesajı veremiyorum kanuni reyizim açıklamış güzel

anlaştığımıza sevindim ama
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

Yuzmecilerin kolu dana gibi değil denmiş de mind Fuck yaşadım. Adam o kulacı koluyla değil omuzuyla atıyor da ondan kol normal. Ama omuz...... Adamların %90ı kapıdan geçemiyor, yan yan geçmek zorunda kalıyor. Adamlarda olay omuz ve yardımcı olarak göğüs

hocam bizde biliyoruz ornek o, e simdi omuzla yuzen yuzucunun omzumu daha guclu saglam duruyor yoksa gym yapanin mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...